Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
Δόξα σοι ο Θεός!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
nikiforos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αγαπητέ Παναγιώτη, Τα συγχαρητήριά μου που έφερες σε πέρας μια τόσο δύσκολη κ περίπλοκη αποστολή, ήμουν βέβαιος ότι θα τα κατάφερνες κ να η απόδειξη, να είσαι πάντα καλά.!!!!!!
Εγώ κ ο φίλος μου Χρήστος θα είμαστε από τις 15 Μαϊου στην Ουρανούπολη....
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδελφέ μου Νικηφόρε δεν έκανα τίποτα. Εξάλλου δεν τελειώσαμε ακόμα, έχουμε δρόμο μπροστά μας.nikiforos έγραψε:Αγαπητέ Παναγιώτη, Τα συγχαρητήριά μου που έφερες σε πέρας μια τόσο δύσκολη κ περίπλοκη αποστολή, ήμουν βέβαιος ότι θα τα κατάφερνες κ να η απόδειξη, να είσαι πάντα καλά.!!!!!!
Ο,τι καταφέραμε ως τώρα, το πετύχαμε με τη βοήθεια της Παναγίας μας.
Επίσης πάρα πολύ βοήθησες κι'εσύ Νικηφόρε (ίσως χωρίς να το ξέρεις), ο Πέτρος, ο Νίκος, ο Μιχάλης και άλλοι αδελφοί.
Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός, να είμαστε υγιείς και αγαπημένοι, ως το τέλος του προσκυνήματός μας και να ωφεληθούμε όλοι μας τα μέγιστα!
Δόξα Σοι Κύριε!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εννοείται ότι μαζί με τους δύο φίλους και συναδέλφους μου Στέφανο και Διονύση θα αναχωρήσουμε οδικώς το πρωί του Σαββάτου από Αθήνα και θα διανυκτερεύσουμε στην Ουρανούπολη.
Προτείνω μάλιστα, όσοι ανεβούμε με ΙΧ αυτή τη μέρα, να συναντηθούμε κάπου, πχ μετά τα πρώτα διόδια Αθηνών - Θεσ/νικης και να συνεχίσουμε παρεούλα. Θα γνωριστούμε κιόλας, πίνοντας παρέα τον καφέ μας καθώς και κατά τη διάρκεια του γεύματος.
Ο Βασίλης καλόν είναι να παραμείνει εγκρατής.
Προτείνω μάλιστα, όσοι ανεβούμε με ΙΧ αυτή τη μέρα, να συναντηθούμε κάπου, πχ μετά τα πρώτα διόδια Αθηνών - Θεσ/νικης και να συνεχίσουμε παρεούλα. Θα γνωριστούμε κιόλας, πίνοντας παρέα τον καφέ μας καθώς και κατά τη διάρκεια του γεύματος.
Ο Βασίλης καλόν είναι να παραμείνει εγκρατής.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θα με περιμένετε να έρθω και εγώ;
Τα κεράσματα δικά μου ,καθότι μεγαλύτερος .
Υπακοή λοιπόν!
Τα κεράσματα δικά μου ,καθότι μεγαλύτερος .
Υπακοή λοιπόν!
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ας κάνουμε υπακοή λοιπόν Ανδρέα!Andreasmas έγραψε:Τα κεράσματα δικά μου ,καθότι μεγαλύτερος .
Υπακοή λοιπόν!
Κέρασέ τα όλα, καφέδες, γεύματα κλπ.
Υπ' όψιν, τα γεύματα θα περιλαμβάνουν σφυρίδα, συναγρίδα και άλλους, ευτελούς αξίας ιχθύες!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Υποδειγματική συναδελφικότητα!panagiotisspy έγραψε:Ας κάνουμε υπακοή λοιπόν Ανδρέα!Andreasmas έγραψε:
Υπ' όψιν, τα γεύματα θα περιλαμβάνουν σφυρίδα, συναγρίδα και άλλους, ευτελούς αξίας ιχθύες!![]()
![]()
Τα πρώτα γεύματα δικά μου και
τα πολλά και καλύτερα δικά σας.
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ανδρεα μας τωρα την πατησεςAndreasmas έγραψε:Υποδειγματική συναδελφικότητα!panagiotisspy έγραψε:Ας κάνουμε υπακοή λοιπόν Ανδρέα!Andreasmas έγραψε:
Υπ' όψιν, τα γεύματα θα περιλαμβάνουν σφυρίδα, συναγρίδα και άλλους, ευτελούς αξίας ιχθύες!![]()
![]()
Τα πρώτα γεύματα δικά μου και
τα πολλά και καλύτερα δικά σας.![]()
![]()
κερνας και Μπριζολιτσες?
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ρε παλικάρια σε προσκήνυμα θα πάμε και όχι σε πανηγύρι!
(αν και για μας ένα πνευματικό πανηγύρι θα είναι...)
(αν και για μας ένα πνευματικό πανηγύρι θα είναι...)
- aggelosmin
- Βασικός Αποστολέας

Παιδια εγω κ τεσσερις φιλοι κλεισαμε να παμε στις μονες σιμωνοπετρας,βατοπαιδιου,κουτλουμουσιου,κ φιλοθεου με τη βοηθεια της Παναγιας μας απο 16-20 απρ.2010..αν ειναι καποιος απο εμας εκει ας μου το πει μηπως κ συναντηθουμε,θα χαρω πολυ..
Αν προσθεσεις την αγαπη ολα ωφελουν,αν την αφαιρεσεις τιποτα δεν ωφελει.Η αγαπη ειναι πληρωμα νομου.(Ιερος Αυγουστινος)