Πού είσαι τόσο καιρο;
Μάς ξέχασες

Συντονιστής: Συντονιστές
Ηλία, οι ατάκες σου, ώρες - ώρες, δεν παίζονται!stratos έγραψε:Παναγιώτη δέν κάνεις καί καμια προσευχή καί γιά μένα.panagiotis2008 έγραψε:ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΚΑΤΙ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΟΜΙΖΩ.
Θά ειμαι στή λιστα αναμονής
Αδελφέ μου Παναγιώτη δεν χρειάζεται να δημοσιοποιείς τις καλές σου πράξεις! Η δημοσιοποίησή τους μπορεί να εμπεριέχει υπερηφάνεια, οπότε την μαθαίνει και ο πονηρός και θα σου βάλει εμπόδια και είναι κρίμα για τα άτομα που προσεύχεσαι!panagiotis2008 έγραψε:Strato kai smarti ναι θα κάνω και για σένα και για την Παναγιώτα.
Ο Θεός είναι ευαρεστημένος πολύ με μένα εδώ και μήνες και αποδέχεται πάντα την προσευχή μου.
Η δική μου (όχι απαραίτητα σωστή) άποψη είναι πως το κάπνισμα, όπως ΟΛΑ τα πάθη, εάν δεν το προσέξουμε και το αφήσουμε, με την - άλογη - λογική ότι δεν είναι και τόσο μεγάλη αμαρτία, θα γιγαντωθεί και θα μας βασανίζει πολλαπλά!smarti έγραψε:Καπνιζω ,γι αυτο εγω και για σας.![]()
![]()
Σε ενεν γεροντα που πηγα και του ειπα ,οτι νομιζω οτι το μεγαλυτερο μου αμαρτημα ειναι που καπνιζω,επηρεασμενη απο τα γραφομενα εδω στι ιντερνετ,μου απαντησε οτι αυτο δεν ειναι τοσο μεγαλη αμαρτια ,και οταν θα ρθει ο καιρος θα κοπει και αυτο.Υπαρχουν πολυ ποιο σοβαρα αμαρτηματα ,απο το τσιγγαρο.Αυτα τα ειπε αυτος ο γεροντας ,αλλος ισως να ελεγε κατι αλλο δεν ξερω.
Βρε σε Διονύσιε πολύ χύμα του τα λές...dionysisgr έγραψε:panagiotis2008, εισαι σιγουρος, οτι αυτος που σου κανει ολα τα xατηρια τοσους μηνες, ειναι ο Θεος;
Προσεξε, γιατι πολυ φορα πηρες, και θα σου'ρθει κανενας λογαριασμος στο τελος και θα τρεχεις και δεν θα φτανεις. Απο την Daimonphone Hellas..
Και ξερεις, ο, δεν δεχεται πιστωτικες και διακανονισμο, μονο μετρητα θελει. Την ψυχη σου δηλαδη, και την οποια του δινεις χωρις να το καταλαβαινεις, μεσω της υπερηφανειας, που ευθαρσως μας δηλωνεις δημοσιως. Εγω για το καλο σου στα λεω, και ας γινομαι σπασικλας και κακος μαζι σου.
Αλλωστε η ελεεινη κολακεια ειναι ιδιωμα των εχθρων ενος ανθρωπου, ενω η καλοπροαιρετη κριτικη ειναι των φιλων του.