Προτείνω, τα 4 αυτοκίνητα της Νότιας Ελλάδας, από τη Λάρισα κ μετά να γίνουν 5 κ να κάνουμε στάση για φαγητό στον Ν. Παντελεήμωνα ( στο Καστέλο) όπως προτείνει ο Αποστόλης, στις 15:00'aposal έγραψε:Η δική μου πρόταση είναι να συναντηθούμε όλα τα ΙΧ (μάλλον 4 τον αριθμό) για καφέ κάπου στην Εθνική και προτείνω το Olympus Plazza, στο 65ο χλμ Αθηνών - Θεσσαλονίκης, που θα βολεύει και το ΙΧ που θα έρθει μετά την παράκαμψη προς Χαλκίδα.
Απο κει και πέρα η επόμενη στάση για φαΐ θα εξαρτηθεί απο την προσπελασιμότητα των Τεμπών. Αν είναι ανοιχτά, προτείνω την ταβέρνα Castello στον Νέο Παντελεήμονα, απέναντι από το κάστρο του Πλαταμώνα.
Για να έιμαστε στο Castello στις 15:00 θα πρέπει να αναχωρήσουμε απο το 65ο χλμ στις 12:00. Επομένως ας δώσουμε ώρα συναντησης εκεί, στις 11:00.
Ο πιο μακρινός, αυτός δηλαδή, που θα ξεκινήσει πρώτος, θα είσαι εσύ Παναγιώτη. Τι ώρα πρέπει να ξεκινήσεις, να πάρεις τον Δημήτρη (αν βολεύει) και τον Βασίλη απο τα Μέγαρα, ώστε να είσαι στις 11:00 στο Olympus PLazza;
Ίσως τελικά να πρέπει να πάρεις μόνον ένα επιβάτη, τον Δημήτρη ή τον Βασίλη, γιατί οι πολλές στάσεις και παρακάμψεις θα σε καθυστερήσουν περισσότερο, και ο τρίτος να πάει με το ΙΧ των Κορνθίων.
Η πρότασή μου είναι η εξής:
ΙΧ Νο 1:
1. Παναγιωτης (Panagiotisspy)
2. Δημήτρης (Dimitrisgr)
ΙΧ Νο 2:
1. O Ανδρέας μας (andreasmas)
2. Δημήτρης
3. Βασίλης (Vasilisalt)
ΙΧ Νο 3:
1. Οδυσσέας (Ulysses)
2. Γιώργος
3. Νίκος (agiooros) - Χαλκίδα
ΙΧ Νο 4:
1. Στέφανος - Π.Φάληρο
2. Αποστόλης (aposal) – Άγος Δημήτριος
3. Διονύσης (dionysisgr) - Νίκαια
4. Διονύσης – Άγιος Στέφανος
Οι επιβάτες μπορούν να αλλάξουν. Αν πχ βολεύει τον Οδυσσέα να πάρει τον Διονύση από την Νίκαια μπορώ να πάω εγώ στην Χαλκίδα, για τον Νίκο.
Το ΙΧ Νο 4, με βάση την παραπάνω πρόταση έχει ως εξής:
Ξεκινάω 08:55 από Άγιο Δημήτριο.
Ξεκινάω 09:15 από Π. Φάληρο (Στέφανος)
Ξεκινάω 09:45 από Νίκαια (Διονύσης)
Ξεκινάω 10:30 από Άγιο Στέφανο Διονύσης)
Φτάνω στο σημείοο συνάντησης στις 11:00.
Μπορούμε να το κάνουμε και πιο αργά αν εσύ Παναγιώτη χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο.
Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
Συντονιστής: Συντονιστές
-
nikiforos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ασφαλώς και καλόν είναι να πάμε comvoy μέχρι την Ουρανούπολη, μαζί με όποιον άλλον, στη διαδρομή μας, θα διανυκτερεύσει το Σάββατο εκεί.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Λοιπόν, νομίζω ότι καταλήξαμε.
Δεν είναι θέμα συμφωνιών ή διαφωνιών εν προκειμένω, δεδομένου ότι το πρόγραμμα του Απόστολου, πληροί κάθε λογική σε θέματα ωρών και οχημάτων. Τιε μικρολεπτομέρειες θα τις δούμε και τηλεφωνικά.
Καλή αντάμωση να έχουμε αδελφοί!
Τα υπόλοιπα εν καιρώ.
Δόξα Σοι ο Θεός!
Δεν είναι θέμα συμφωνιών ή διαφωνιών εν προκειμένω, δεδομένου ότι το πρόγραμμα του Απόστολου, πληροί κάθε λογική σε θέματα ωρών και οχημάτων. Τιε μικρολεπτομέρειες θα τις δούμε και τηλεφωνικά.
Καλή αντάμωση να έχουμε αδελφοί!
Τα υπόλοιπα εν καιρώ.
Δόξα Σοι ο Θεός!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- kausokalivia
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Παιδία από Θεσσαλονίκη πιο Ι.Χ είναι;;
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Φώτη οι Θεσσαλονικείς, θα έρθουν κατ'ευθείαν το πρωί της Κυριακής. (δεν ξέρω μόνο για τον Πέτρο).kausokalivia έγραψε:Παιδία από Θεσσαλονίκη πιο Ι.Χ είναι;;
Εσύ που θέλεις να είμαστε μαζί από το Σάββατο, είτε θα έρθεις με τον Dimitris39, είτε με το λεωφορείο, είτε συνεννούμαστε να σε πάρουμε εμείς οι "νότιοι" από Θεσσαλονίκη.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ενδεχομένως και με τον Νικηφόρο, αν δεν έχει άλλους μαζί του.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- kausokalivia

- Επικοινωνία:
Παναγιώτη εγώ σίγουρα θα είμαι εκεί από το Σάββατο. Με το λεωφορείο γνωρίζω πώς θα έρθω απλά αν υπάρχει κάποιος που θα μπορεί να με πάει πιστεύω θα είναι καλύτερα γιατί το Σάββατο το πρωί θα έχω και πτήση από Κύπροpanagiotisspy έγραψε:Φώτη οι Θεσσαλονικείς, θα έρθουν κατ'ευθείαν το πρωί της Κυριακής. (δεν ξέρω μόνο για τον Πέτρο). Εσύ που θέλεις να είμαστε μαζί από το Σάββατο, είτε θα έρθεις με τον Dimitris39, είτε με το λεωφορείο, είτε συνεννούμαστε να σε πάρουμε εμείς οι "νότιοι" από Θεσσαλονίκη.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ωραία. Κάποιο από τα 5 ΙΧ μας, θα περάσει από το αεροδρόμιο να σε πάρει.! 
- kausokalivia

- Επικοινωνία:
Παναγιώτη αν κάποιος βολεύεται τότε ναι να με πάει και εμένα αλλά δεν θέλω κάποιος να βγει από το δρόμο του για μένα. Εξάλλου έχω μάθει με τα λεωφορεία. Παναγιώτη ποιοι είναι από Θεσσαλονίκη ή περνούν από Θεσσαλονίκη για Ουρανούποληpanagiotisspy έγραψε:Ωραία. Κάποιο από τα 5 ΙΧ μας, θα περάσει από το αεροδρόμιο να σε πάρει.!
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Είπαμε, ότι οι Θεσσαλονικείς θάρθουν την Κυριακή.
Επομένως, θα σε πάρει ένα απο τα 5 ΙΧ μας.
Μην ανησυχείς, δεν μας ξεβολεύεις.
Αν δεν βολεύει το αεροδρόμιο (δεν ξέρω την περιοχή), τότε ίσως πάρεις ένα ταξί, να βγεις στην εθνική Οδό και να σε πάρουμε από εκεί.
Don't worry!
Επομένως, θα σε πάρει ένα απο τα 5 ΙΧ μας.
Μην ανησυχείς, δεν μας ξεβολεύεις.
Αν δεν βολεύει το αεροδρόμιο (δεν ξέρω την περιοχή), τότε ίσως πάρεις ένα ταξί, να βγεις στην εθνική Οδό και να σε πάρουμε από εκεί.
Don't worry!