Διακοπή ιστοσελίδος: μια γνώμη από όλους

Ανακοινώσεις και νέα σχετικά με την σελίδα μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

eortologio_gr έγραψε:
taje έγραψε: ...Και στους οίκους ανοχής ανταλλάσονται ιδέες και αναπτύσσονται απόψεις από κάθε καρυδιάς καρύδι.Τι σημαίνει αυτό ότι κάθε χώρος ανταλλαγής απόψεων είναι οίκος ανοχής?...
Εγώ ξέρω ότι ένας παπούλης είχε μπει σε οίκο ανοχής τέτοιες μέρες να κάνει αγιασμό και έσωσε και μια κοπέλα :wink:
Οπου επλεόνασε η αμαρτία επερίσεψε η Χάρη
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από g_aggelos »

Χρήστο, με βρίσκεις σύμφωνο σε αυτά που λες...
Απλά εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα την κρίση μας, να προσπαθούμε να την κάνουμε καλοπροαίρετα.... Να προσπαθήσουμε μόνο και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά... :) :)
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Συμπληρώνω λίγο το προηγούμενο κείμενο μου, σε αυτή την θεματική ενότητα.

Η ΕΓΚΥΡΗ φωνή και το ΕΓΚΥΡΟ ήθος τής Εκκλησίας, απορρέει μέσα από τις επόμενες πηγές :
1) Την Θεόπνευστη Αγία Γραφή.
2) Τις αποφάσεις τών Οικουμενικών Συνόδων τής Εκκλησίας τού Χριστού.
3) Την ΠΙΣΤΗ και την ΖΩΗ τών Αγίων τής Εκκλησίας τού Χριστού.

ΟΛΟΙ και ΟΛΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ με βάση τις τρείς προηγούμενες πηγές ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ.

Για την ΑΠΟΛΥΤΗ και ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ τών ανθρώπων, ( που δεν γνωρίζουν ικανοποιητικά τα προηγούμενα 1,2,3 ), η πνευματική ζωή τους ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ από ένα ΚΑΛΟ πνευματικό πατέρα, ο οποίος και πρέπει απαραίτητα να ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ( έστω, δουλικά ) τα προηγούμενα 1, 2, 3.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iosif την Δευ Ιαν 08, 2007 5:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
taje
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από taje »

Ο χώρος στον οποίο βρισκόμαστε εν δυνάμει καταδεικνύει οτι οι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ τουλάχιστον καταρχήν έχουν την διάθεση να έρθουν κοντά ή κοντύτερα στην πίστη μας που είναι η Ορθοδοξία. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει σε έναν οίκο ανοχής οπότε ο παραλληλισμός σου είναι σοφιστία παρά αλήθεια.
Σε οίκους ανοχής μπορεί να συναντήσεις και ψυχές που ποθούν να καθαρθούν και να αγιάσουν,αλλά τα πάθη δεν τους αφήνουν.Παρόλα αυτά δίνουν την μάχη τους.Ας μην τους κρίνουμε λοιπόν.
Χρησιμοποίησα την αναφορά σε οίκο ανοχής,για να σου δείξω πόσο προσεκτικοί οφείλουμε να είμαστε στην επιλογή των χαρακτηρισμών.Το να ονομάζεις ένα φόρουμ καφενείο,δεν είναι τόσο ορθός χαρακτηρισμός.Για παράδειγμα το μπουζούκι δεν είναι περισσότερο χαζό από το ξυράφι,ως άψυχα και τα δυο,αλλά δεν θεωρείται και τόσο ευγενικό να σε χαρακτηρίζουν μπουζούκι σε αντίθεση με το να σε χαρακτηρίσουν ξυράφι.

Μάνο αναφέρεσαι στον γέροντα Πορφύριο,σωστά?
pilotos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από pilotos »

Αδέλφια,
την ώρα που η Ελλάδα έχει γεμίσει Παραθρησκείες και Αιρέσεις ( και κυρίως στο διαδίκτυο )δεν θα είναι θέλημα Θεού να κλείσει ούτε μία Ορθόδοξη ιστοσελίδα,ακόμα και με τις διαφωνίες μας, ακόμα και με τις αντιρρήσεις μας, ακόμα και με τις υπερβολές μας...

Ο κόσμος έξω χάνεται...Έχει πολλά προβλήματα...Είδατε την αγωνία ανθρώπων που έχουν φτάσει σε αδιέξοδο...Ζητούν κάπου να πιαστούν...Κάπου να ακουμπήσουν... Να βγουν από το τούνελ της ζωής...Το διαδίκτυο, οι ορθόδοξες σελίδες είναι μία πόρτα ΣΩΤΗΡΙΑΣ...

Όχι, προς Θεού, ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΙ με ΤΙΠΟΤΑ...Αυτό που κάνει η ιστοσελίδα αυτή είναι να μεταδίδει τις αγωνίες των Ορθόδοξων πιστών,να διαδίδει την Ορθόδοξη άποψη, να προβάλλει την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ...

Θα γράψω σε λίγο ένα άρθρο για την Ιεραποστολή και ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ,με αφορμή την άφιξη του νέου τεύχους της ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...Πονάει ακόμα η ψυχή μου...Το διαβάζω και ακόμα να συνέλθω...Είμαστε άξιοι Ορθόδοξοι ;;Μήπως τελικά μας εγκαταλείπει η χάρις του Θεού, λόγω της αδράνειάς μας;

Να σας βάλω στα δύσκολα ;Να δείτε τι συμβαίνει αλλού; Να δείτε τα προβλήματα του κοσμάκη στις Φιλιππίνες; Και τότε ότι και να έχουμε,θα δούμε ότι τα δικά μας προβλήματα είναι ασήμαντα...Ας μη τα βλέπουμε βουνό...Ας αφιερώσουμε τον εαυτό μας στο έργο της Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής...Σιγά σιγά θα δούμε τη χάρη του Θεού να πολλαπλασιάζεται μέσα μας...Με τη συνεχή προσευχή : Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησέ με τον αμαρτωλό,θα δούμε αυτή την ψυχική γαλήνη.Όσο περισσότερο προσευχόμαστε για τους άλλους, για την επέκταση της Ορθοδοξίας στα έθνη, για τη σωτηρία του κόσμου, τόσο θα ξαναβρούμε τον εαυτό μας και τον Θεό.
( http://www.antiochian.org.au/content/view/583/6/ )
(
ekpaideytikos
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από ekpaideytikos »

Η δικιά μου πρόταση προς το διαχειριστή, είναι αντί το κλείσιμο της σελίδας που όντως δεν οφελεί, αντιθέτως θα κάνει πολλούς εκτός του site να πανηγυρίζουν, να αρχίσει με κίτρινες κάρτες όπως γράφατε αλλού και να καταλήξει σε κόκκινες. Μήπως και συνετισθούμε. :wink: :wink: :wink:
Άλλωστε δεδομένο είναι, ότι κάποιος χώνει την ουρίτσα του που είναι μακριά -μακριά (εννοώ το ταγγαλάκι). Το τελευταίο καιρό βλέπω μία κλιμάκωση στα προβλήματα πάσης φύσεως. Από συνενόηση μέχρι είσοδο στη σελίδα. Και δεν νομίζω να είναι η ιδέα μου. :(
anastasios
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

site

Δημοσίευση από anastasios »

Εγώ έχω να προτείνω κάτι και θέλω να το σκεφτείς Νίκο(agiooros) και οι υπόλοιποι συντονιστές.
Λοιπόν:
1) να κλείσει το forum για ένα χρονικό διάστημα ούτως ώστε να καθαριστεί το forum από τα μηνύματα τα οποία ενοχλούν αυτούς που φεύγουν. Αυτό νομίζω είναι από όλους δεκτό και υπάρχουν πολλά άτομα που θέλουν να βοηθήσουν.
2) να υπάρξει μία ομάδα η οποία θα ελέγχει το forum και συγκεκριμένα ορισμένα τμήματα τα οποία μπαίνουν πολλά μηνύματα και είναι πολύ εύκολο κάποιος να βάλει ένα μήνυμα που να προκαλέσει.
3) οι συντονιστές να αυξηθούν και ο κάθε ένας να είναι υπεύθυνος για κάθε ενότητα την οποία θα επιβλέπει.
4) να αποφεύγονται κάποιου είδους μηνύματα (καφενείου) τα οποία συνεχώς και πληθαίνουν.

Εγώ είμαι πρόθυμος να βοηθήσω ακόμη και να συνεχίσω εγώ την διαχείριση του site

Το site αποτελεί αυτή την στιγμή τον 2ο μεγαλύτερο ορθόδοξο αγιορείτικο κόμβο στο διαδίκτυο και είναι κρίμα να χαρακτηρίζετε έτσι και να μην κλείσει ποτέ.

Ευχαριστώ
ο Διαχειριστής του prodromou.gr
Ο.Χ.Ο.Σ
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Το site αποτελεί αυτή την στιγμή τον 2ο μεγαλύτερο ορθόδοξο αγιορείτικο κόμβο στο διαδίκτυο
και θα παραμείνει αν παραμείνουν οι συνθήκες ίδιες ή καλλίτερες.
Με αυτά που προτείνεις θα γίνει το φτωχότερο.
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από g_aggelos »

123 έγραψε: και θα παραμείνει αν παραμείνουν οι συνθήκες ίδιες ή καλλίτερες.

Αυτό και μόνο.... Συμφωνώ απόλυτα.. ;)
xenos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Re: site

Δημοσίευση από xenos »

anastasios έγραψε: 1) να κλείσει το forum για ένα χρονικό διάστημα ούτως ώστε να καθαριστεί το forum από τα μηνύματα τα οποία ενοχλούν αυτούς που φεύγουν.
Εδώ λέμε πώς να μην κλείσει καθόλου! Δυο-τρεις μέρες είχε πέσει πριν λίγο καιρό και ψάχναμε όλοι τη... δόση μας!
Αν αρχίζουμε να καθαρίζουμε μηνύματα που ενοχλούν τότε θα τα καθαρίσουμε όλα γιατί κάποια ενοχλούν εμένα κάποια άλλα άλλους κτλ.
Νομίζω πως η γοητεία αυτού του φόρουμ είναι ακριβώς το να εκφραζόμαστε ελεύθερα μέσα στα πλαίσια της κοσμιότητας και του αλληλοσεβασμού. Κι εμένα πολλές φορές με βγάζουν από τα ρούχα μου αυτά που διαβάζω αλλά μήπως κι εγώ δεν θα ενοχλώ κάποιους άλλους? Αν αρχίσουμε να πετσοκόβουμε αντιλήψεις και απόψεις τότε θα μείνουν μόνο μερικοί "καθωσπρέπει" να αναπαράγουν τον εαυτό τους.
Προσωπικά το φόρουμ αλλά και οι σχετιζόμενες ιστοσελίδες (βλέπε pantokrator) με έχουν ωφελήσει πολύ. Ευχαριστώ λοιπόν από καρδιάς τους ανθρώπους που δημιουργούν αυτές τις σελίδες και όλους εσάς που τις στηρίζετε.
anastasios έγραψε: Το site αποτελεί αυτή την στιγμή τον 2ο μεγαλύτερο ορθόδοξο αγιορείτικο κόμβο στο διαδίκτυο
ποιος είναι η πρώτος?????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις του agiooros.net”