Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!Dimitris39 έγραψε:Δηλαδή αν εγώ παώ εκεί από Νωρίς ποιον θα βρώ?
που να περιμενω?
Σμαρωωωωωωω
Και εγώ δεν ξέρω που θα περιμένουμε Δημήτρη......δεν έχω ιδέα από Πλαταμώνα!
Συντονιστής: Συντονιστές

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!Dimitris39 έγραψε:Δηλαδή αν εγώ παώ εκεί από Νωρίς ποιον θα βρώ?
που να περιμενω?
Σμαρωωωωωωω

Εφ' όσον μιλάμε για ΚΑΣΤΕΛΟ ή για το απέναντι, ο χώρος είναι στην Πάνω πλατεία του Νέου Παντελεήμωνα.....smarti έγραψε:Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!Dimitris39 έγραψε:Δηλαδή αν εγώ παώ εκεί από Νωρίς ποιον θα βρώ?
που να περιμενω?
Σμαρωωωωωωω![]()
![]()
![]()
Και εγώ δεν ξέρω που θα περιμένουμε Δημήτρη......δεν έχω ιδέα από Πλαταμώνα!![]()
![]()

Ευχαριστώ πολύ Νικηφόρε!!nikiforos έγραψε:Εφ' όσον μιλάμε για ΚΑΣΤΕΛΟ ή για το απέναντι, ο χώρος είναι στην Πάνω πλατεία του Νέου Παντελεήμωνα.....smarti έγραψε:Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!Dimitris39 έγραψε:Δηλαδή αν εγώ παώ εκεί από Νωρίς ποιον θα βρώ?
που να περιμενω?
Σμαρωωωωωωω![]()
![]()
![]()
Και εγώ δεν ξέρω που θα περιμένουμε Δημήτρη......δεν έχω ιδέα από Πλαταμώνα!![]()
![]()

Dimitris39 έγραψε:Παμε για σιγουρια στα MC Donalds γιατι θα πεινασουμε αν βασιστουμε στην Σμαρω

Παλι θα βολευτεις Πεμπτη Παρασκευη θα βρισκεις ετοιμο φαγητοsmarti έγραψε:Dimitris39 έγραψε:Παμε για σιγουρια στα MC Donalds γιατι θα πεινασουμε αν βασιστουμε στην Σμαρω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και να πεινάσουμε τι στεναχωριέστε????..Η Θάλασσα δίπλα είναι.. μια πετονιά...και θα έχουμε φρέσκο ψαράκι στο τηγάνι..λείπει και ο Βασίλης να μου φέρει το τηγάνι..
![]()