θα τους ξαναδώ?
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: θα τους ξαναδώ?
Σμαραγδή, αν δίνεις τον αγώνα σου ως Χριστιανή, τότε αυτό είναι πολύ καλό για όλους τους κεκοιμημένους συγγενείς σου! Αν όμως βλέπεις συχνά όνειρα με αυτούς, είναι κάτι που πρεπει να το συζητήσεις με τον πνευματικό σου.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Συνήθως τους βλέπω όταν πλησιάζει ο καιρός της κοιμήσεως τους. Το επόμενο που έχω σκοπό να κάνω και το συζήτησα με τον πνευματικό μου είναι το σαρανταλείτουργο. Σας ευχαριστώ πάντως πολύ για το ενδιαφέρον σας και τις απόψεις σας!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Τα όνειρα πάντως εγώ ΔΕΝ τα πιστεύω. Αν βέβαια είναι επαναλαμβανόμενα, κάτι τρέχει! Ή έχουν κάποια σημασία (που καλό είναι τη διάγνωση αυτή να την κάνει ο πνευματικός μας και όχι εμείς), ή έχει καταλάβει ο πονηρός ότι "τσιμπάμε" και μας χορεύει στο ταψί!smarti έγραψε:Συνήθως τους βλέπω όταν πλησιάζει ο καιρός της κοιμήσεως τους. Το επόμενο που έχω σκοπό να κάνω και το συζήτησα με τον πνευματικό μου είναι το σαρανταλείτουργο.
(Μιλάμε για πεντοζάλη, ή για τικ)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Προτιμάω τα ποντιακά Απόστολε!!

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Δηλαδη οταν βλεπεις κανενα συγγενη στον υπνο σου παει αυτος....smarti έγραψε: Συνήθως τους βλέπω όταν πλησιάζει ο καιρός της κοιμήσεως τους.

Δημοσ.: 590
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Βρε αφού είναι πεθαμένοι οι παππούδες μου!

smarti έγραψε:Συνήθως τους βλέπω όταν πλησιάζει ο καιρός της κοιμήσεως τους. Το επόμενο που έχω σκοπό να κάνω και το συζήτησα με τον πνευματικό μου είναι το σαρανταλείτουργο. Σας ευχαριστώ πάντως πολύ για το ενδιαφέρον σας και τις απόψεις σας!!

Ετσι που το εγραψες παντως κατι τετοιο βγαινει οτι τους βλεπεις οταν πανε να πεθανουν.
Δημοσ.: 590
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ναι έχεις δίκαιο Πάνο..λάθος διατύπωση....!
Σε ευχαριστώ !

-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Ας είμαι μαζί με τον Χριστό μετά την Δευτέρα Παρουσία Του στην Βασιλεία Του και ας είμαι χώρια από τους δικούς μου.
Τι σημασία έχει αν τους ξαναδώ αν είμαι αριστερά του Κριτού?Τότε θα βασανίζομαι αιώνια.(Φυσικά προτιμώ να σωθούν κι αυτοί αλλά δεν εξαρτάται από μένα).
Εσάς ως χριστιανούς σας ενδιαφέρει αν θα σωθείτε ή που θα ΄ναι οι συγγενείς σας?Αν δεν σωθούμε το μαρτύριο θα είναι ατελείωτο.
Προτιμάτε όμως τους συγγενείς σας από τον Χριστό,τον Πατέρα και το Άγιο Πνεύμα?Είναι τόσο λίγος ο Θεός που βάζετε τους συγγενείς σας από πάνω Του?
Σαν χριστιανούς πρέπει να μας ενδιαφέρει να 'μαστε μαζί με τον Θεό μετά την Δευτέρα Παρουσία Του,οι συγγενείς μας μπορεί να 'ναι μαζί μας αλλά μπορεί και χώρια από μας,όμως ο Χριστός θα 'στείλει τον καθένα εκεί όπου αξίζει κατά τα έργα του.
Το να στερηθούμε το φως της Θεότητας είναι μια πίκρα που δεν αντέχεται,το Νυμφίο μας,τον Αγαπημένο της ψυχής μας,γι΄αυτό ας μετανοούμε διαρκώς για να είμαστε εκ δεξιών Του,επειδή η ευφροσύνη του φωτός της Θεότητας θα 'ναι μια αγαλλίαση και χαρά και ευχαρίστηση ανείπωτη ,τόσο μεγάλη που θα αιχμαλωτιστούμε από την άπειρη γλυκήτητα του Θεού και θα χαιρόμαστε απίστευτα πολύ και 'θα μαστε σε ένα ατελείωτο πανηγύρι αιώνιο που δεν θα σκεφτόμαστε πια τους συγγενείς μας!
Άντε καλή μετάνοια και καλό παράδεισο εύχομαι αδέλφια!
Τι σημασία έχει αν τους ξαναδώ αν είμαι αριστερά του Κριτού?Τότε θα βασανίζομαι αιώνια.(Φυσικά προτιμώ να σωθούν κι αυτοί αλλά δεν εξαρτάται από μένα).
Εσάς ως χριστιανούς σας ενδιαφέρει αν θα σωθείτε ή που θα ΄ναι οι συγγενείς σας?Αν δεν σωθούμε το μαρτύριο θα είναι ατελείωτο.
Προτιμάτε όμως τους συγγενείς σας από τον Χριστό,τον Πατέρα και το Άγιο Πνεύμα?Είναι τόσο λίγος ο Θεός που βάζετε τους συγγενείς σας από πάνω Του?
Σαν χριστιανούς πρέπει να μας ενδιαφέρει να 'μαστε μαζί με τον Θεό μετά την Δευτέρα Παρουσία Του,οι συγγενείς μας μπορεί να 'ναι μαζί μας αλλά μπορεί και χώρια από μας,όμως ο Χριστός θα 'στείλει τον καθένα εκεί όπου αξίζει κατά τα έργα του.
Το να στερηθούμε το φως της Θεότητας είναι μια πίκρα που δεν αντέχεται,το Νυμφίο μας,τον Αγαπημένο της ψυχής μας,γι΄αυτό ας μετανοούμε διαρκώς για να είμαστε εκ δεξιών Του,επειδή η ευφροσύνη του φωτός της Θεότητας θα 'ναι μια αγαλλίαση και χαρά και ευχαρίστηση ανείπωτη ,τόσο μεγάλη που θα αιχμαλωτιστούμε από την άπειρη γλυκήτητα του Θεού και θα χαιρόμαστε απίστευτα πολύ και 'θα μαστε σε ένα ατελείωτο πανηγύρι αιώνιο που δεν θα σκεφτόμαστε πια τους συγγενείς μας!
Άντε καλή μετάνοια και καλό παράδεισο εύχομαι αδέλφια!
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας