Μέγα φορουμικό προσκύνημα στο Α.Ο. τον Μάϊο ή Ιούνιο 2012
Συντονιστής: Συντονιστές
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Re: Μέγα φορουμικό προσκύνημα στο Α.Ο. τον Μάϊο ή Ιούνιο 201
Τελικά εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω λόγω έλλειψης διπλώματος οδήγησης. Θα έρθει όμως ο Παναγιώτης Νο2 με τον οποίο θα συναντηθεί η ομάδα της Πέμπτης στην Ουρανούπολη για να πάρουν το ταχύπλοο.
Αν δεν θα πάει κανείς άλλος εκτός από τον Παναγιώτη Νο2 Κωνσταμονίτου, να πάρω να ακυρώσω την κράτηση.
Επίσης για το Σάββατο υπάρχει η κράτηση στον Άγιο Ανδρέα στο όνομά μου. Εάν δεν μπορείτε να πάτε όλοι εκεί ο Παναγιώτης έχει εναλλακτικές λύσεις. Όσο για το αν ο Παναγιώτης θα πάει Σιμωνόπετρα ή Παύλου θα συννενοηθείτε μαζί του από κοντά. Δεν έχει πρόβλημα να πάει και Παύλου, που δεν έχει ξαναπάει.
Καλό προσκύνημα σας εύχομαι κι ελπίζω η επόμενη διοργάνωση να γίνει με καλύτερες προϋποθέσεις.
Από τώρα λέω ότι σκεφτόμαστε ένα 3μερο προσκύνημα τέλος Σεπτεμβρίου - αρχές Οκτωβρίου. Περισσότερα σύντομα.
Αν δεν θα πάει κανείς άλλος εκτός από τον Παναγιώτη Νο2 Κωνσταμονίτου, να πάρω να ακυρώσω την κράτηση.
Επίσης για το Σάββατο υπάρχει η κράτηση στον Άγιο Ανδρέα στο όνομά μου. Εάν δεν μπορείτε να πάτε όλοι εκεί ο Παναγιώτης έχει εναλλακτικές λύσεις. Όσο για το αν ο Παναγιώτης θα πάει Σιμωνόπετρα ή Παύλου θα συννενοηθείτε μαζί του από κοντά. Δεν έχει πρόβλημα να πάει και Παύλου, που δεν έχει ξαναπάει.
Καλό προσκύνημα σας εύχομαι κι ελπίζω η επόμενη διοργάνωση να γίνει με καλύτερες προϋποθέσεις.
Από τώρα λέω ότι σκεφτόμαστε ένα 3μερο προσκύνημα τέλος Σεπτεμβρίου - αρχές Οκτωβρίου. Περισσότερα σύντομα.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Με βάση το freemeteo.gr ο καιρός στην Ουρανούπολη θα έχει ως εξής:
1. ΤΕ 23/5/2012: Partly cloudy skies during the day. Chance of rain late at night. Θερμοκρασία 14 - 22 Άνεμοι SW 15 km/h
2. ΠΕ 24/5 : Chance of rain early in the morning, partly cloudy skies during the day. Chance of rain during the night. Θερμοκρασία 16 - 23
3. ΠΑ 25/5: Partly cloudy skies early in the morning, light rain with clear spells for the rest of the day. Θερμοκρασία 17 - 24
4. ΣΑ 26/5: Rain and possible heavy thunderstorm during the day. Clear weather in the evening. Θερμοκρασία 18 - 24
5. ΚΥ 27/5: Few clouds. Θερμοκρασία 17 - 24 Άνεμοι ENE 14 km/h
1. ΤΕ 23/5/2012: Partly cloudy skies during the day. Chance of rain late at night. Θερμοκρασία 14 - 22 Άνεμοι SW 15 km/h
2. ΠΕ 24/5 : Chance of rain early in the morning, partly cloudy skies during the day. Chance of rain during the night. Θερμοκρασία 16 - 23
3. ΠΑ 25/5: Partly cloudy skies early in the morning, light rain with clear spells for the rest of the day. Θερμοκρασία 17 - 24
4. ΣΑ 26/5: Rain and possible heavy thunderstorm during the day. Clear weather in the evening. Θερμοκρασία 18 - 24
5. ΚΥ 27/5: Few clouds. Θερμοκρασία 17 - 24 Άνεμοι ENE 14 km/h
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Οι SW Άνεμοι των 15 Km/h αφορούν την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας
Mην εμπιστευεσε ποτέ το μετεο, καλύτερα το poseidon
ή τον Αρναουτογλου (σακης γαρ
)

Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Εγώ Στάθη γενικώς τον παρακολουθώ τον Αρναούτογλου στον καιρό, αλλά τις προάλλες μας έλεγε ότι αύριο και μεθαύριο (Τρίτη & Τετάρτη) θα έχουμε μίνι καύσωνα !!!!!! Είδε κανείς κανέναν καύσωνα να έρχεται από πουθενά ;;;;;;; 

Καλό ταξίδι και ευλογημένο προσκύνημα να έχετε πολυαγαπημένα εν Χριστώ αδέλφια μου! Ο Χριστός και η Παναγιά μαζί σας!
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ο καιρός θα είναι μάλλον βροχερός, αλλά ΤΙΠΟΤΑ - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ...
-
- Έμπειρος Αποστολέας
Ολα θα πάνε καλα.
Καλό προσκήνυμα
Καλό προσκήνυμα
Καλο προσκυνημα να εχετε και απο εμενα παιδια.Μολις γυρισα και εγω απο πανω και μπορει να φαγαμε αρκετη βροχη και πολυ χαλαζι (στην Σιμονοπετρα εφτασε ακομη και το μισο μετρο!!εχουμε φωτο με την παρεα και θα τις ανεβασω συντομα).Ολα πηγαν καλα και ευλογημενα.Πολλα νερα με αρκετες ζημιες στην Αγ.Αννα αλλα και την φυση να ειναι καταπρασινη αφου οι βροχες οι φετινες ηταν το κατι αλλο.
Να απολαυσετε καθε στιγμη και με το καλο να πουμε τις εντυπωσεις μας απο το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!
Να απολαυσετε καθε στιγμη και με το καλο να πουμε τις εντυπωσεις μας απο το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας
Μια που έφτασε ο καιρός να υπενθυμίσουμε την ώρα συγκέντρωσης στην Ουρανούπολη έξω από το γραφείο Διαμονητηρίων.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.