Διακοπή ιστοσελίδος: μια γνώμη από όλους
Συντονιστής: Συντονιστές
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
I knoweortologio_gr έγραψε: ΥΓ Για τον lovethink αναφέρω οτι το κόστος αγοράς και διατήρησης ενός site είναι πολύ ποιό φθηνό απο ότι νομίζει. Τόσο φτηνό που φαντάζει τζάμπα !!! οσο για τα χρώματά μου, δούλεψε στο adobe και δώσε προτάσεις φίλτατε συνφορουμίστα !!!
Με 100 ευρώ το χρόνο μια χαρά νομίζω κάπου εκεί
Ωστε με το Adobe δουλεύεις ε ?
Και στους οίκους ανοχής ανταλλάσονται ιδέες και αναπτύσσονται απόψεις από κάθε καρυδιάς καρύδι.Τι σημαίνει αυτό ότι κάθε χώρος ανταλλαγής απόψεων είναι οίκος ανοχής?Κάτι αντίστοιχο με την Πασοκική ρήση "άμα δεν πάς στο καφενείο δεν πιάνεις τον παλμό του λαού" υποννοόντας την αρχαία αγορά όπου ανταλλάσονταν ιδέες και αναπτυσσόταν απόψεις από κάθε καρυδιάς καρύδι.
Επιπροσθέτως,δεν θεωρώ τις κομματικές ρήσεις άξιες μνημονεύσεως,απ΄όπου και αν προέρχονται(κόκκινους,πράσινους,μπλε...)
Μου μυριζη πολλη αυτο που θες να κανεις.eortologio_gr έγραψε:
ΥΓ. Ευχαρίστως αγοράζω το domain "edo.gr" και αναλαμβάνω την ευθύνη συνέχισης του athos.edo.gr με moderator τον Misha ή όποιον άλλο έχει Ορθόδοξη όρεξη.
Η πρότασή μου βέβαια είναι να συνεχιστεί η λειτουργία του site ως έχει και να σταματήσουν άμεσα οι παρεμβάσεις και τα κλειδώματα σε οποιοδήποτε θέμα εκτός εάν αρχίσουν οι βρισιές οπότε το μέλος πρέπει να διαγράφεται.
Με αφορμή δε την ανασφάλεια που δημιουργείται απο την ερώτηση "θα συνεχίσει να υπάρχει ή όχι το παρόν site" ήδη είμαι στην διαδικασία εκκίνησης forum στο site μου www.athonite.gr χωρίς φραγμούς και λογοκρισία και στο οποίο ήδη κάνω redirect και το www.orthodoxia.eu www.orthodox.eu τα οποία και πρόλαβα και πήρα για να μην πέσουν στα χέρια ... "αλλοθρήσκων"
Πάντα στην διάθεσή σας
Δηλαδη θα αφησεις ενα φορουμ να λεγοντε τα παντα;
Κατι δεν μου αρεση με την σταση σου αυτη.
Προτηνο η σελιδα να συνεχιση οπως ειναι.
Εγω δεν φευγω απο εδω με τιποτα
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Βρε παιδιά... ας μην το παρατραβάμε το θέμα.
Ο Νίκος μας έδωσε μία σκέψη του, μετά από κάποια χθεσινά γεγονότα. Και ζήτησε την γνώμη σας σχετικά με αυτό, όπως προδίδει και ο τίτλος.
Διαβάζω για πιέσεις, διαβάζω για ελευθερίες, διαβάζω για άλλα φόρουμ που οι επισκέψεις τους είναι 5 άτομα, διαβάζω για διαγραφές....
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να βγάζει ο καθείς τα αποθημένα του σε όλα τα θέματα που ανοίγουμε...
Ο Νίκος μας έδωσε μία σκέψη του, μετά από κάποια χθεσινά γεγονότα. Και ζήτησε την γνώμη σας σχετικά με αυτό, όπως προδίδει και ο τίτλος.
Διαβάζω για πιέσεις, διαβάζω για ελευθερίες, διαβάζω για άλλα φόρουμ που οι επισκέψεις τους είναι 5 άτομα, διαβάζω για διαγραφές....
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να βγάζει ο καθείς τα αποθημένα του σε όλα τα θέματα που ανοίγουμε...
-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Το επεκτείνεις το θέμα στο γνωστό παιχνίδι λογικής γυμνασιακών χρόνων :taje έγραψε: ...Και στους οίκους ανοχής ανταλλάσονται ιδέες και αναπτύσσονται απόψεις από κάθε καρυδιάς καρύδι.Τι σημαίνει αυτό ότι κάθε χώρος ανταλλαγής απόψεων είναι οίκος ανοχής?...
το μπουζούκι είναι όργανο
ο αστυνόμος είναι όργανο
άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι (!!!)
Εγώ θα σου θέσω ένα ερώτημα. Πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κάποιος για έναν άλλο άσχετα αν φέρει τα χαρακτηριστικά χρηστοήθους ανθρώπου.
Η δικιά μου απάντηση είναι οτι πιθανώς να είναι όπως φαίνεται. Αλλά ποτέ δεν θα είμαστε σίγουροι και για τον λόγο αυτό υπάρχει η επιστήμη της ψυχολογίας που προσπαθεί να διερευνήσει τα άδυτα της ψυχής με ανθρώπινα δεδομένα.
Ο χώρος στον οποίο βρισκόμαστε εν δυνάμει καταδεικνύει οτι οι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ τουλάχιστον καταρχήν έχουν την διάθεση να έρθουν κοντά ή κοντύτερα στην πίστη μας που είναι η Ορθοδοξία. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει σε έναν οίκο ανοχής οπότε ο παραλληλισμός σου είναι σοφιστία παρά αλήθεια.
Απο κεί και πέρα όμως μέσα απο την παρουσία του καθενός μας και τον τρόπο γραφής του περνά το μήνυμα μιας βαθύτερης ύπαρξης που ποτέ μα ποτέ δεν μπορεί να μας είναι γνωστή.
Αρα, καλά ξεκινάμε σαν αφετηρία απο εδώ αλλά θέλει προσοχή στα επόμενα βήματα. Κατ' αρχήν όλοι μας διαθέτουμε μια μικρή φλόγα πίστης. Αν αυτό το σάιτ βοηθήσει αυτή η φλόγα να μεγαλώσει ή να αντέξει στους αέρηδες τότε όλα είναι τέλεια.
Η ενδυνάμωση της φλόγας αυτής γίνεται μέσα απο την συμμετοχή "στην αγορά" όπου κρίνουμε και μας κρίνουν (είτε καλοπροαίρετα είτε όχι) και έτσι προχωράμε.
Η επαφή με μια άλλη προσωπικότητα μέσω διαδυκτίου πρέπει να γίνεται βήμα βήμα και με μεγάλη προσοχή.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...