Σεβασμός στα Πλάσματα αυτά

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση

Είστε ΥΠΕΡ των πειραμάτων στα ζώα ?

ΝΑΙ για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις
6
4%
ΝΑΙ ΜΟΝΟ για Ιατρικούς λόγους όμως
56
41%
ΟΧΙ για ΚΑΝΕΝΑΝ Λόγο
64
47%
Δεν το έχω ψάξει το θέμα
9
7%

Σύνολο ψήφων: 135

stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Ionas έγραψε:Φίλε Στράτο θα επανέλθω με ένα άλλο κείμενο...
Είπα μήπως εγώ ότι θέλω να βασανίζονται τα ζώα; Τα λόγια του Μεγάλου Βασιλείου τα ανέφερα για να περιοριστεί το αιρετικό φρόνημα μερικών που τα βάζουν παραπάνω από τα ΠΑΙΔΑΚΙΑ που ΠΕΙΝΑΝΕ .
Και ας μην αρχίσει να βρίζει το γνωστό πρόσωπο γιατί η υπομονη έχει τα όριά της..................................................................................
να επανελθεις με οτι θελεις
οσες παραπομπες και να βαλεις δεν αλλαξουν την πραγματικοτητα
την πραγματικοτητα που θελει Αγιους εως σημερα να εχουν απιστευτα ομορφες σχεσεις με τα ζωα.
εκτος αν εμεις τους ξεπερναμε σε αγαπη.

μην κανετε μερικοι τους κουφους.

ειπαμε οτι τα ζωα μπαινουν για [εμας] πανω απο τον ανθρωπο :?:

ειχε τιτλο το τοπικ και μην το μπερδευουμε

μεχρι και ο κοπερφιλντ απασχολει το φορουμ
και ενα σωρο αλλα [κατα τη γνωμη μου ασχετα]
ε ας υπαρχει και ενα για εμας που ποναμε λιγο αυτα τα πλασματα

στο κατω κατω δεν ζητησαμε κανεναν το ψωμι του ουτε τα λεφτα του για αυτα.
θα προτεινα ολους αυτους που κοπτονται για τα παιδακια η οποιον αλλο (λες και εμεις εχουμε καμια ταμπελα οτι αδιαφορουμε για αυτα) .να πουλησουν τον Η/Υ τους τα κινητa τη συνδρομη τους [DSL]
και να τα δινουν εκει
και τοτε να δεχτω το κυριγμα τους,και να τους βαλω και δημοσια μετανοια

ασκητες,φιλανθρωπους,και ελεημονες των PC και της ακριβης τεχνολογιας δεν μπορω να δεχτω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stratos την Δευ Νοέμ 20, 2006 7:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
tigris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από tigris »

Το θέμα δεν είναι με τι ασχολείσαι αλλά πόσο καλά το κάνεις- από το να εργαζόμαστε σε φιλανθρωπική οργάνωση με υπεροψία, αγαρμποσύνη, ανυπομονησία, κακία και φαρισαισμό χίλιες φορές καλύτερα να αχοληθούμε με τα ζωάκια, τα λουλούδια, τις καλές τέχνες ή ότι άλλο μας αναπαύει.
Φυσικά δεν εννοώ ότι όσοι εργάζονται για τον συνάνθρωπο είναι έτσι όπως περιέγραψα :)
Ο καθένας ας κάνει ό,τι τον εκφράζει καλύτερα-δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και τους αγίους αν παρατηρήσουμε θα δούμε μεγάλες διαφορές στο δρόμο που ακολούθησε ο καθένας.
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

tigris έγραψε:Και τους αγίους αν παρατηρήσουμε θα δούμε μεγάλες διαφορές στο δρόμο που ακολούθησε ο καθένας.
σωστα αλλα αυτους δεν τους [ εκραξε ] κανενας για την απιστευτη αγαπη που δειχναν στα ζωα
ουτε ο Κυριος το ειδε σαν λαθος τους αυτο που κανανε μιας και τους Αγιασε.

δεν σου αρεσουν τα ζωα οκ.
δικαιωμα σου
οχι ομως και την σταση σου αυτη προς αυτα να την περνας στον κοσμο σαν [αληθεια,και σωστο]
Εικόνα
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

Στράτο δεν διάβασες το κείμενο που έστειλα μετά στο οποίο και ο Ίδιος ο Θεός λυπάται τα κτήνη, όπως γράφεται στον Ιωνά:

Και είπε Κύριος , συ ελυπήθης δια την κολοκύνθην…ήτις εγενήθη εν μιά νυκτί και εν μια νυκτί εχάθη. Και εγώ δεν έπρεπε να λυπηθώ υπέρ της Νινευής της πόλεως της μεγάλης, εν η υπάρχουν πλείονες ή δώδεκα μυριάδες ανθρώπων …και κτήνη πολλά;
[Ιωνάς δ΄ 6]
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
creative256
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από creative256 »

ας βρούμε πρώτα έναν τρόπο να μην υποφέρουν οι άνθρωποι , με την συνεχώς διευρυνόμενη ανασφάλεια και φτώχια .

τα πειράματα γίνονται σε ζώα. Και πού να γίνουν ? σε φυτά ή σε ανθρώπους ;
Καλοί οι προβληματισμοί αλλά αν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση τότε τι ζητούμε? την παυση της επιστημονικής εργασίας ?Λουδιστές θα γίνουμε?πάει πέρασαν εκείνα τα χρόνια
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Ionas έγραψε:Φίλε Στράτο θα επανέλθω με ένα άλλο κείμενο...
Είπα μήπως εγώ ότι θέλω να βασανίζονται τα ζώα; Τα λόγια του Μεγάλου Βασιλείου τα ανέφερα για να περιοριστεί το αιρετικό φρόνημα μερικών που τα βάζουν παραπάνω από τα ΠΑΙΔΑΚΙΑ που ΠΕΙΝΑΝΕ .
Και ας μην αρχίσει να βρίζει το γνωστό πρόσωπο γιατί η υπομονη έχει τα όριά της..................................................................................
Το γνωστό πρόσωπο έχει όνομα μνησίκακε άγνωστε ψηφιακέ μου φίλε
Δεν είμαι .....το γνωστό πρόσωπο
Εχω όνομα ΜΑΝΟΣ και έχω και νικ LOVETHINK
Και ναι , δεν παίρνω τίποτα πίσω από ότι είπα και αν επιμένεις να χαλάς το θέμα θα ακούσεις κ χειρότερα
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ( χωρίς αυτό να αποκλείει και τους ανθρώπους μιας και κάποιοι από εμάς γινόμαστε χειρότεροι και από αυτά )
Καλή Σαρακοστή
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

creative256 έγραψε:ας βρούμε πρώτα έναν τρόπο να μην υποφέρουν οι άνθρωποι , με την συνεχώς διευρυνόμενη ανασφάλεια και φτώχια .

τα πειράματα γίνονται σε ζώα. Και πού να γίνουν ? σε φυτά ή σε ανθρώπους ;
Καλοί οι προβληματισμοί αλλά αν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση τότε τι ζητούμε? την παυση της επιστημονικής εργασίας ?Λουδιστές θα γίνουμε?πάει πέρασαν εκείνα τα χρόνια
Παραβλέπω τους αλλάζονες και υπερφίαλους που χαλάνε τη θεματολογία με θρησκευτικά παραληρήματα και συνεχίζω τη κουβέντα ΜΟΝΟ για όσους κατανοούν ότι μπορούμε να κάνουμε το κόσμο καλύτερο και να μη τα παρατάμε ακόμα και αν μένουμε 10 που πονάμε για όλα τα πλάσματα και ΔΩΡΑ Του Θεού
Λοιπόν
Μιλούσα με τον κτηνίατρο χτες και ανέφερα για τα πειράματα
Είναι κατά των πειραμάτων
Οσο αφορά και για ιατρικούς λόγους η τεχνολογία έχει εναλλακτικούς τρόπους αλλά κοστίζουν ;)
Αλλα έστω ότι για ιατρικούς λόγους πρέπει να γίνουν , σημασία έχει υπό ποιές συνθήκες περιμένουν τα ζωάκια αυτά , πως τα μεταφέρουν και πως τους φέρονται ?
Οταν τα βάζουν σε κλουβιά 20 γάτες μαζί και τις πετάνε από φορτηγό στο δρόμο και βλέπεις τη μια να γλύφει τις πληγές της άλλης μέσα στο κλουβί
Οταν κοιτάζουν σπαραχτικά μέσα από τα σίδερα με τρόμο και απορία που τους πάνε και τι θα τους κάνουν
Φανταστείτε να βλέπετε να σφάζουν τη μάνα σας τα αδέρφια σας μπροστά στα μάτια σας και να ξέρετε ότι μετά είναι η σειρά σας
Χθες ο κτηνίατρος μου είπε πως τα Γουρούνια ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , όπως και ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ είναι ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ εντελώς και είναι πολύ φιλικά και καταλαβαίνουν
Ετσι λοιπόν αποτελεί ύψιστη βαρβαρότητα αυτή η συμπεριφορά
ΕΥΤΥΧΩΣ στην Ελλάδα απαγορεύονται τα βασανιστήρια για πειράματα μου είπε ο κτηνίατρος και θέλει ειδικό πρωτόκολο ότι το ζώο βρέθηκε στο δρόμο ( όπου φτωχός κ η τύχη του δηλαδή ακόμα και στα ζώα )
Το ξέρετε ότι όλα τα κινέζικα προϊόντα με γούνα ( μπουφάν με γούνα στη κουκούλα , παιχνίδια με γούνα ,τσαντάκια με γούνα κτλπ ) είναι από δέρμα γάτας και σκύλου ?

http://www.youtube.com/watch?v=wqUGitLZ_iE

Το θέμα λοιπόν είναι ΕΜΕΙΣ να δραστηριοποιηθούμε
Πως ? ΚΑΙ με την προσευχή μας για αυτά τα πλασματάκια σε Αγίους προστάτες των ζώων , και με το να μην αγοράζουμε προϊόντα που είναι αποτέλεσμα πειραμάτων
H σελίδα με το βίντεο που τράβηξε κρυφά η peta:
http://www.petatv.com/tvpopup/Prefs.asp?video=iams

http://www.novivisezione.org/mostra/images/foto05.jpg

http://www.cowsarecool.com/photos/005.jpg

http://www.stopanimaltests.com/photos/M2-Britches2.jpg

http://www.novivisezione.org/mostra/images/foto10.jpg
Καλή Σαρακοστή
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

Σε είπα πρόσωπο σε απάντηση των όσων λες και του τρόπου που αναφέρεσαι εσύ σε μένα, όχι μόνο δεν πρέπει να έχης παράπονο αλλά αντίθετα αυτό αποτελεί αβροφροσύνη και ντάντεμα! (όπως είπε και μια φίλη από εδώ).
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Ionas έγραψε:Σε είπα πρόσωπο σε απάντηση των όσων λες και του τρόπου που αναφέρεσαι εσύ σε μένα, όχι μόνο δεν πρέπει να έχης παράπονο αλλά αντίθετα αυτό αποτελεί αβροφροσύνη και ντάντεμα! (όπως είπε και μια φίλη από εδώ).
Θα παρακαλούσα κάποιον υπεύθυνο να συνετίσει τον ΙΟΝΑ διότι χαλά το θέμα
ΙΩΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ Π Α Ρ Α Κ Α Λ Ω
Αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις κοίτα το χρόνο αυτό που σπαταλάς για να χαλάς το θέμα με τα ζώα να πας σε κάποιο site για ανθρώπους
πχ εδώ
www.anthropos.gr είναι πράγματι ΥΠΕΡΟΧΟ site
ΣΕ παρακαλώ αλήθεια , άμα θες βρίσε με pm , δε με πειράζει αλλά μην ανοίγεις διαμάχες . Το λες συνέχεια ότι "με νταντεύουν" εδώ μέσα επειδή σε ενοχλεί που είμαι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ και παρόλαυτά δε με διώχνουν
Οχι φίλε μου σε παρακαλώ μη μου χαλάς το θέμα . Δεν σε ενδιαφέρει ? οκ
Ενδιαφέρει το Στράτο , ενδιαφέρει την Μαρία ενδιαφέρει την Tigris ενδιαφέρει τον Μisha , μη μας το χαλάς . PLEASE !!!!!
Μην ανοίγεις κουβέντα τέτοια εδώ
ΤΕΛΕΙΩΣΕ .Μην ξαναγράψεις κάτι άλλο ΕΚΤΟΣ του θέματος πειράματα στα ζώα , όχι άλλο θρησκευτικές ατάκες για να μας πείσεις να μη μας νοιάζει για τα ζώα
Καλή Σαρακοστή
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

καλημερα σε ολους και απο εδω...
πριν πολυ καιρο εγραψα κατι εδω..ηταν η πρωτη μου επαφη με την σελίδα ζητωντας βοηθεια...ενα κομματι ηταν (τα υπολοιπα μπορειτε να τα βρητε στο φορουμ στο πρωτο μου τοπικ
ελεγα λοιπον...

Καλημερα σας
θα ήθελα την βοηθειά σας
προ ημερώ (10 σχεδον για την ακρίβεια)ανεβαίνοντας ο ηλικιωμένος μας συνδιοιοκτήτης την μαρμάρινη σκάλα του σπιτιού επεσε και τραυματιστηκε θανάσιμα (ξεψύχησε λίγο αργότερα ) κλπ.κλπ....κλπ.....
-----------------------------------------------------------------
ξερετε που πηγαινε ο εν λογω κυριος και καθε κυριακη εκκλησιαζόμενος?
να σκοτωσει τον σκύλο μας (ενα σαρπει θηλυκο ,1,5ετους το φωναζαμε Ηρα) βρηκαν το δηλητηριο στην τσεπη του οταν ηρθε ο γιατρος πληρωμα του ασθενοφορου να τον παραλαβει απο την σκαλα μας.
δεν ηθελε ζωα κοντα του,δεν αγαπουσε τα ζωα αλλα δεν ειχε δικαιωμα να μας απαγορευσει να εχουμε στην δικη μας κατοικια σκυλο η γατα.. (οπως του ελεγε καθε φορα ο αστυνομος .ο δικηγορος που κατεφευγε)
προστατεψε ο θεος το ζωντανο μας...και μην βιαστητε να πειτε τιποτα... ναι το προστατεψε οπως ολους μας οταν μπορει και θελει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”