Καλώς ήλθες Βασίλη!vasilisalt έγραψε:Αδέρφια πειράζει να έρθω ακέφαλος ή τουλάχιστον μη αρτιμελής; Αν τολμήσω και πω στη συζυγο πως θα λείπω το τριήμερο του αγίου πνεύματος, βλέπω κατ΄ αρχην να γίνεται μουσουλμάνα και ίσως δολοφόνος με πριόνι. Εννοείται πως θέλω πολύ να συμμετέχω. Αν γίνει πιο μετά θα με βολέψει περισσότερο. Δηλώνω συμμετοχή και βλέπουμε. Τώρα όσον αφορά την ηλικία είμαι 38. Προτείνω να βάλουμε ακόμα μια παράμετρο. Το βάρος του καθενός. Νιώθω πολύ αδύνατος και φοβάμαι μη με παρει ο άνεμος. Με 1.82 ύψος και 135 κιλά λέτε να έχω πρόβλημα; Προτείνω στην ομάδα τη δική μου για να μη νιώθω άσχημα, οι υπόλοιποι να κουβαλάνε και από 1 σακι τσιμέντο ώστε να είμαστε όλοι το ίδιο. Αλλωστε θα χρειαστουν στην σκητη του Αγ. Ανδρέα απ οτι διάβασα.
Ολα θα τα δούμε. Ημερομηνία, πρόγραμμα κλπ. Απλά φτιάχνεται σιγά σιγά ένα προσχέδιο, ώστε να ωριμάσει σταδιακά και να καταλήξουμε κάπου έως Φεβρουάριο περίπου.
Οσο για την σύζυγο, μπορεί να σου γκρινιάζει λιγάκι, αλλά από ό,τι φαίνεται σου το ανταποδίδει με την μαγειρική της, την οποία μαγειρική φαίνεται πως τιμάς ιδιαιτέρως!
Επιτέλους μια ολοκληρωμένη πρόταση! Ευχαριστούμε Πέτρο! Πολύ ωραία!petrosathonas έγραψε:Την πρώτη μέρα από Ουρανούπολη κατεβαίνουμε Δοχειαρίου.
Την επόμενη μέρα καραβάκι για Διονυσίου.
Την επόμενη καραβακι για Δάφνη, πούλμαν για Καρυές. Προσκύνημα στο Πρωτάτο-Σκήτη Αγίου Ανδρέα-Κουτλουμούσι όπου και μπορούμε να μείνουμε.
Την επόμενη Παναγούδα-Ιβήρων από το μονοπάτι.
Την επόμενη ταξί για Καρυές και ταξί για Βατοπέδι.
Αν βολέψει βγαίνουμε από εκεί για Ιερισσό.
Αν όχι ταξί για Καρυές, πούλμαν για Δάφνη και έξω.
Υπάρχει βέβαια και ένας άλλος άξονας Καρακάλου-Φιλοθέου-Μεγίστη Λαύρα.
Όλα τα συζητάμε.
Καλό βράδυ.
Ας την θεωρήσουμε αν θέλετε αδελφοί, ως κορμό προγράμματος, που θα μπει βέβαια σε διαδικασία συζήτησης, προσθηκών και μεταβολών, για να κατασταλάξουμε κάπου.
Να αναφέρω μόνο, ότι την τελευταία δεκαετία, έχω πάντα δυσκολίες με την Μονή Δοχειαρίου, διότι άλλοτε φιλοξενεί με το σταγονόμετρο και άλλοτε λόγω διαφόρων εργασιών δεν φιλοξενεί καθόλου. Εάν ακολουθήσουμε το πλαίσιο πάνω - κάτω που έθεσε ο Πέτρος, στην περίπτωση που υπάρξει δυσκολία με την Δοχειαρίου, μπορούμε να αποβιβαστούμε σε αυτήν, να προσκυνήσουμε την Παναγία την Γοργοϋπήκοο και μετά να μεταβούμε στην όμορη Μονή Ξενοφώντος (30 λεπτά μόνο, σε πολύ βατό μονοπάτι).
Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο!
Εις αναμονήν και άλλων προτάσεων, καθώς και περισσοτέρων συμμετοχών!
Καλημέρα σε όλους.
1.Νίκος agiooros 43
2.Απόστολος aposal 47
3.Πέτρος petrosathonas 40 5 ημέρες Δοχειαρίου-Διονυσίου-Βατοπεδίου-Ιβήρων.
4.Ζαφείρης zafeiris 31
5.Παναγιώτης panagiotisspy 43 22/05/2010 7 ημέρες Σκήτη Αγίου Ανδρέου
6.Δημήτρης Dimitris39 39 3 ημέρες Καυσοκαλύβια
7.Μιχάλης ravniotis
8.Φώτης kausokalivia 24 Απρίλιος 2010 7 ημέρες
9.Γιάννης keliotis 59
10.Νικηφόρος Nikiforos
11.Βασίλης vasilisalt 38 Μετά του Αγ. Πνεύματος