Φίλτατε Βασίλη με λυπείς που πίστεψες έστω για λίγο ότι ενοχλήθηκα. Καταρχήν εγώ άρχισα το πείραγμα αδελφέ απλά τώρα το είδα για αυτό δεν απάντησα πριν. Μπορεί να έχω 5 μήνες μόνο στο φόρουμ αδελφέ αλλά σας διάβαζα καιρό πριν και έτσι γνωρίζω ότι είστε πλακατζήδες μην φοβάσαιvasilisalt έγραψε:Αν υποπτευθώ πως ο λατρεμένος μου Φωτάρας δεν κατάλαβε πως έκανα χιούμορ, τότε πρέπει επειγόντως ή να αλλάξω στάση στο φόρουμ ή να ετοιμαστώ για τους παλιούς φίλους του Παναγιώτη.
Γιατί το να παρεξηγηθώ από την Τούλα το κατανοώ γιατί είναι νέο μέλος και δεν ξέρει τα ΄΄νούμερα΄΄ του φόρουμ. Αν παρεξηγηθώ από τον Φώτη μας, ε τότε έχω θέμα...
Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
Συντονιστής: Συντονιστές
- kausokalivia
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πήγε η καρδιά μου στη θέση της.
Τώρα χωρίς καμια δόση χιούμορ (επιτέλους), θέλω και πιστεύω θα τα καταφέρω να συμμετάσχω στο ποδαράτο. Είναι αν θέλετε απωθημένο μου.
Βλέποντας και κάνοντας.
Ήδη σκέπτομαι το πως θα έχω τις ελάχιστες αποσκευές. Νομίζω με την μικρή μου εμπειρία πως εκεί είναι όλη η υπόθεση.
Όταν είχα πάει στο Αγ. Όρος παρακολουθούσα τους πεζούς προσκυνητές. Όλοι είχαν ελάχιστο εξοπλισμό. Εγώ που είχα πάρει ένα ΄΄σκασμό΄΄ πράγματα δυσκολευόμουν ακόμα και με το ταξί.
Και τώρα πάλι στα δικά μας....
Αν είχα αναλάβει ΕΓΩ τον σχεδιασμό και την υλοποίηση, θα είχα καταφέρει να συμμετάσχουν και οι γυναίκες του φόρουμ. Είχα έρθει σε συνεννόηση με τον καπετάνιο να μας προμηθεύσει στολές και θα τις ντύναμε ναυτάκια (σαν την Αλίκη στο Ναυτικό). Όταν θα έπρεπε να μιλήσουν, αντί αυτών θα μίλαγε ο γνωστός μυστακοφόρος με την βαριά λόγω της αγριάδας φωνής του. Ενημερώνω πως η Αγγελική μας είχε βρει την ιδέα εκπληκτική και στεναχωρήθηκε πολύ όταν ο Παναγιώτης θεώρησε την ιδέα γελοία και μας έκλεισε το τηλέφωνο...
(Ρε φίλε τι πίνεις επιτέλους και δεν μας δίνεις!!!)
Τώρα χωρίς καμια δόση χιούμορ (επιτέλους), θέλω και πιστεύω θα τα καταφέρω να συμμετάσχω στο ποδαράτο. Είναι αν θέλετε απωθημένο μου.
Βλέποντας και κάνοντας.
Ήδη σκέπτομαι το πως θα έχω τις ελάχιστες αποσκευές. Νομίζω με την μικρή μου εμπειρία πως εκεί είναι όλη η υπόθεση.
Όταν είχα πάει στο Αγ. Όρος παρακολουθούσα τους πεζούς προσκυνητές. Όλοι είχαν ελάχιστο εξοπλισμό. Εγώ που είχα πάρει ένα ΄΄σκασμό΄΄ πράγματα δυσκολευόμουν ακόμα και με το ταξί.
Και τώρα πάλι στα δικά μας....
Αν είχα αναλάβει ΕΓΩ τον σχεδιασμό και την υλοποίηση, θα είχα καταφέρει να συμμετάσχουν και οι γυναίκες του φόρουμ. Είχα έρθει σε συνεννόηση με τον καπετάνιο να μας προμηθεύσει στολές και θα τις ντύναμε ναυτάκια (σαν την Αλίκη στο Ναυτικό). Όταν θα έπρεπε να μιλήσουν, αντί αυτών θα μίλαγε ο γνωστός μυστακοφόρος με την βαριά λόγω της αγριάδας φωνής του. Ενημερώνω πως η Αγγελική μας είχε βρει την ιδέα εκπληκτική και στεναχωρήθηκε πολύ όταν ο Παναγιώτης θεώρησε την ιδέα γελοία και μας έκλεισε το τηλέφωνο...
(Ρε φίλε τι πίνεις επιτέλους και δεν μας δίνεις!!!)
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να μην ξεχνιόμαστε! 
94 και σήμερα!
Πότε κιόλας πέρασαν πέντε ολόκληροι μήνες, από την πρώτη αναγγελία της εκδρομής (09/09/2009)?
Δεν έχουμε σημαντικές εκκρεμότητες, αλλά καλό θα ήταν, όποιος θέλει να προτείνει σημεία συνάντησης, λεπτομέρειες στάσεων κλπ.
Επαναλαμβάνω την ερώτηση, αν ξέρει κάποιος στοιχεία επικοινωνίας του Ζαφείρη (zafeiris), από την Νέα Ιωνία Βόλου, Μαγνησίας.
Πέτρο (petrosathonas) και Γιάννη (keliotis), θα είστε από το Σάββατο 15/05, στην Ουρανούπολη?
94 και σήμερα!
Πότε κιόλας πέρασαν πέντε ολόκληροι μήνες, από την πρώτη αναγγελία της εκδρομής (09/09/2009)?
Δεν έχουμε σημαντικές εκκρεμότητες, αλλά καλό θα ήταν, όποιος θέλει να προτείνει σημεία συνάντησης, λεπτομέρειες στάσεων κλπ.
Επαναλαμβάνω την ερώτηση, αν ξέρει κάποιος στοιχεία επικοινωνίας του Ζαφείρη (zafeiris), από την Νέα Ιωνία Βόλου, Μαγνησίας.
Πέτρο (petrosathonas) και Γιάννη (keliotis), θα είστε από το Σάββατο 15/05, στην Ουρανούπολη?
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- keliotis
- Βασικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Θα μπω χωρίς διανυκτέρευση στην Ουρανούπολη
Κρίνονται και οι κρίνοντες
http://agioritikesmnimes.blogspot.gr/
http://agioritikesmnimes.blogspot.gr/
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η δική μου πρόταση είναι να συναντηθούμε όλα τα ΙΧ (μάλλον 4 τον αριθμό) για καφέ κάπου στην Εθνική και προτείνω το Olympus Plazza, στο 65ο χλμ Αθηνών - Θεσσαλονίκης, που θα βολεύει και το ΙΧ που θα έρθει μετά την παράκαμψη προς Χαλκίδα.
Απο κει και πέρα η επόμενη στάση για φαΐ θα εξαρτηθεί απο την προσπελασιμότητα των Τεμπών. Αν είναι ανοιχτά, προτείνω την ταβέρνα Castello στον Νέο Παντελεήμονα, απέναντι από το κάστρο του Πλαταμώνα.
Για να έιμαστε στο Castello στις 15:00 θα πρέπει να αναχωρήσουμε απο το 65ο χλμ στις 12:00. Επομένως ας δώσουμε ώρα συναντησης εκεί, στις 11:00.
Ο πιο μακρινός, αυτός δηλαδή, που θα ξεκινήσει πρώτος, θα είσαι εσύ Παναγιώτη. Τι ώρα πρέπει να ξεκινήσεις, να πάρεις τον Δημήτρη (αν βολεύει) και τον Βασίλη απο τα Μέγαρα, ώστε να είσαι στις 11:00 στο Olympus PLazza;
Ίσως τελικά να πρέπει να πάρεις μόνον ένα επιβάτη, τον Δημήτρη ή τον Βασίλη, γιατί οι πολλές στάσεις και παρακάμψεις θα σε καθυστερήσουν περισσότερο, και ο τρίτος να πάει με το ΙΧ των Κορνθίων.
Η πρότασή μου είναι η εξής:
ΙΧ Νο 1:
1. Παναγιωτης (Panagiotisspy)
2. Δημήτρης (Dimitrisgr)
ΙΧ Νο 2:
1. O Ανδρέας μας (andreasmas)
2. Δημήτρης
3. Βασίλης (Vasilisalt)
ΙΧ Νο 3:
1. Οδυσσέας (Ulysses)
2. Γιώργος
3. Νίκος (agiooros) - Χαλκίδα
ΙΧ Νο 4:
1. Στέφανος - Π.Φάληρο
2. Αποστόλης (aposal) – Άγος Δημήτριος
3. Διονύσης (dionysisgr) - Νίκαια
4. Διονύσης – Άγιος Στέφανος
Οι επιβάτες μπορούν να αλλάξουν. Αν πχ βολεύει τον Οδυσσέα να πάρει τον Διονύση από την Νίκαια μπορώ να πάω εγώ στην Χαλκίδα, για τον Νίκο.
Το ΙΧ Νο 4, με βάση την παραπάνω πρόταση έχει ως εξής:
Ξεκινάω 08:55 από Άγιο Δημήτριο.
Ξεκινάω 09:15 από Π. Φάληρο (Στέφανος)
Ξεκινάω 09:45 από Νίκαια (Διονύσης)
Ξεκινάω 10:30 από Άγιο Στέφανο Διονύσης)
Φτάνω στο σημείοο συνάντησης στις 11:00.
Μπορούμε να το κάνουμε και πιο αργά αν εσύ Παναγιώτη χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο.
Απο κει και πέρα η επόμενη στάση για φαΐ θα εξαρτηθεί απο την προσπελασιμότητα των Τεμπών. Αν είναι ανοιχτά, προτείνω την ταβέρνα Castello στον Νέο Παντελεήμονα, απέναντι από το κάστρο του Πλαταμώνα.
Για να έιμαστε στο Castello στις 15:00 θα πρέπει να αναχωρήσουμε απο το 65ο χλμ στις 12:00. Επομένως ας δώσουμε ώρα συναντησης εκεί, στις 11:00.
Ο πιο μακρινός, αυτός δηλαδή, που θα ξεκινήσει πρώτος, θα είσαι εσύ Παναγιώτη. Τι ώρα πρέπει να ξεκινήσεις, να πάρεις τον Δημήτρη (αν βολεύει) και τον Βασίλη απο τα Μέγαρα, ώστε να είσαι στις 11:00 στο Olympus PLazza;
Ίσως τελικά να πρέπει να πάρεις μόνον ένα επιβάτη, τον Δημήτρη ή τον Βασίλη, γιατί οι πολλές στάσεις και παρακάμψεις θα σε καθυστερήσουν περισσότερο, και ο τρίτος να πάει με το ΙΧ των Κορνθίων.
Η πρότασή μου είναι η εξής:
ΙΧ Νο 1:
1. Παναγιωτης (Panagiotisspy)
2. Δημήτρης (Dimitrisgr)
ΙΧ Νο 2:
1. O Ανδρέας μας (andreasmas)
2. Δημήτρης
3. Βασίλης (Vasilisalt)
ΙΧ Νο 3:
1. Οδυσσέας (Ulysses)
2. Γιώργος
3. Νίκος (agiooros) - Χαλκίδα
ΙΧ Νο 4:
1. Στέφανος - Π.Φάληρο
2. Αποστόλης (aposal) – Άγος Δημήτριος
3. Διονύσης (dionysisgr) - Νίκαια
4. Διονύσης – Άγιος Στέφανος
Οι επιβάτες μπορούν να αλλάξουν. Αν πχ βολεύει τον Οδυσσέα να πάρει τον Διονύση από την Νίκαια μπορώ να πάω εγώ στην Χαλκίδα, για τον Νίκο.
Το ΙΧ Νο 4, με βάση την παραπάνω πρόταση έχει ως εξής:
Ξεκινάω 08:55 από Άγιο Δημήτριο.
Ξεκινάω 09:15 από Π. Φάληρο (Στέφανος)
Ξεκινάω 09:45 από Νίκαια (Διονύσης)
Ξεκινάω 10:30 από Άγιο Στέφανο Διονύσης)
Φτάνω στο σημείοο συνάντησης στις 11:00.
Μπορούμε να το κάνουμε και πιο αργά αν εσύ Παναγιώτη χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κατ'αρχήν όντως ξεκινώ πρώτος.
Κατά τις 5 το πρωί φεύγω, παίρνω τον dimitrisgr, κάπου από τον Ισθμό γύρω στις 8.30 και πάμε μαζί στα Μέγαρα, από όπου ξεκινάμε μαζί με τον vasilisalt.
Συμφωνώ για τις ώρες και για τα σημεία συνάντησης. Ως τότε βέβαια, θα τα ξαναπούμε και διά ζώσης (τηλεφωνικά).
Οσο για τον Πλαταμώνα, καλό είναι αν θέλει να έρθει και η Σμαρώ στη συνάντηση, δίπλα στην Κατερίνη είναι.
Είχε άλλωστε εκφράσει παλιότερα σχετική επιθυμία.
Κατά τις 5 το πρωί φεύγω, παίρνω τον dimitrisgr, κάπου από τον Ισθμό γύρω στις 8.30 και πάμε μαζί στα Μέγαρα, από όπου ξεκινάμε μαζί με τον vasilisalt.
Συμφωνώ για τις ώρες και για τα σημεία συνάντησης. Ως τότε βέβαια, θα τα ξαναπούμε και διά ζώσης (τηλεφωνικά).
Οσο για τον Πλαταμώνα, καλό είναι αν θέλει να έρθει και η Σμαρώ στη συνάντηση, δίπλα στην Κατερίνη είναι.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Nema problema. Αφού πηγαίνουμε σε Άγιο μέρος κρίνω καλό να κάνουμε και μια θυσία (!).
Όσοι έχουν διαφοροποιήσεις για το πρόγραμμα, ας τις εκφράσουν παρακαλώ, για να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή λύση.
Όσοι έχουν διαφοροποιήσεις για το πρόγραμμα, ας τις εκφράσουν παρακαλώ, για να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή λύση.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παναγιώτη το βλεπω σκότωμα να φύγεις τόσο νωρίς το πρωί. Είσαι τόσο μακριά;
Μήπως να το καθυστερήσουμε όλο το προγραμμα κατά μία ώρα;
Μήπως να βρεθούμε μόνο για φαΐ;
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν πειράζει.aposal έγραψε:Παναγιώτη το βλεπω σκότωμα να φύγεις τόσο νωρίς το πρωί. Είσαι τόσο μακριά;
Ετσι κι' αλλιώς από τα Μέγαρα και μετά θα οδηγάει, κάποιος ελαφρώς βαρύτερος από μένα!
Και επίσης, το πρωινό εγερτήριο, θα αποτελέσει και ένα είδος προπόνησης, για τα αλεπάλληλα εν Αθω ξυπνήματα, προ του λυκαυγούς!