Συντονιστής: Συντονιστές
Είχα σκοπό να σας κάνω έκπληξη μετά της συζύγου μου, αλλά μας τα χάλασαν οι μαστόροι.... Βρήκε ημέρα να έρθει ο Τεντάς, που τον περίμενα ενάμιση μήνα....aposal έγραψε:Καλημερίζω τον Άγγελο!
Εύχομαι Άγγελε να είσαι μαζί μας στην επόμενη Αθηναϊκή συνάντηση!
Διευκρινίζω ότι ο καλός μου φίλος και ομοϊδεάτης - περί των αθλητικών - Χαράλαμπος (babisgr), μαθητής τη ιδιότητι, δεν είναι 38 ετών όπως έγραψα κάποια στιγμή κάνοντας, ανεπτιτυχώς, χιούμορ, αλλά - υποθέτω - γύρω στα 16 (συν, πλην κάτι ψιλά)!
ΥΓ : Μπάμπη, λες να κάνουμε το μπαμ με τον Αϊμάρ; Εμένα πάντως μου φαίνεται "too good to be true"!
Αυτό είναι κακό που διορθώνεται!...g_aggelos έγραψε:...οι περισσότεροι δεν με ξέρετε παρ' ότι από τους πιο παλιούς edo (εγώ ευθύνομαι φυσικά γι' αυτό).
panosgreece έγραψε:την ευλογια του αγιου να εχετε
ελειπα εκτος ελλαδος και δεν μπορεσα να ερθω
Αν αυτό που έγινε στην ταβέρνα με τα 422 Ευρώ γινόταν στην Κρήτη (ή στην Θεσσαλονίκη), μαζί με την επιστροφή όλου του ποσού των χρημάτων και ένα μεγάλο συγγνώμη, θα είχαμε πετύχει και δωρεάν κέρασμα ποτού σε όλους τους θαμώνες της ταβέρνας την στιγμή της επιστροφής.magdalini έγραψε:...Οσο για την επιστροφη των χρηματων εμεις στην Κρητη λεμε Ο ΑΔΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΜΠΑ ΟΧΙ ΕΒΓΑ .Κανενα λαθος δεν αναγνωριζεται μετα την απομακριση απο το ταμειο...