Λειτουργία του Φόρουμ

Ανακοινώσεις και νέα σχετικά με την σελίδα μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση

Θέλετε να συνέχιση την λειτουργία του το FORUM?

ΝΑΙ
57
93%
ΟΧΙ
4
7%

Σύνολο ψήφων: 61

eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

lovethink έγραψε:...είμαι ΦΑΝ πολύ της συμπεριφοράς του , του ΗΘΟΥΣ του , της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ του ,και που τον "εκτιμάω πολύ πολύ και τον έχω στη καρδιά μου"...
Ευχαριστώ lovethink και ανταποδίδω ...
:angel13: :rr: :angel13: :rr:

Χρ. !!!
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

efthumhs έγραψε:Εγώ θα πρότεινα, πρώτα απ όλα πριν μπαίνουμε στο forum να κάνουμε μια προσευχή ώστε να πούμε λόγο ψυχοφελή και να ωφελήσουμε όσους πιο πολλούς είναι δυνατόν,έχοντας συγχωρήσει όλους όσους μας έχουνε πικράνει. Είναι σημαντικό να ζητάμε τη βοήθεια του Θεού για όλους και για όλα. Γιατί αν σκανδαλίσουμε έστω και έναν με τη συμπεριφορά μας ή και το λόγο μας, τότε θα είναι μεγάλο κρίμα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κυρίου στο Ευαγγέλιό του.Και θα είναι μεγάλο κρίμα γιατι είμαστε σε χριστιανική σελίδα αφιερωμένη στην Παναγία μας. Επιπλέον καλύτερα θα ήταν να εμπλουτιστεί η σελίδα με πιο πολλές προσευχές και παρακλήσεις...
Να μια σωστή παρατήρηση!
Εύγε αδελφέ μου!
Έχει μεγάλη σημασία η ψυχική μας κατάσταση όταν συνομιλούμε μεταξύ μας!
Όταν είμαστε γαλήνιοι και έχουμε αγάπη και πόνο για τους αδελφούς μας, αυτό φαίνεται στο κείμενο που γράφουμε και έχει ανάλογη επίδραση και σε όσους το διαβάζουν!
Διαφορετικά γράφουμε μόνο για να επιβάλουμε την άποψή μας και τότε κάνουμε πολύ κακό!
Αν όλοι μπορούσαμε να υιοθετήσουμε μια τέτοια στάση, τότε ναι, το forum θα εκπλήρωνε τον ψυχωφελή του σκοπό!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

aposal έγραψε:Αν όλοι μπορούσαμε να υιοθετήσουμε μια τέτοια στάση, τότε ναι, το forum θα εκπλήρωνε τον ψυχωφελή του σκοπό!
Προσωπικά νομίζω ότι τότε το φόρουμ θα εκπλήρωνε έναν κοινοφελή σκοπό -της συννενόησης, ή ίσως της αδελφοσύνης, της καλοσύνης κ.τ.λ- όχι όμως τον σκοπό για τον οποίο φτιάχτηκε.

Σκοπός δεν είναι να επιτύχουμε αυτά τα τρία τα οποία λίγο/πολύ πολλοί διάφοροι μη ορθόδοξοι άνθρωποι μπορούν να τα έχουν, αλλά να πετύχουμε να τα αποκτήσουμε μέσω της δωρεάς του Αγίου Πνεύματος κάτι που είναι αδύνατον όσο έχουμε ανυπακοή. Ο αληθινά ψυχοφελής σκοπός του φόρουμ είναι η διάδοση της ορθοδοξίας. Αν ο Νικόλαος (agiooros) θέλει να το πετύχει αυτό πρέπει να χωρίσει τα πράγματα ανά κατηγοριές. Π.χ εδώ θα μιλάμε, εκεί δεν θα μιλάμε κ.τ.λ... ώστε να διατηρηθεί επ' αόριστον (χωρίς συντονιστές... αυτομάτως δηλ) η ιδέα ότι τα μέλη έχουν ορισμένα δικαιώματα και ότι δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι.

Μια ιδέα περί αυτού είναι να μην μπορεί να βάλει ο καθένας ότι κείμενο του γουστάρει (αιρετικό π.χ) ή όποτε θέλει, αλλά να είναι κάποιος υπεύθυνος γι' αυτά ο οποίος πρέπει να είναι τουλάχιστον θεολόγος (δηλ να έχει όλη την ευθύνη δική του) κ.τ.λ. (Όχι αυτός δεν θα είναι συντονιστής, θα είναι κριτής)

Όταν τελειώσει η ψηφοφορία αυτή, προτείνω ο Νίκος να βάλει ένα άλλο ερώτημα. Να ρωτήσει ιδέες συμμόρφωσης του φόρουμ. Και βλέπουμε....
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Kαι ποιός αναλαμβάνει ΚΡΙΤΗΣ του τι είναι αιρετικό και τι όχι ?
Ποιός έχει ΤΟΣΕΣ γνώσεις Θεολογικές να κατονομάσει κάποιο μέλος ως "αιρετικό" ?
Διαφωνώ
Και οι αιρετικές φωνές έχουν θέση ΑΡΚΕΙ να μην είναι υπό τη μορφή προπαγάνδας αλλά σκέψης και προβληματισμού
Δεν νομίζω πως φοβάται η Ορθοδοξία τον Διάλογο
Σημασία έχει με τι τρόπο κάποιος παρουσιάζει τους προβληματισμούς του
Διότι στη τελική ...... από Ορθόδοξο έχω δεχτεί απειλές κατάρας εδώ μέσα , και όχι από αιρετικό
Από "Ορθόδοξο" έχω δεχτεί στο παρελθόν απίστευτους χαρακτηρισμούς και υβριστικά pm , και όχι από αιρετικούς
Οι ΑΠΟΨΕΙΣ και οι ΘΕΣΕΙΣ κάποιου δεν αρκούν
Σημασία έχει ο ΤΡΟΠΟΣ
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ FORUM

Δημοσίευση από Harrys1934 »

agiooros έγραψε:Θα παρακαλούσα όλα τα μέλη της ιστοσελίδας να προτείνουν λύσεις για την σωστή λειτουργία του FORUM.
Πολές φορές σε έχω ενοχλίσει να γυρίσεις πίσω όπως ήταν πριν να κλείσει την πρώτη φορά. Μα εσείς λες και ήρθα από το φεγκάρι και δεν ήξερα πως ήταν πρώτα μου λέτε ότι έτσι ακριβός ήταν πρώτα. Το ΄ξέρετε από πρώτο χ'ερι ότι δεν λέτε την αλήθεια ¨Οπως το πρωτογνόρησα εγώ ήταν η πρώτη σελίδα όλη άσπρη με τα μαύρα γράμματα, αλλά εκείνο που έχει την πλήρη σημασία είναι ότι είχε μέχρι τον αριθμό -50-η πρώτη σελίδα. Δηλαδή μετά από -50- θέματα το 51- πίγαινε στην αποθήκη. έτσι κάτι που δεν το πρόσεχες αρχικά και πήγε στον αριθμό ας πούμε -15-μπορούσες να το ξανά επεργαστείς. Τώρα το έχεις μέχρι τον αριθμό δέκα -10- δηλαδή. Για να γράψω κάτι, γαιτί δεν κάνω φώτο κοπυ, με παίρνει δύο ¨η και τρείς μέρες να το γράψω. Οπότε μόλις θα το βάλω κάτω το θέμα σε δυό μέρες το πολύ εξαφανίστηκε γιατί έπεσαν δέκα νέα θέματα από πάνω του Μερικοί που δεν ξέρουν τι να γράψουν τα κάνουν φωτο κόπυ και σε μισή ώρα μπορεί να γεμίσει η πρώτη σελίδα. Αυτό είναι το πιο κύριο πρόβλημα σας. Απόδειξη. Δεν έχετε άνθρώπους να γράψουν θέματα και αναγκάζεστε, για να φαίνετε γεμάτη η σελίδα των δέκα θεμάτων να βάζεται και πριν ένα χρόνο ψάχνοντας στην αποθίκη σας ¨Αμα θα φέρεις την αρχική της θέση είμαι σίγουρος ότι θα έρθει πάλι στην αρχική της θέση Τώρα μιάζεται σαν τον φτωχό συγκενή Μην μου κρατάτε κακία επειδή έχω το θάρρος να σας πω την αλήθεια αντί να πω μπράβο καλά κάνετε Ευχαριστώ Χάρης
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Εγώ πάλι θα πρότεινα στη πρώτη σελίδα του φόρουμ να υπάρχει ΜΟΝΟ ενότητα με "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ- ΒΙΟΥΣ ΑΓΙΩΝ" κτλπ
Και όλη η υπόλοιπη θεματολογία να μην είναι φάτσα κάρτα μπροστά
Καλή Σαρακοστή
relis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από relis »

Αδελφέ Harrys1914 που χάθηκες ;
Πως είχα την εντύπωση ότι μας ξέχασες,
διότι δεν σου άρεσε το "στέκι μας" .
Φαίνεται ότι μας επιθύμησες και ότι θα ξαναγυρίσεις.
Σε καλωσορίζω.
Εκτός εάν απλώς ήθελες να δώσεις μία συμβουλή
αφ' υψηλού,
πράγμα που δεν το πιστεύω.

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ !!!
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Τό νά κλείσει το φόρουμ δέν ειναι λύση
Ολη η επιτυχία τού athos edo εδώ καί καιρό είναι τό φόρουμ τού.
Τί να βλέπουμε δηλαδή;
Μία αδεια σελιδα μέ πνευματικά θέματα,φώτο καί Πατερικά κείμενα;
Ειναι γεμάτο το νέτ από τέτοια και μπορούμε νά βρούμε τά παντα.

Η πρέπει να γίνει κοιμητήριο οπως αλλα φόρουμ πού μπαίνουν τό πολύ 5 πόστ τό 24ωρο;

Πάντως κάποιοι θά πετάξουν απ τή χαρά τους αν κλεισει το φόρουμ
Απλά μαθηματικά ειναι .
Θέλετε νά τούς κάνετε τή χάρη; :wink:
Εικόνα
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vfilip »

ως παλιός συντονιστής θα ήθελα να σας πώ ότι τα μηνύματα δεν είναι σωστό να λογοκρίνονται ως προς την ουσία τους παρά μόνο αν είναι υβριστικά και βάλλουν εμπαθώς εναντίον του Πατριάρχη και του Αρχιεπίσκοπου .

Διαφορετικά παύει η αρχή της ελευθερίας , οπότε τι νόημα έχει να συμμετέχω και να ξοδεύομαι να γράφω όταν μου τα σβήνουν ?

Νομίζω ότι το φόρουμ έχει χάσει πολύ ποιοτικώς από τότε που εγγράφηκα . Αποτελεί ένα παράδειγμα προς διδασκαλία πως ένα επιτυχημένο σάιτ αυτομειώνεται και αυτοκαταστρέφεται. Τα έχω πει και παλιότερα στο Νίκο κάπως εντονότερα και με υψηλό τόνο και για αυτό του ζητώ συγνώμη αλλά θα τα πω και τώρα δημόσια μιας και που ζητάει τη γνώμη μας :

1)Δεν είναι δυνατό στα καλά καθούμενα να κλείνει 10 ημέρες το site άνευ λόγου και χωρίς καμία ειδοποίηση στους επισκέπτες του. Η συμπεριφορά αυτή εκλαμβάνεται ως αδιαφορία για τους επισκέπτες του εκ μέρους του Νίκου .

2) δεν είναι δυνατό να έχεις λογιότατους, πολυγραφότατους και ορθοδοξότατους επισκέπτες και να τους εκβάλλεις από την σελίδα σου ακόμα και αν έχεις δίκιο . Ομιλώ για τους Misha , Yavi , paroikos k.a.

μιλώ με αγάπη διότι θέλω να συνεχίσει την λειτουργία το forum και διότι ξέρω τον κόπο που έχει για να αποκτήσει ένα site ακροαματικότητα ... κυρίως από την μεριά των επισκεπτών να κάθονται να γράφουν τόσα πράγματα καθημερινώς ....Αυτός ο κόπος πρέπει να εκτιμηθεί και από τον ιδιοκτήτη Νίκο αλλά και από τους επισκέπτες ...
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΘΩΣ

Δημοσίευση από Harrys1934 »

relis έγραψε:Αδελφέ Harrys1914 που χάθηκες ;
Πως είχα την εντύπωση ότι μας ξέχασες,
διότι δεν σου άρεσε το "στέκι μας" .
Φαίνεται ότι μας επιθύμησες και ότι θα ξαναγυρίσεις.
Σε καλωσορίζω.
Εκτός εάν απλώς ήθελες να δώσεις μία συμβουλή
αφ' υψηλού,
πράγμα που δεν το πιστεύω.

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ !!!

Καλέ φίλε Ρέλις, προσπαθώ να σε βάλω στην μνήμη μου, αλλά βλέπεις τα χρόνια πέρσαν, πέρασαν και οι καιροί. Εγώ είμουν από τους πρώτους που παρακαλούσα να ανοίξει ξανά το ¨Αθως, και έκανα μεγάλη χαρά όταν έμαθα ότι θα ξανά ανοίξη. Απαγοητεύτηκα όμως όταν είδα τον νεο σχεδιασμό του φορουμ, και από την πρώτη στιγμή άρχισα να ενοχλώ να το επαναφέρουν όπως ήταν πριν να κλείσει. Καμιά φορά το άτωμο όποιος να είναι αυτός αναρωτιέται. Ρε μίπως έχω κάνει λάθος; Γιατί το λέω; Γιατί η απάντηση ήταν ότι είναι ακριβός όπως ήταν και πριν. Γιατί προσπαθούμε να ξεγελάσουμε άλλους για κάτι που είναι ολοφάνερο Ψέμα έτσι θα το γράψω όπως είναι ψέμα. Για προσπαθούμε να ξεγελάσουμε τους εαυτούς μας;. Αυτό είναι το μέγα και σοβαρό λάθος που δεν θέλουν να το δουν κατά πρόσωπο στα αλήθεια Με τέτοια, τίποτα δεν μπορεί να προοδεύσει, άμα δεν θέλουμε να δοπύμε κατάματα την αλήθεια. Με όλα αυτά που γράφω είναι γιατί επιθυμώ κι' εγώ όπως όλοι σας να δούμε ένα Άθως όμορφο όπως ήταν πρώτα. Και όμως με όλα αυτά που έχω ενοχλίσει ξέρω πολύ καλά ότι ο Κ. Νίκος με αγαπάει. Το έχει δείξει πολές φορές ¨Οσο μένει σε αυτόν τον σχεδιασμό που έχουν κάνει κόπυ από το παράρτημα του φλόγα δεν πρόκειται να έρθω να γράψω εδώ, και έχω εξιγήσει τους λόγους με κάθε λεπτομέρεια Ας το κάνουν και ως δοκιμή Με αγάπη Χάρης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις του agiooros.net”