Οι σκέψεις και ο πονηρός

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
efraim21
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από efraim21 »

Βλέπετε που ο πονηρός μόνο που ασχοληθήκατε λίγο μαζί του σε τι μπορεί να σας φέρει.Ούτε χίλιοι δικηγόροι δεν τα βάζουν μ' αυτόν.Λοιπόν γιατί να ασχολούμαστε με το κακό και να μην αφιερωθούμε στο καλό που είναι ο Θεός.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

filotas έγραψε:Σε μια τέτοια φάση έπεσε και το κεφάλι γνωστών μου συντονιστών :D :D .
Έως ...πολύ γνωστών!!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Εγω αδελφοι, θα προτεινα, η να ξαναγυρισει η συζητηση στο αρχικο θεμα της, μιας και ξεκαθαρισε το τοπιο, η να κλεισει αυτο το θεμα, γιατι εχει ξεστρατισει τελειως και δεν εχει νοημα το να συνεχιζεται εις μνημοσυνο της λυθεισης διαφορας.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
giorgospet
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από giorgospet »

Πιστεύω ότι τα θέμα της συζήτησης δεν θα μπορούσε να είναι καλήτερο.
Κοιτάξτε πόσους λογισμούς μας έβαλε ο πονηρός και αντί να ψάξουμε να βρούμε την λύση του θέματος, μαλώνουμε.
Σιγά μην μας άφηνε να μάθουμε τα μυστικά του (αν διαβάζει τις σκέψεις), μας πετάει έναν λογισμό και τέλος, τόσο απλό.
Ξεχάσαμε να ψάξουμε και να απαντήσουμε στο ερώτημα, και μάυρισε και την ψυχή μας
-Για να έρθεις στην κατάσταση που να μην μπορείς να χωρέσεις την χαρά, ούτε να την εκφράσεις, χρειάζεται να προσέξεις τρία πράγματα :
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Για να τελειώνει το θέμα εύχομαι στον omirosx ή Harry1934, καλόν αγώνα και καλό Παράδεισο!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

giorgospet, αδικεις τους συνομιλητες σου, γιατι εχουν δοθει πολλες και καλες απαντησεις, που διαφωτιζουν αρκετα.

Μετα καποιο θεωρησαν σωστο να ευτελισουν την συζητηση, και τακτοποιηθηκαν αναλογα.

Λοιπον ειναι αδικο αυτο που λες. Συζητηθηκε εκτενως το θεμα, και δεν χρειαζεται να πλατιαζουμε και πολυ σε καθε θεμα, γιατι καποια στιγμη η συζητηση μετατρεπεται σε καφενειακη.

Το θεμα αυτο θα μπορουσε να μπει εκ νεου, και να εμπλουτισθει με την προσθηκη, πως προσπαθει ο πονηρος να επηρεασει τις σκεψεις μας, αφου δεν ειναι σε απολυτη θεση να τις διαβασει, και το οποιο ερωτημα ειναι πολυ ενδιαφερον, και εχει πολυ περιεχομενο.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
koskas
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από koskas »

γεια σας, αν και εχω καιρο να γραψω παρακολουθω τακτικα, συμφωνω με το NIKOZ οπως και να το κανουμε εχει προσφερει στο sait πολλα και γραφει σωστα πραγματα, τον εχω γνωρισει και προσωπικα ειναι τομπρο παιδι και δεν αξιζει να φυγει για εναν που του τη χαλασε, ας φυγει ο αλλος

Εγω γραφω μια στο τοσο , δεν κατεχω και ιδιαιτερα πολλα πραγματα .

και μια ασχετη ερωτηση, τι ειναι το ban που εχουν μπει ολοι αυτοι?
ΕΑΝ ΕΙΠΩΜΕΝ ΟΤΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΟΜΕΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΠΛΑΝΩΜΕΝ
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

koskas έγραψε:...και μια ασχετη ερωτηση, τι ειναι το ban που εχουν μπει ολοι αυτοι?
:-k Χμμμ...
:lol: κάτι σαν εξοστρακισμός :lol:

Δεν μπορούν να συμμετέχουν στις συζητήσεις λογικά :wink:

koskas έγραψε:... ας φυγει ο αλλος...
...καλό θα ήταν να μην φύγει γενικά κανένας...

ΥΓ: Ο NIKOSZ όντως προσφέρει πολλά και τα κείμενά του νομίζω ότι βοηθούν πολλούς ( :lol: και τα τραγούδια επίσης :wink: )
Άβαταρ μέλους
iliasgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από iliasgr »

να ρωτησω κατι βρε παιδια? πως καταλαβαινουμε οτι καποιος εχει δυο nick?
ελεησον με ο Θεος
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

iliasgr έγραψε:να ρωτησω κατι βρε παιδια? πως καταλαβαινουμε οτι καποιος εχει δυο nick?
Αν και δεν δεν είμαι ειδική :oops: , νομίζω από το IP address ??? :?:

Δηλαδή ο διαχειριστής μπορεί και βλέπει έναν αριθμό, που σχετίζεται με κάθε σύνδεση ???

Άρα, αν έχεις κάνει δύο εγγραφές, αλλά μπαίνεις με την ίδια σύνδεση, σε πιάσανε :lol: :lol:

Ας με διορθώσουν οι ειδικοί (evi j, perl master κ.α.), που νομίζω ότι ξέρουν από computer :computer: :hiding: :sign1:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”