Verichip...Είναι άραγε το χάραγμα?????

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Το θέμα βλέπουμε προσγειωμένοι σε μια πραγματικότητα με ορίζοντα σκέψης της επόμενης δεκαετίας.

Θα πρέπει να αποσυρθούμε απο την θέση μας, να αναλάβουμε τον ρόλο μεγιστάνα ιδιοκτήτη μια κραταιάς πολυεθνικής και να μιλήσουμε με τον πρόεδρο μιας κραταιάς χώρας που σήμερα είναι η ΗΠΑ αύριο θα είναι η Ρωσσία και μεθαύριο η Κίνα.

Πρέπει να εξασφαλίσουμε τα περιουσιακά μας αποκτήματα για τους απογόνους μας για τα επόμενα 100 χρόνια και πρέπει να δημιουργήσουμε πλέγμα προστασίας.

Μέσα απο αυτή την σκέψη και το simulation το οποίο παράλληλα θα πρέπει να λάβει υπ'όψη την αύξηση του πληθυσμού της γής με το πεπερασμένο των πόρων διατροφής με οτι αυτό συνεπάγεται, θα πρέπει να δημιουργήσουμε μηχανισμούς προστασίας της περιουσίας μας και της ηγετικής μας παγκόσμιας θέσης.

Εκτός αυτού θα πρέπει να λάβουμε υπ'όψη οτι στρεβλωμένα μυαλά πάντα θα υπάρχουν και δεν θα ξέρουμε απο που θα μας έρθει.

Ολα λοιπόν τείνουν στην τυποποίηση διαδικασιών και στην μεθοδευμένη ταξινόμηση.

Οχι δεν είναι ο Σατανάς ή το χάραγμα που τόσο εύκολα το παίρνουμε στο στόμα μας. Είναι η ανθρώπινη φύση μας και η προστασία που χρειαζόμαστε για το άγνωστο που έρχεται.

Θα πρέπει να αναρωτηθούμε κατα πόσο έχουμε φόβο για το μέλλον και ποιός είναι αυτός ο φόβος. Εάν η πίστη μας είναι χαλαρή τότε ναι έχουμε και θα έχουμε φόβο.

Αν είναι ισχυρή βράσε και τα τσιπάκια και τα χαράγματα και όλες τις άλλες σατανιστικές μπούρδες.

Είμαστε ολιγόπιστοι φίλτατοι αδελφοί μου. Και τρέμουμε μπροστά στο μέλλον που έρχεται διότι αισθανόμαστε αδύνατοι.

Δεν υπάρχει περιπτωση πνευματικός ή άλλος Ιερωμένος της Ορθοδοξίας να ζητήσει απο πνευματικοπαίδι του να μην παραλάβει την νέα ταυτότητα ή το νέο Διαβατήριο.

Η λύση μου είναι μια : συνεχίζουμε την μάχη της επιβίωσης με πίστη οτι όλα πάνε και θα πάνε καλά.

Και πάνε καλά διότι πώς αλλιώς θα μπορούσα να τρώω χρόνο εργασίας μου και να γράφω διάφορα μπλα μπλα...

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

fousca έγραψε::?: εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα οταν θα κατεβεί ο αντίχρηστος τι ακριβώς θα συμβεί? θα μας ρωτάνε αν θέλουμε το χάραγμα η απλά αν δεν το πάρουμε θα μας αφήνουν χωρίς φαγητό? θα υπάρχει τρόπος βασανιστηρίων? γιατί όλοι άνθρωποι είμαστε και φοβάμαι μη λυγίσω. να πάμε σε βουνά? σε χωριά? να ζήσουμε ερημικά η θα μας το απαγορέψουν και αυτό? ακούω διάσπαρτα αλλά δεν έχω σαφή εικόνα. μπορούν και οι πιστωτικές κάρτες να θεωρηθούν ως τσιπάκι του αντίχρηστου? γιατί έχω και εγώ. ο θεός ας μας δώσει όλους δύναμη εκείνες τισ μέρες.

ευχαριστώ πολύ.
fousca
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

lovethink έγραψε:Προς το παρών ας μου δώσει δύναμη να ξοφλήσω τη πιστωτική :lol:
γιατί θα με κλείσουν μέσα :lol:

Μην έχεις πανικό καινούργιε στη παρέα μας φίλε/η
Και είναι καλύτερο εκτός από το φόρουμ να έχεις πάντα κατά νου πως προέχει ο λόγος της Εκκλησίας , ο επίσημος λόγος της Εκκλησίας

Καταρχάς δεν νομίζω ότι θα "κατέβει" ο Αντίχριστος
Δεν είναι Υιός Διαβόλου ούτε θα στείλει ο διάβολος το γιό του
Θα είναι άνθρωπος που θα συγκεντρώνει όλη τη κακία και όλο το μίσος και το μένος του διαβόλου
Τουλάχιστον αυτό νομίζω ότι ισχύει
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος θα είναι χρήσιμο
Οι πιστωτικές κάρτες αναλήψεως και παντός είδους κάρτες έτσι όπως είναι τώρα με τη μορφή που έχουν δεν αποτελούν σφράγισμα ηλεκτρονικό υποδόριο τσιπ στο χέρι ή στο μέτωπο
Είναι απλά κάρτες που μας φακελώνουν και κάνουμε εμείς τη δουλειά μας και το κράτος τη δική του
Είναι ένα βήμα στην εξέλιξη της τεχνολογίας
Το πως θα την χειριστούμε μελλοντικά είναι άλλο θέμα , μιας και ήδη ο κόσμος έχει χαλαρώσει στην αίσθηση του φακελώματος της ηλεκτρονικής χάλκευσης κτλπ
Ακόμα πχ και τα τηλεπαιχνίδια τύπου BigBrother ήταν μια καλή ευκαιρία να συνηθίσουμε στην ιδέα μιας κάμερας πάνω από τα κεφάλια μας
Προχθές ήμουν στο ηλεκτρικό , κοιτάζω πάνω ....... κάμερες παντού
Σαν να ζω σε προαύλιο φυλακής
Μια φυλακή ο κόσμος
Κάπως έτσι είναι σε αυτή τη φάση
Θα δούμε , όχι πανικός όμως
Eλπίζουμε στην φωνή της Εκκλησίας από την ιεραρχία και πιστεύω ότι δεν θα μείνουμε στη τύχη μας σε όποιο θέμα προκύψει
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Μια και μεταφέρθηκαν εδώ θέματα σχετικά με τον Αντίχριστο, παραθέτω κάποια κείμενα γι' αυτόν!

Αποσπάσματα από το βιβλίο του Ανδρέα Θεοδώρου : Απαντήσεις σε ερωτήματα δογματικά
Ο Αντίχριστος θα είναι άνθρωπος. Θα έχει σάρκα και οστά όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι και θα έχει φυσικούς γονείς, μητέρα και πατέρα. Ο Αντίχριστος θα είναι ο άνθρωπος στον οποίο θα κατοικήσει ηθικά ο Σατανάς και στο πιο τέλειο μέτρο που είναι δυνατόν να συμβεί αυτό. Θα είναι ο πληρέστερος και τελειότερος εκπρόσωπός του στη γη. Σ’ αυτόν ο Σατανάς θα χορηγήσει όλη τη δύναμη και την εξουσία του και στο πρόσωπό του θα εκδηλώσει όλη τη δαιμονική κακουργία του. Ο ρόλος του Αντίχριστου θα είναι να πολεμήσει τον Χριστό. Θα του παραχωρηθεί η ευκαιρία να πολεμήσει με όλο του το πάθος και τη δαιμονική μανία της σατανικής του ενέργειας τις δυνάμεις της Βασιλείας του Θεού, η οποία θα είναι και η τελευταία του ενέργεια, αφού στη μάχη αυτή των ουρανών θα συντριβεί.
Το κακό ήταν πάντοτε παρόν στην ιστορία, στους έσχατους όμως καιρούς του Αντίχριστου θα αυξηθεί και θα γιγαντωθεί. Θα γίνει υπερβολικά κακό το κακό, ώστε να καταστεί δίκαιη η άμεση παρέμβαση και πάταξή του από το θεό.
Ο Αντίχριστος θα επιτελέσει διπλό έργο, θρησκευτικό και πολιτικό. Θα φανεί ως θρησκευτικός ηγέτης, διεκδικώντας για τον εαυτό του το έργο του Θεού. Θα φανεί ως μεσσίας του κόσμου. Κατά μία άποψη θα τον αποδεχθούν οι Εβραίοι. Θα μιμηθεί το πρόσωπο του Χριστού (θα είναι βέβαια τραγική απομίμηση και ειδεχθές κακέκτυπο του λυτρωτικού έργου του Χριστού).
Στην αρχή θα υποδυθεί – υποκριτικά – προσωπείο καλό. Θα κάνει έργα καλά και ευεργεσίες. Με τη δύναμη του Σατανά θα κάνει ψευτοθαύματα, σημεία και τέρατα εκπληκτικά, ώστε να κινεί το θαυμασμό και να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Αφού το πετύχει, θα αποβάλει το καλό του προσωπείο και θα βασανίσει αφόρητα αυτούς που θα τον αποδεχθούν. Κυρίως όμως θα πολεμήσει την Εκκλησία των εσχάτων και θα επιδιώξει να ερημώσει τις εκκλησίες (με την εγκατάλειψή τους από τους πιστούς) και θα βεβηλώσει τα ιερά και τα όσια. Με ιδιαίτερη μανία θα διώξει και θα θανατώσει τους πιστούς που θα απορρίψουν το έργο του. Η Εκκλησία των εσχάτων θα αναδείξει τους λαμπρότερούς της μάρτυρες. Θα θανατώσει ομοίως τους Ενώχ και τον Ηλία, μάρτυρες του Θεού, τους οποίους θα στείλει ο Κύριος στον κόσμο για να ετοιμάσουν τους ανθρώπους να μη δεχθούν το πρόσωπο και το έργο του Αντίχριστου. Τα πτώματά τους θα τα διαπομπεύσει επί τρεις ημέρες στην Αγία Πόλη. Την τρίτη ημέρα θα τα αναστήσει πανηγυρικά ο Θεός εκ των νεκρών.
Παράλληλα όμως ο Αντίχριστος θα φανεί και ως πρόσωπο πολιτικό. Θα συγκεντρώσει στα χέρια του μεγάλη εξουσία και πολιτική δύναμη. Θα γίνει πολιτικός ηγέτης σε παγκόσμια κλίμακα, ενός κόσμου ιδεολογικά, πολιτικά και εμπορικά ενωμένου και πνευματικά διεφθαρμένου. Θα είναι αμείλικτος δυνάστης. Θα χαράσσει τους υπηκόους του με το στίγμα του ονόματος και της δυνάμεώς του. Ο αριθμός με τον οποίο θα σφραγίζει το μέτωπο και τα χέρια των υπηκόων του θα είναι το χξς΄ (666). Τι σημαίνει ο αριθμός αυτός δεν γνωρίζουμε και είναι επικίνδυνο να προσπαθούμε να τον αποκρυπτογραφήσουμε.

Το τέλος του Αντιχρίστου
Η αναίρεση του ανόμου από το Χριστό θα είναι ανηλεής και πομπώδης. Σε μάχη των στρατευμάτων του ουρανού με επικεφαλής τον Κύριο εναντίον των σκοτεινών δυνάμεων του Αντίχριστου, ο δόλιος θα συντριβεί και αφού αιχμαλωτισθεί, θα ριφθεί ζων στη λίμνη του πυρός την καιομένη. Η εκδίκηση του Θεού θα είναι τελειωτική και οριστική. Μετά τα γεγονότα αυτά θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία και η κρίση.

ΡΗΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ (1924 – 1994)

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου

Ο Μ.Α. επισκέφθηκε τον Γέροντα με κάποιους φίλους του και τον ρώτησαν αν βρισκόμαστε στα χρόνια του Αντίχριστου. Αν και ο Γέροντας δεν συνήθιζε να λέει πολλά γι’ αυτό το θέμα σε κοσμικούς αδελφούς, όμως σ’ αυτήν την παρέα και απευθυνόμενος ειδικά στον ένα από τους επισκέπτες, του είπε : «Στην γενιά την δική σου θα γίνουν όλα όσα γράφουν οι γραφές για τον αντίχριστο».

-Γέροντα ο ηγέτης αυτός του πολέμου θα είναι Εβραίος;
-Ναι, Εβραίος θα είναι. Θα συνεργαστεί πολύ και ο πάπας, γιατί όλα τα παιδιά του διαβόλου θα τα θεωρεί δικά του και θα τους υποδεικνύει να ακολουθούν τον Αντίχριστο. Γι’ αυτό και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, είπε: «τον πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία». Ο Άγιος εννοούσε αυτόν τον πάπα της συγκεκριμένης εποχής, που θα βοηθήσει στην ανάδειξη του Αντίχριστου. Οι άλλοι πάπες σε σχέση με εκείνον θα φαίνονται σαν καλοί.

Επειδή οι Εβραίοι στον καιρό της Παλαιάς Διαθήκης είχαν με διάφορους πολέμους υποτάξει πολλούς λαούς, ήθελαν να επιβάλουν μια συγκεκριμένη εθνική φορολογία για όλους τους λαούς, που θα δήλωνε υποτέλεια. Γράφει λοιπόν η Παλαιά Διαθήκη : Ο χρυσός που κάθε έτος εισήρχετο στο ταμείο του Σολομώντα ήταν εξακόσια εξήντα έξι (666) τάλαντα χρυσού. Βλέπουμε λοιπόν ότι ο αριθμός δεν είναι τυχαίος, αλλά αποσκοπεί στο εθνικό συμφέρον των Εβραίων, οι οποίοι δεν πίστεψαν στον Κύριό μας και γι’ αυτό θεωρούν τις προφητείες εκείνες ανεκπλήρωτες. Θα πλανηθούν λοιπόν, κάνοντας Μεσία τους τον αντίχριστο, με τον οποίο ελπίζουν ότι θα υποτάξουν όλον τον κόσμο. Κι έτσι σαν συγκεκριμένο αριθμό υποτέλειας βάζουν πάλι τον παλιό εθνικό φορολογικό αριθμό, το 666, που είχαν επιβάλει και τότε, στους υποταγμένους λαούς. Γι’ αυτούς λοιπόν είναι ιερός αριθμός, που συνδέεται με την παλιά ένδοξη πατρίδα τους, τότε που ο Εβραϊκός λαός ήταν ο κατ’ εξοχήν εκλεκτός λαός του Θεού. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλουν να τον αλλάξουν.
Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος μας αποκαλύπτει ότι το οικονομικό σύστημα που θα επιβάλλεται τότε στους ανθρώπους θα στηρίζεται στο χάραγμα. Χάραγμα σημαίνει ότι γράφω κάποια ευθεία βαθιά, δηλαδή δεν είναι κάτι επιφανειακό. Βλέπουμε τώρα ότι το παγκόσμιο εμπόριο, σε συνεργασία με την παγκόσμια οικονομία προβάλλουν το χάραγμα, πρώτα σε όλα τα προϊόντα και υλικά αγαθά και σιγά – σιγά θα το επιβάλουν στο δεξί χέρι, ή στο μέτωπο των ανθρώπων. Μάλιστα, σε πολλά μέρη του κόσμου, που δεν υπήρξε αντίδραση, έχουν ήδη προβάλει το ανεξίτηλο χάραγμα με ακτίνες λέιζερ στο μέτωπο ή το χέρι, γιατί έτσι θα μπορεί να γίνει ο έλεγχος που γράφει η Αποκάλυψη (κεφ ιγ΄ στιχ 17) : «ίνα μη τις δύναται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα…».

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Σύγχρονες προφητείες και θαύματα» του Γιώργου Κορή
Για να μπορεί ο άνθρωπος να πουλά, να αγοράζει, να παίρνει δάνειο, να διορίζεται, θα πρέπει να είναι χαραγμένος με τον αριθμό 666, αλλιώς δεν θα μπορεί. Ο Αντίχριστος με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να ελέγξει όλον τον κόσμο κι αν κάποιος δεν ανήκει στο σύστημα δεν θα μπορεί να δουλέψει, ή να εξυπηρετηθεί. Έτσι θα επιβληθεί ένα οικονομικό σύστημα που θα ελέγχει την οικονομία όλου του κόσμου και μόνο όσοι έχουν το σφράγισμα με τον αριθμό 666 θα μπορούν να έχουν εμπορικές συναλλαγές. Όσοι θα σφραγιστούν θα τραβούν την ακτινοβολία του ήλιου και θα πάθουν μεγάλη ζημιά, που θα τους προκαλέσει πολύ πόνο. Αυτοί που δεν θα σφραγιστούν, θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, επειδή ο Χριστός θα τους βοηθήσει.

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ» του Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγιορείτου

-Γέροντα, λένε ότι επί Αντιχρίστου δεν θα μπορούν οι Χριστιανοί να αγοράζουν τρόφιμα και θα πεινούν.
-Ε, οι Χριστιανοί με λίγο παξιμάδι κι ελιές θα περνούν. Θα υποφέρουν μόνο αυτοί που έχουν μάθει να έχουν στο τραπέζι τους δέκα είδη τυριών, από Ροκφόρ, μέχρι Ολλανδίας.

Αποσπάσματα από το βιβλίο «ΒΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕ
ΙΤΟΥ» του Ιερομονάχου Ισαάκ (ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 2004).

Τα χρόνια μας, έλεγε ο Γέροντας, είναι δύσκολα και θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθούμε, ίσως και να μαρτυρήσουμε στην διάρκεια της μπόρας που θα ξεσπάσει. Μόνο με πνευματική ζωή θα τα βγάλει κανείς πέρα. Να μην απογοητευόμαστε. Αυτά τα δύσκολα χρόνια είναι μια ευλογία, γιατί μας αναγκάζουν να ζήσουμε πιο κοντά στον Χριστό. Είναι μια ευκαιρία για πολύ αγώνα. Ο πόλεμος τώρα δεν θα είναι με όπλα, αλλά πνευματικός, με τον Αντίχριστο. Θα προσπαθήσει να πλανήσει, «ει δυνατόν και τους εκλεκτούς». Τα πάντα θα ελέγχονται από το θηρίο, από τις Βρυξέλλες. Μετά από τις κάρτες και την ταυτότητα, θα προχωρήσουν πονηρά και στο σφράγισμα. Θα εκβιάζουν τους ανθρώπους να σφραγιστούν στο χέρι, ή το μέτωπο. Μόνο όσοι έχουν το σφράγισμα θα μπορούν να αγοράζουν και να πουλούν και να εξυπηρετούνται. Οι πιστοί που θα αρνηθούν, θα ταλαιπωρηθούν. Γι’ αυτό από τώρα να συνηθίζουν να ζουν απλά και αν μπορούν να έχουν και κανένα χωράφι, λίγα ελαιόδενδρα, ή κανένα ζώο για τις ανάγκες της οικογένειάς τους. Το στρίμωγμα θα διαρκέσει τρία – τριάμισι χρόνια. Δεν θα αφήσει ο Θεός αβοήθητους τους ανθρώπους.
Συμπερασματικά ο Γέροντας πίστευε ότι ο πίσω από την ΕΟΚ (Ε.Ε.) κρύβεται η δικτατορία των Σιωνιστών. Τέτοια στυγνή δικτατορία μόνο ο διάβολος θα μπορούσε να σκεφτεί. Το σφράγισμα είναι άρνηση. Ακόμα και η ταυτότητα είναι άρνηση. Όταν έχουν πάνω στην ταυτότητα το σύμβολο του διαβόλου, το 666 και υπογράφω, άρα το αποδέχομαι αυτό το πράγμα. Είναι άρνηση, ξεκάθαρα πράγματα. Αρνείσαι το Άγιο Βάπτισμα, βάζεις άλλη σφραγίδα, αρνείσαι τη σφραγίδα του Χριστού και παίρνεις του διαβόλου. Άλλο είναι που τα νομίσματα έχουν πάνω τους το 666 – «απόδοτε τα του Καίσαρος των Καίσαρι…» - και άλλο η ταυτότητα που είναι κάτι προσωπικό.
Ακόμη και αν δεχτεί να σφραγιστεί κανείς από αδικαιολόγητη άγνοια, ή αδιαφορία, πάλι χάνει τη Θεία Χάρη και δέχεται δαιμονική ενέργεια».

Αποσπάσματα από το βιβλίο «ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, ΛΟΓΟΙ Β΄ : ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ»

Οικουμενισμός, Κοινή Αγορά, ένα κράτος μεγάλο, μια θρησκεία στα μέτρα τους. Αυτά είναι σχέδια διαβόλων. Οι Σιωνιστές ετοιμάζουν κάποιον για Μεσσία. Γι’ αυτούς ο Μεσσίας είναι βασιλιάς, δηλαδή θα κυβερνήσει εδώ στη γη. Οι Ιεχωβάδες, κι αυτοί αποβλέπουν σε έναν βασιλιά επίγειο. Θα παρουσιάσουν οι Σιωνιστές έναν και οι Ιεχωβάδες θα τον δεχθούν. Θα πουν : «Αυτός είναι». Θα γίνει μεγάλη σύγχυση. Μέσα στη σύγχυση αυτή όλοι θα ζητούν έναν Μεσσία για να τους σώσει. Και τότε θα παρουσιάσουν κάποιον που θα πει : «Εγώ είμαι ο Ιμάμης, εγώ είμαι ο Πέμπτος Βούδας, εγώ είμαι ο Χριστός που περιμένουν οι Χριστιανοί, εγώ είμαι αυτός που περιμένουν οι Ιεχωβάδες, εγώ είμαι ο Μεσσίας των Εβραίων». Πέντε εγώ θα έχει!…

-Πιστεύουν, Γέροντα, οι Σιωνιστές τα περί Αντιχρίστου;
-Αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιούν για να πετύχουν τον σκοπό τους την μαγεία και τον Σατανισμό. Την σατανολατρεία την βλέπουν σαν δύναμη που θα τους βοηθήσει στα σχέδιά τους. Πάνε δηλαδή να κυβερνήσουν τον κόσμο με σατανική δύναμη. Τον Θεό δεν Τον βάζουν στο λογαριασμό τους. Θα ευλογηθούν όμως έτσι, από τον Θεό; Μέσα από αυτό ο Θεός θα βγάλει πολλά καλά. Οι άλλες σατανικές θεωρίες κράτησαν τουλάχιστον εβδομήντα χρόνια. Αυτοί, ούτε επτά χρόνια δεν θα κρατήσουν.
-Γέροντα, όταν ακούω για τον Αντίχριστο, νιώθω ένα φόβο μέσα μου.
-Τι φοβάσαι; Πιο φοβερός θα είναι από τον διάβολο; Αυτός είναι άνθρωπος. Εδώ η Αγία Μαρίνα έδερνε τον διάβολο και η Αγία Ιουστίνα τόσους δαίμονες διέλυσε. Στο κάτω - κάτω, εμείς δεν ήρθαμε για να βολευτούμε σ’ αυτόν τον κόσμο.
Σημείο ότι θα πλησιάζει η εκπλήρωση των προφητειών θα είναι το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ, στα Ιεροσόλυμα. Θα το γκρεμίσουν για να ανοικοδομήσουν το ναό του Σολομώντα που, όπως λένε, ήταν χτισμένος σ’ αυτή τη θέση. Τελικά οι Σιωνιστές θα εγκαταστήσουν τον Αντίχριστο εκεί, ως Μεσσία. Άκουσα ότι οι Εβραίοι ήδη ετοιμάζονται να χτίσουν το ναό του Σολομώντα.
Τώρα πάλι παρουσιάστηκε μια αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα εμβόλιο που θα είναι υποχρεωτικό και, για να το κάνει κανείς, θα τον σφραγίζουν. Πόσοι άνθρωποι εκεί είναι ήδη σφραγισμένοι με ακτίνες λέϊζερ, άλλοι στο μέτωπο και άλλοι στο χέρι! Αργότερα, όποιος δεν είναι σφραγισμένος με τον αριθμό 666 δεν θα μπορεί ούτε να πουλά, ούτε να αγοράζει, ή να παίρνει δάνειο, να διορίζεται κλπ. Μου λέει ο λογισμός ότι ο Αντίχριστος με αυτό το σύστημα θέλησε να πιάσει όλον τον κόσμο και, αν δεν είναι κάποιος στο σύστημα δεν θα μπορεί να δουλέψει κλπ, είτε κόκκινος, είτε μαύρος, είτε άσπρος, όλοι δηλαδή. Θα επιβληθεί έτσι με ένα οικονομικό σύστημα που θα ελέγχει την παγκόσμια οικονομία και μόνο όσοι θα έχουν δεχθεί το σφράγισμα, το χάραγμα με τον αριθμό 666 θα μπορούν να έχουν εμπορικές συναλλαγές.
Τι θα πάθουν όμως οι άνθρωποι που θα σφραγίζονται!… Μου έλεγε κάποιος ειδικός ότι με τις ακτίνες λέϊζερ παθαίνει κανείς βλάβη. Οι άνθρωποι που θα σφραγιστούν θα τραβούν τις ακτίνες του ήλιου και θα πάθουν τέτοια ζημιά, που θα μασούν τη γλώσσα τους από τον πόνο (Αποκ. 16,10). Όσοι δεν σφραγιστούν θα περάσουν καλύτερα από τους άλλους, γιατί ο Χριστός, όσους δεν θα σφραγιστούν, θα τους βοηθήσει. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό!
-Γέροντα, πότε θα τους βοηθήσει; Μετά;
-Όχι, τότε.
-Αφού Γέροντα, δεν θα μπορούν να πωλούν και να αγοράζουν, πώς θα περάσουν καλύτερα;
-Να δεις, ο Θεός ξέρει έναν τρόπο, τον ξέρω και εγώ αυτόν. Λοιπόν, με απασχόλησε πολύ αυτό το θέμα και μου έστειλε μετά το … τηλεγράφημα. Ο Θεός, πώς μας οικονομάει, πω! Πω!
-Γέροντα, γιατί το σφράγισμα λέγεται και χάραγμα;
-Γιατί δεν θα είναι επιφανειακό. Χαράσσω τι θα πει; Δεν θα πει τραβώ βαθιά ευθείες γραμμές, χαρακιές; Το σφράγισμα θα είναι χάραγμα που θα το βάλουν πρώτα σε όλα τα προϊόντα, και μετά θα επιβάλουν να γίνεται με ακτίνες λέϊζερ στο χέρι, ή στο μέτωπο των ανθρώπων. Σε ένα γιατρό από το Τορόντο, είχα πει πριν από δύο χρόνια για το σφράγισμα και τώρα, μου είπε εκείνος, διάβασε σε μια εφημερίδα ότι αντί για κάρτα ζητούν εντυπώματα στο χέρι (Σημείωση : Ο Γέροντας εννοεί την παλαμοσκόπηση). Προχωρούν, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι θα γίνει εκείνο κι εκείνο. Μερικές τηλεοράσεις πάλι, που έχουν στείλει στην Ελλάδα, έχουν και συσκευή που παρακολουθεί αυτούς που βλέπουν τηλεόραση. Σε λίγο, όσοι θα έχουν τηλεόραση θα βλέπουν στην τηλεόραση και θα τους βλέπουν! Δηλαδή, θα παρακολουθούν και θα παρακολουθούνται. Θα ελέγχουν οι άλλοι με το κομπιούτερ όλη τη ζωή τους : Τι λένε, τι κάνουν, όλα. Βλέπεις τι δικτατορία σκέφτηκε ο διάβολος! Στις Βρυξέλλες έχουν ολόκληρο μέγαρο με το 666, όπου στεγάζουν το κομπιούτερ. Αυτό το κομπιούτερ μπορεί να ελέγξει δισεκατομμύρια ανθρώπους. Έξι δισεκατομμύρια είναι σχεδόν όλος ο κόσμος. Εξομολόγηση όλοι με ένα κουμπί! Μερικοί Ευρωπαίοι αντέδρασαν, γιατί φοβούνται παγκόσμια δικτατορία. Εμείς οι Ορθόδοξοι αντιδρούμε γιατί δεν θέλουμε τον Αντίχριστο, αλλά φυσικά ούτε την δικτατορία. Μας περιμένουν γεγονότα, αλλά δεν θα σταθούν αυτά πολύ. Όσο εξαλείφτηκε η Ορθοδοξία με τον κομμουνισμό, τόσο θα εξαλειφτεί και τώρα.
justin
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από justin »

fousca έγραψε::?: εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα οταν θα κατεβεί ο αντίχρηστος τι ακριβώς θα συμβεί? θα μας ρωτάνε αν θέλουμε το χάραγμα η απλά αν δεν το πάρουμε θα μας αφήνουν χωρίς φαγητό? θα υπάρχει τρόπος βασανιστηρίων?

ευχαριστώ πολύ.
fousca

"Γέροντα , θα μπορούν να επιβάλλουν με την βία το σφράγισμα;

-Μέχρι εκεί η ευγένειά τους δεν θα φθάση! Θα δείξουν ανωτερότητα. Θα είναι ευγενείς γιατί θα είναι ...Ευρωπαίοι. Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους, αλλά δεν θα μπορή να ζήση ο άνθρωπος , αν δεν έχη το σφάγισμα.

Θα λένε: "χωρίς το σφράγισμα ταλαιπωρείσθε! Άν το δεχόσασταν, δεν θα δυσκολευόσασταν".

Oύτε χρυσά νομίσματα ούτε δολλάρια, αν έχη, θα μπορή να τα χρησιμοποιή. Γι' αυτό αν φροντίση κανείς να ζή από τώρα απλά, λιτά,θα μπορή να ζήση εκείνα τα χρόνια. Να έχη κανένα χωραφάκι, για να μπορή να ζήση εκείνα τα χρόνια. Να έχη κανένα χωραφάκι , για να μπορή να καλλιεργήση λίγο σιτάρι , πατάτες. Να βάλη λίγα ελαιόδενδρα, και τότε με κανένα ζώο, καμμιά κατσίκα, λίγες κόττες θα μπορή να αντιμετωπίση τις ανάγκες της οικογενείας του.

Γιατί και προμήθειες να κάνης , δεν ωφελεί πολύ, αφού και τα τρόφιμα δεν κρατούν. Χαλούν πολύ γρήγορα.

Φυσικά το στρίμωγμα θαδιαρκέση λίγο, τρία-τριάμιση χρόνια.

Θα συντομευθούν οι ημέρες για τους εκλεκτούς. (Ματθ.24,22 και Μαρκ. 13, 20). Δεν θα καταλάβουν πότε θα περάσουν. Ο Θεός δεν θα αφήση αβοήθητο τον άνθρωπο.
-Γέροντα, σ' αυτά τα δύσκολα χρόνια θα επέμβη ο Χριστός;

-Ναί. Εδώ βλέπεις, σε ένεν αδικημένο που έχει καλή διάθεση, επειδή δικαιούται την θεία βοήθεια, παρουσιάζονται πολλές φορές οι Άγιοι , η Παναγία, Ο ΧΡΙΣΤΌΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΏΣΟΥΝ, ΠΌΣΟ ΜΆΛΛΟΝ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΌΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Tώρα μια μπόρα θα είναι, θα φάη μια σφαλιάρα από τον Χριστό , θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έλθη η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώση ο Χριστός μια ευκαιρία, για να σωθή το πλάσμα Του.

Θα αφήση το πλάσμα Του ο Χριστός; Θα παρουσιαστή στό αδιέξοδο των ανθρώπων , για να τους σώση από τα χέρια του Αντιχρίστου. Θα επιστρέψουν στον Χριστό και θα έρθη μιά πνευματική γαλήνη σε όλην την οικουμένη για πολλά χρόνια.

Μερικοί συνδυάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία . Εγώ δεν μπορώ να το πώ . Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού , όταν έρθη ως Κριτής,αλλά μιά επέμβαση του Χριστού , γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη .

Θα επέμβη ο Χριστός , θα δώση μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξη όλο το κακό κα ιθα το βγάλη σε καλό τελικά. Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια. Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβαν , για να τους πής για τον Χριστό!

Έτσι θα κηρυχθή το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη (Ματθ.24,14 ακι Μαρκ.13,10) ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΗ Ως ΚΡΙΤΗς ΝΑ ΚΡΙΝΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Άλλο κρίση και άλλο μία επέμβαση του Χριστού, για αν βοηθήση το πλάσμα Του".

Αγίου Παϊσίου, Λόγοι Β΄, σ.187-8.

Ταις της Θεοτόκου πρεσβείαις ελεήμων εξάλειψον τα πλήθη των εμών εγκλημάτων....
justin
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από justin »

nkope έγραψε:Βρε μανία μ΄αυτή την Ευρώπη. Η Ευρώπη μας φταίει για όλα, όχι το στραβό μας το κεφάλι.

Τα χρήματα που παίρνουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν τα κλέβουμε, ούτε τα στερούμε από κάποιον άλλο. Τα δικαιούμαστε ...

Διάβασα με πολύ μεγάλη προσοχή το γράμμα του μακαριστού Γέροντα.

Σήμερα όμως σχεδόν ο καθένας από μας έχει πιστωτικές κάρτες ή κάρτες ηλεκτρονικών συναλλαγών και κάνει συναλλαγές μέσω ATM και Internet, χωρίς αυτό ν΄αποτελεί πρόβλημα στην πνευματική του ζωή.

.

"Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος μας αποκαλύπτει ότι το οικονομικό σύστημα που θα επιβάλλεται τότε στους ανθρώπους θα στηρίζεται στο χάραγμα. Χάραγμα σημαίνει ότι γράφω κάποια ευθεία βαθιά, δηλαδή δεν είναι κάτι επιφανειακό.

Βλέπουμε τώρα ότι το παγκόσμιο εμπόριο, σε συνεργασία με την παγκόσμια οικονομία προβάλλουν το χάραγμα, πρώτα σε όλα τα προϊόντα και υλικά αγαθά και σιγά – σιγά θα το επιβάλουν στο δεξί χέρι, ή στο μέτωπο των ανθρώπων. ...

Ο πόλεμος τώρα δεν θα είναι με όπλα, αλλά πνευματικός, με τον Αντίχριστο. Θα προσπαθήσει να πλανήσει, «ει δυνατόν και τους εκλεκτούς». Τα πάντα θα ελέγχονται από το θηρίο, από τις Βρυξέλλες.

Μετά από τις κάρτες και την ταυτότητα, θα προχωρήσουν πονηρά και στο σφράγισμα. Θα εκβιάζουν τους ανθρώπους να σφραγιστούν στο χέρι, ή το μέτωπο. Μόνο όσοι έχουν το σφράγισμα θα μπορούν να αγοράζουν και να πουλούν και να εξυπηρετούνται".

ΚΑΡΤΑ = ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ =ΔIABATHΡIA =ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ = ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕ ΛΕΪΖΕΡ = ΑΡΝΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ ( Άγιος Παϊσιος)

Και σύ nkope λές ότι δεν έχεις επιπτώσεις στη πνευματική σου ζωή....!!!

Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με τον αμαρτωλόν και ανάξιον δούλον Σου.
friend
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από friend »

με συγχωρειτε για την παρεμβαση αλλα μπορειτε να ρίξετε και μια ματιά και εδώ

http://alithia.freeforums.org/viewforum.php?f=24
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Αδελφοί μου, είδα έναν πνευματικό, τον οποίο εμπιστεύομαι ΑΠΟΛΥΤΑ και του έθεσα το ζήτημα των διαβατηρίων. Μου απάντησε αμέσως ότι τα διαβατήρια δεν έχουν επάνω τους κάτι το μεμπτό! Και αυτό προκύπτει μετά από την γνωμοδότηση ειδικών επί του θέματος προς την Εκκλησία. Και ο ίδιος, έχει βγάλει διαβατήριο, γιατί χρειάστηκε να βγει στο εξωτερικό!
"Για την ώρα την γλιτώσαμε, μου είπε"!
Για μένα, αδελφοί μου, το θέμα των διαβατηρίων θεωρείται ΛΗΞΑΝ!
Να μην φοβάται κανένας! Με τις ταυτότητες, όταν αλλάξουν, πιθανόν να έχουμε πρόβλημα!
Αλλά, επαναλαμβάνω, ότι είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ πεπεισμένος ότι η Εκκλησία μας θα μας προειδοποιήσει!
Αλίμονο, αν σε τόσο σημαντικό θέμα, ο Θεός δεν πληροφορήσει τους εκπροσώπους του για τον επερχόμενο κίνδυνο, αλλά μόνον κάποιους λαϊκούς!! Μόνο μέσα από την Εκκλησία σώζεται ο άνθρωπος κι αυτό θα συνεχίσει να ισχύει!
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Συμφωνώ με όσα είπε ο ιερέας
Αυτό που πρέπει όμως να ελέγχουμε είναι πως ακόμα κι αν δεν είναι το τελικό χάραγμα του Αντίχριστου δεν παύει να καταπατά τις ελευθερίες μας ένα διαβατήριο ή ένα έγγραφο που φέρει επάνω του πομπό τσιπ με πληροφορίες οι οποίες μπορούν να διαβαστούν και από κάποιον τρίτο
Καλή Σαρακοστή
God_Send
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από God_Send »

aposal έγραψε:Αδελφοί μου, είδα έναν πνευματικό, τον οποίο εμπιστεύομαι ΑΠΟΛΥΤΑ και του έθεσα το ζήτημα των διαβατηρίων. Μου απάντησε αμέσως ότι τα διαβατήρια δεν έχουν επάνω τους κάτι το μεμπτό! Και αυτό προκύπτει μετά από την γνωμοδότηση ειδικών επί του θέματος προς την Εκκλησία. Και ο ίδιος, έχει βγάλει διαβατήριο, γιατί χρειάστηκε να βγει στο εξωτερικό!
"Για την ώρα την γλιτώσαμε, μου είπε"!
Για μένα, αδελφοί μου, το θέμα των διαβατηρίων θεωρείται ΛΗΞΑΝ!
Να μην φοβάται κανένας! Με τις ταυτότητες, όταν αλλάξουν, πιθανόν να έχουμε πρόβλημα!
Αλλά, επαναλαμβάνω, ότι είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ πεπεισμένος ότι η Εκκλησία μας θα μας προειδοποιήσει!
Αλίμονο, αν σε τόσο σημαντικό θέμα, ο Θεός δεν πληροφορήσει τους εκπροσώπους του για τον επερχόμενο κίνδυνο, αλλά μόνον κάποιους λαϊκούς!! Μόνο μέσα από την Εκκλησία σώζεται ο άνθρωπος κι αυτό θα συνεχίσει να ισχύει!
Σοβαρευτειτε επιτελους και αφηστε στην ακρη ταυτοτητες και διαβατηρια γιατι αυτα δεν ειναι το σφραγισμα.

Το σφραγισμα ειναι κατι μονιμο και οχι τα παραπανω για τα οποιο γινετε λογος. Βεβαια και ειναι προαγγελος του σφραγισματος της Αποκαλυψης αλλα δεν χρειαζεται να αφιερωνετε τοσο χρονο για αναλυση φαινομενων τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με το τελικο σφραγισμα..

Ετσι οπως τα βλεπω γραμμενα ομως ειναι σαν να βλεπω ανθρωπους που φοβουνται ακομη και τον ισκιο τους. Κρατηστε την ανησυχια σας για οταν θα ερθει πραγματικα η ωρα....!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”