Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Δημοσίευση από smarti »

Και που να δεις Χρύσα όταν δεν θα θέλεις να ξεκολλάς από τον υπολογιστή σου και από το φόρουμ.... :mrgreen: :mrgreen: Όλοι περάσαμε μάλλον από αυτό το στάδιο...καλή και ωφέλιμη παραμονή σου εύχομαι!! Και εγώ οπως και όλοι μας πιστευω έχωουμε ωφεληθεί πάρα πολύ απο το σαιτ και έχω η έχουμε γνωρίσει και πολύ αξιόλογους ανθρώπους .. :8 :8
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ναι Χρύσα, υπάρχει χαρά όταν επικοινωνούν άτομα, που έχουν τον Χριστό μέσα τους. Μπορεί να μην έχουμε όλοι τον ίδιο βαθμό πνευματικότητας (ο Θεός είναι ο Μόνος που το γνωρίζει αυτό), η επικοινωνία όμως, μας βοηθάει ΟΛΟΥΣ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

chrisa84 έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΧΑΡΑ ΠΌΥ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΘΗΚΑ?? :lol: :lol: :lol:
Absolutely!! :P :smile: :P
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Παναγιώτη με τρελλαίνει το απύθμενο βάθος των γνώσεών σου!
Respect!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
chrisa84
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από chrisa84 »

ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΓΜΗΣ,ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ :mrgreen: :mrgreen:
ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. Κ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΩΦΕΛΕΙΑ.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ..
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Chrisa84 καλώς ήρθες. Πιστεύω ότι και εσύ θα ωφεληθείς από τη συμμετοχή σου αλλά και εμείς. Πιστευώ πως η χαρά που νιώθεις κυρίως προέρχεται από την ευλογία της εκκλησίας του Χριστού. Κάθε προσπάθειά μας να συμμετέχουμε και να δώσουμε αγάπη στην ΄΄εκκλησία΄΄ υπό την ευρεία και πραγματική της έννοια νομίζω είναι ευλογημένη.
Επίσης στην ΄΄χριστιανική΄΄ μοναξιά που βιώνουμε γύρω μας το φόρουμ αποτελεί μια ελπίδα, πως δεν είμαστε μόνοι μας.
Άβαταρ μέλους
ntinoula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ntinoula »

smarti έγραψε:δεν θα θέλεις να ξεκολλάς από τον υπολογιστή σου και από το φόρουμ.... :mrgreen: :mrgreen:
Ωχ είναι βαριά η κατάστασή μου, αφού άνετα ξεκολλάω... :20
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
Άβαταρ μέλους
Savas
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Savas »

Ας χαιρετίσω και εγώ το φόρουμ , τους φίλους/ες μέλη του. Είμαι ο Σάββας απο Άρνισσα -Εδέσσης, και τα τελευταία 5 χρόνια ζω στην Αγγλία λόγω σπουδών και είμαι 24 ετών. Εύχομαι να έχουμε καλές πνευματικές συζητήσεις ..
Άβαταρ μέλους
evagelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από evagelia »

καλωσ ηρθεσ Σαββα!! καλη επιτυχια στησ σπουδεσ σου καλη φωτιση!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Καλώς τον Σάββα!
Σου εύχομαι να ωφεληθείς εδώ και να ωφελήσεις!
Καλή ανταλλαγή απόψεων να έχουμε! :smile:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”