Ευχαριστώ lovethink και ανταποδίδω ...lovethink έγραψε:...είμαι ΦΑΝ πολύ της συμπεριφοράς του , του ΗΘΟΥΣ του , της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ του ,και που τον "εκτιμάω πολύ πολύ και τον έχω στη καρδιά μου"...
Χρ. !!!
Συντονιστής: Συντονιστές

Να μια σωστή παρατήρηση!efthumhs έγραψε:Εγώ θα πρότεινα, πρώτα απ όλα πριν μπαίνουμε στο forum να κάνουμε μια προσευχή ώστε να πούμε λόγο ψυχοφελή και να ωφελήσουμε όσους πιο πολλούς είναι δυνατόν,έχοντας συγχωρήσει όλους όσους μας έχουνε πικράνει. Είναι σημαντικό να ζητάμε τη βοήθεια του Θεού για όλους και για όλα. Γιατί αν σκανδαλίσουμε έστω και έναν με τη συμπεριφορά μας ή και το λόγο μας, τότε θα είναι μεγάλο κρίμα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κυρίου στο Ευαγγέλιό του.Και θα είναι μεγάλο κρίμα γιατι είμαστε σε χριστιανική σελίδα αφιερωμένη στην Παναγία μας. Επιπλέον καλύτερα θα ήταν να εμπλουτιστεί η σελίδα με πιο πολλές προσευχές και παρακλήσεις...
Προσωπικά νομίζω ότι τότε το φόρουμ θα εκπλήρωνε έναν κοινοφελή σκοπό -της συννενόησης, ή ίσως της αδελφοσύνης, της καλοσύνης κ.τ.λ- όχι όμως τον σκοπό για τον οποίο φτιάχτηκε.aposal έγραψε:Αν όλοι μπορούσαμε να υιοθετήσουμε μια τέτοια στάση, τότε ναι, το forum θα εκπλήρωνε τον ψυχωφελή του σκοπό!

Πολές φορές σε έχω ενοχλίσει να γυρίσεις πίσω όπως ήταν πριν να κλείσει την πρώτη φορά. Μα εσείς λες και ήρθα από το φεγκάρι και δεν ήξερα πως ήταν πρώτα μου λέτε ότι έτσι ακριβός ήταν πρώτα. Το ΄ξέρετε από πρώτο χ'ερι ότι δεν λέτε την αλήθεια ¨Οπως το πρωτογνόρησα εγώ ήταν η πρώτη σελίδα όλη άσπρη με τα μαύρα γράμματα, αλλά εκείνο που έχει την πλήρη σημασία είναι ότι είχε μέχρι τον αριθμό -50-η πρώτη σελίδα. Δηλαδή μετά από -50- θέματα το 51- πίγαινε στην αποθήκη. έτσι κάτι που δεν το πρόσεχες αρχικά και πήγε στον αριθμό ας πούμε -15-μπορούσες να το ξανά επεργαστείς. Τώρα το έχεις μέχρι τον αριθμό δέκα -10- δηλαδή. Για να γράψω κάτι, γαιτί δεν κάνω φώτο κοπυ, με παίρνει δύο ¨η και τρείς μέρες να το γράψω. Οπότε μόλις θα το βάλω κάτω το θέμα σε δυό μέρες το πολύ εξαφανίστηκε γιατί έπεσαν δέκα νέα θέματα από πάνω του Μερικοί που δεν ξέρουν τι να γράψουν τα κάνουν φωτο κόπυ και σε μισή ώρα μπορεί να γεμίσει η πρώτη σελίδα. Αυτό είναι το πιο κύριο πρόβλημα σας. Απόδειξη. Δεν έχετε άνθρώπους να γράψουν θέματα και αναγκάζεστε, για να φαίνετε γεμάτη η σελίδα των δέκα θεμάτων να βάζεται και πριν ένα χρόνο ψάχνοντας στην αποθίκη σας ¨Αμα θα φέρεις την αρχική της θέση είμαι σίγουρος ότι θα έρθει πάλι στην αρχική της θέση Τώρα μιάζεται σαν τον φτωχό συγκενή Μην μου κρατάτε κακία επειδή έχω το θάρρος να σας πω την αλήθεια αντί να πω μπράβο καλά κάνετε Ευχαριστώ Χάρηςagiooros έγραψε:Θα παρακαλούσα όλα τα μέλη της ιστοσελίδας να προτείνουν λύσεις για την σωστή λειτουργία του FORUM.

relis έγραψε:Αδελφέ Harrys1914 που χάθηκες ;
Πως είχα την εντύπωση ότι μας ξέχασες,
διότι δεν σου άρεσε το "στέκι μας" .
Φαίνεται ότι μας επιθύμησες και ότι θα ξαναγυρίσεις.
Σε καλωσορίζω.
Εκτός εάν απλώς ήθελες να δώσεις μία συμβουλή
αφ' υψηλού,
πράγμα που δεν το πιστεύω.
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ !!!