Προγαμιαίες σχέσεις (Tο Bατερλό της σύγχρονης νεολαίας)
Συντονιστής: Συντονιστές
- pepiixthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προγαμιαίες σχέσεις (Tο Bατερλό της σύγχρονης νεολαίας)
Υπάρχει ένας που να μην ειχε προγαμιαια σχεση απο εδώ μέσα?
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ολοκληρωμένη ή μη? Εχει σημασία.
- babisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Φυσικά και έχει διαφορά.(αν υπονοεί αυτό που εχω στο μυαλο μου).theodosis79 έγραψε:Ολοκληρωμένη ή μη? Εχει σημασία.
Άλλο να βγεις με κάποιον για να τον γνωρίσεις και να δεις άμα μπορείς να συνεχίσεις μαζί του την ζωή σου,
και άλλο να πεις ας συζήσω μαζί του και βλέπουμε...
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
- inaf
- Κορυφαίος Αποστολέας

Υπάρχουν και edo και εκεί έξω. Έχω την χαρά να ξέρω κάποια ζευγάρια και χαίρομαι κάθε φορά που τους βλέπω. Πιστεύω πως οι χαρές που έχουν τέτοιοι γάμοι, όταν ξέρεις γιατί αγωνίζεσαι και τι θες να πετύχεις, δεν συγκρίνονται με κάτι άλλο (αυτού του κόσμου τουλάχιστονpepiixthis έγραψε:Υπάρχει ένας που να μην ειχε προγαμιαια σχεση απο εδώ μέσα?
«Ιδού βαδίζω…» Κύριε, δέξου με
ξεχνώντας τον πολύ μου ρύπο…
Εσύ που ακούς τον κρυφό πόθο μου
και της καρδιά μου κάθε χτύπο.
ξεχνώντας τον πολύ μου ρύπο…
Εσύ που ακούς τον κρυφό πόθο μου
και της καρδιά μου κάθε χτύπο.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και όμως υπάρχουν και εδώ αλλά και αλλού.pepiixthis έγραψε:Υπάρχει ένας που να μην ειχε προγαμιαια σχεση απο εδώ μέσα?
Δεν εννοώ εμένα βέβαια. Που τέτοια τύχη!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- pepiixthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θελω να πω οτι στα 100 ζευγαρια τα 2 ειναι που δεν ειχαν προγαμιαιες σχεσης και δεν μιλω για τα παλια τα χρονια την γενια των 50 και ανω, ολοι λεμε για της προγαμιαιες σχεσεις αλλά ολοι ειχαμε πριν τον γαμο,ναι ξερουμε οτι δεν ειναι σωστο αλλα ειχαμε, εχουμε κ.λ.π
Θεοδοση μου αμα ηταν μη ολοκληρωμενη δεν θα συμπεριλαμβανοταν στις προγαμιαιες σχεσεις,
inaf: και εγω γνωριζω ζευγαρια που δεν ειχαν προγαμιαιες σχεσεις και χαιρομαι αφανταστα οταν βλεπω την ευλογια και την χαρη που εχουν απο την πρωτη μερα του γαμου τους και ειδικα χαρηκα οταν πρωτο ακουσα πως γινεται ο γαμος οταν και τα δυο φυλα εχουν παρθενια και εκλαψα πικρα από την χαρη που χανουμαι εμεις η υπόλοιποι
Θεοδοση μου αμα ηταν μη ολοκληρωμενη δεν θα συμπεριλαμβανοταν στις προγαμιαιες σχεσεις,
inaf: και εγω γνωριζω ζευγαρια που δεν ειχαν προγαμιαιες σχεσεις και χαιρομαι αφανταστα οταν βλεπω την ευλογια και την χαρη που εχουν απο την πρωτη μερα του γαμου τους και ειδικα χαρηκα οταν πρωτο ακουσα πως γινεται ο γαμος οταν και τα δυο φυλα εχουν παρθενια και εκλαψα πικρα από την χαρη που χανουμαι εμεις η υπόλοιποι
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ετσι εινε. Στα μερη που μενω εγινε χειροτονια ενος διακου ενας απο οτι ακουσα αξιοτατος νεαρος περιπου 25 ετων και ετοιμαζετε να μοναση ειχε αυτην την ταση απο μικρο παιδι και απο οτι λενε οι παιδικοι του φιλοι γεννηθηκε για αυτον τον σκοπο.Ο Θεος να του δινει δυναμη και κουραγιο στο δυσκολο αυτο εργο που διαλεξε να φερη εις περας,εινε ενας ο οπιος σε λιγα χρονια θα εινε ενας καλος πνευματικος γεροντας πολλων πιστωνpanagiotisspy έγραψε:Και όμως υπάρχουν και εδώ αλλά και αλλού.pepiixthis έγραψε:Υπάρχει ένας που να μην ειχε προγαμιαια σχεση απο εδώ μέσα?
Δεν εννοώ εμένα βέβαια. Που τέτοια τύχη!
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Αλλος Κλίντον μας βρήκεtheodosis79 έγραψε:Ολοκληρωμένη ή μη? Εχει σημασία.
Καλή Σαρακοστή
Καινούριος όρος αυτός!!!lovethink έγραψε:Αλλος Κλίντον μας βρήκεtheodosis79 έγραψε:Ολοκληρωμένη ή μη? Εχει σημασία.
Με την μη ολοκληρωμένη προγαμιαία σχέση,τι εννοούμε?
Αστα αυτά είναι "αμερικάνικα"fosterer έγραψε:Καινούριος όρος αυτός!!!lovethink έγραψε:Αλλος Κλίντον μας βρήκεtheodosis79 έγραψε:Ολοκληρωμένη ή μη? Εχει σημασία.![]()
![]()
![]()
Με την μη ολοκληρωμένη προγαμιαία σχέση,τι εννοούμε?
Είναι σα να λέμε "τσίμπησα λίγο μεζέ"
Κοινώς δουλευόμαστε .... και παίζουμε με τις λέξεις και με τις πράξεις
Δε κατάλαβα ; από τη μία λέμε "όχι στις προγαμιαίες σχέσεις" και από την άλλη "προγαμιαίες αλλά μη ολοκληρωμένες" ;
Θέλετε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους ; ούτε αυνανισμός δεν επιτρέπεται κανονικά
Και ο αυνανισμός αμαρτία είναι
Οπότε ο άνθρωπος μέχρι να παντρευτεί δεν πρέπει ούτε να αυνανισθεί ούτε τίποτα άλλο
Και μη το τραβήξουμε το θέμα κι άλλο γιατί εκτός από την ερώτηση "υπάρχει κανείς που να μην είχε προγαμιαίες σχέσεις" υπάρχουν κι άλλες ερωτήσεις ....που δε νομίζω να βρεθεί άνθρωπος που θα πει "ΕΓΩ"
Τι θέλω να πω με όλα τα παραπάνω ; πως ο καθένας προσπαθεί όσο μπορεί όπως μπορεί και ΠΑΝΤΑ με την βοήθεια και ενός ΚΑΛΟΥ το επαναλαμβάνω ΚΑΛΟΥ πνευματικού
Από εκεί και πέρα προσωπικά δεν με αφορά τι κάνει ο διπλανός μου , γιατί πολύ απλά εγώ μπορεί να είμαι παντρεμένος και να κάνω έρωτα με την γυναίκα μου και να μην την αγαπάω πια και να το κάνω "ψυχακαταναγκαστικά"
Ενώ ο διπλανός μου μπορεί να μην είναι και να την αγαπάει και να την έχει ψηλά στην καρδιά του και στη ζωή του
Who Knows
Καλή Σαρακοστή