andriyian έγραψε:
Αυτοι που λες οτι ειναι "μεσα" στην εκκλησια παραλιγο να αφηναν να γινει τζαμι στην Παιανια. Ευτυχως οι "εξω" απο την εκκλησια το απετρεψαν. Γι' αυτο σου λεω να μην εχουμε παρωπιδες και να βλεπουμε τα πραγματα σφαιρικα. Μεγαλη ιστορια το τζαμι και ειχα την ευκαιρια να ζησω απο κοντα πολλα γεγονοτα.
Και τί σε πειράζει το τζαμί στην Παιανία; (μην μου πείς για τους Τούρκους που δεν αφήνουν να ανοίξουν οι εκκλησίες κλπ κλπ)
Πές μου, από την στιγμή που καλώς ή κακώς (εγώ πιστεύω κακώς ως προς το ανεξέλεγκτο) στην χώρα μας ζούν μουσουλμάνοι μετανάστες, έχουν το δικαίωμα να έχουν λατρευτικό χώρο ή όχι?
andriyian έγραψε:
Αυτοι που λες οτι ειναι "μεσα" στην εκκλησια παραλιγο να αφηναν να γινει τζαμι στην Παιανια. Ευτυχως οι "εξω" απο την εκκλησια το απετρεψαν. Γι' αυτο σου λεω να μην εχουμε παρωπιδες και να βλεπουμε τα πραγματα σφαιρικα. Μεγαλη ιστορια το τζαμι και ειχα την ευκαιρια να ζησω απο κοντα πολλα γεγονοτα.
Και τί σε πειράζει το τζαμί στην Παιανία; (μην μου πείς για τους Τούρκους που δεν αφήνουν να ανοίξουν οι εκκλησίες κλπ κλπ)
Πές μου, από την στιγμή που καλώς ή κακώς (εγώ πιστεύω κακώς ως προς το ανεξέλεγκτο) στην χώρα μας ζούν μουσουλμάνοι μετανάστες, έχουν το δικαίωμα να έχουν λατρευτικό χώρο ή όχι?
Γιατι δεν θα ηταν μονο τζαμι ,αλλα και ισλαμικο κεντρο . Δεν το λεγανε ομως! Καταλαβες; Το πηγαιναν πονηρα οι μουσουλμανοι.
Ζωή η φωτογραφίες από τον Ορθόδοξο Τύπο που παρέθεσες δεν εμφανίζονται καλύτερα να μας δώσεις το σύνδεσμο του Ορθόδοξου Τύπου.
Εδώ ενταγμένο το θέμα της καθαίρεσης είναι καλύτερα, γιατί μπορεί κάποιος να μάθει και τα προηγούμενα επεισόδια κι όχι μόνο το τελευταίο, για να έχει πλήρη εικόνα του πως διαμορφώθηκε η σημερινή κατάσταση.
============================================
Ο Xpnstos έγραψε :
Γιατί έχουν οι Χριστιανοί δικαίωμα στη Σαουδική Αραβία να έχουν
λατρευτικό χώρο;
Οχι λατρευτικό χώρο δεν έχουν δικαίωμα να έχουν αλλά ούτε την Αγία Γραφή να κρατουν....