Συντονιστής: Συντονιστές
Καλώς ήρθες αδελφέ μας Ισαάκ!isaak56 έγραψε:ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΑΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
ΓΙΟΡΤΑΖΩ :
ΙΣΑΑΚ μάρτυρας (βλέπε 1040 Μάρτυρες) ΙΟΥΝ. 30
ΙΣΑΑΚ μάρτυρας ΣΕΠΤ. 22
ΙΣΑΑΚ μάρτυρας ΔΕΚ. 9
ΙΣΑΑΚ Οσιομάρτυρας, ο εν Σαλαήλ (4η Διακαινησίμου και 14 Ιανουαρίου) ΠΕΝΤΗΚ.
ΙΣΑΑΚ όσιος, ο Σύρος, έπ. Νινευί ΙΑΝ. 28
ΙΣΑΑΚ πατριάρχης, γιος Αβραάμ (Κυριακή προ Χριστού Γενν.) ΔΕΚ. 18
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ
Καλώς ήρθες φίλε Κυριαζή στην παρέα μας! Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά στοιχεία για σένα, φαίνεται όμως ότι είσαι σταθερός, υλιστής (το κατά δύναμιν) και γήινος, αφού είσαι Ταύρος!sofia-agapi-elpida έγραψε:ΚΥΡΙΑΖΗΣ, και μην μου πει καποιος οτι αυτο ειναι επόνυμο. Το μικρο μου όνομα ειναι, α και γιορτάζω στα γενεθλειά μου αφού δεν υπαρχει το όνομα μου στα κατάστηχα της Εκκλησίας. 19 Μαϊου
Καλώς ήρθες αδελφέ Ζαφείρη στην παρέα μας!zafeiris έγραψε:Ζαφείρης - κι εγώ χωρίς γιορτή -
Την υγειά μας να χουμε και οτι αλλο .... απο κει που 'ρθεaposal έγραψε:Καλώς ήρθες φίλε Κυριαζή στην παρέα μας! Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά στοιχεία για σένα, φαίνεται όμως ότι είσαι σταθερός, υλιστής (το κατά δύναμιν) και γήινος, αφού είσαι Ταύρος!sofia-agapi-elpida έγραψε:ΚΥΡΙΑΖΗΣ, και μην μου πει καποιος οτι αυτο ειναι επόνυμο. Το μικρο μου όνομα ειναι, α και γιορτάζω στα γενεθλειά μου αφού δεν υπαρχει το όνομα μου στα κατάστηχα της Εκκλησίας. 19 Μαϊου