Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Δημοσίευση από nikiforos »

vasilisalt έγραψε:Γειά σου Νικηφόρε αδερφέ. Να είσαι πάντα δυνατός και γερός, να μας ωφελείς με τις γραφές σου.

Όσον αφορά τον orthodox_grnet τι να πρωτοπώ; Συγκινητικός έως συγκλονιστικός στο λόγο του.
Ας του πω το πρώτο μου ευχαριστώ γι τα συναισθήματα που με γέμισε!
Σ' ευχαριστώ πολύ για το Καλωσόρισμα. Σίγουρα η συμμετοχή μας στο fotum, είναι ωφέλειμη σ' όλους μας....
Να είσαι πάντα καλά. Πρώτα ο Θεός, πιστεύω ότι θα μας δοθεί η δυνατότητα να τα πούμε από κοντά στο Α.Ο......
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Χαιρετίζω κι'εγώ τον αδελφό μου τον Νικηφόρο!
Αν και τα έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν σε άλλα θέματα.

Τώρα για το καλωσόρισμα είναι κάτι σχετικό αφού, εσύ Νικηφόρε είσαι από το 2005 στο φόρουμ απ'ότι βλέπω, ενώ εγώ μόλις 6 μήνες! Καλώς σε βρήκα λοιπόν!

Εγώ Νικηφόρε είμαι 43 χρονών, με μιά κόρη 13 και έναν γιό 11 ετών.

Προσμένω με ανυπομονησία να συναντηθούμε όλοι μαζί στο Ορος τον Μάϊο! :smile:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Andreasmas »

panagiotisspy έγραψε:

Εγώ Νικηφόρε είμαι 43 χρονών, με μιά κόρη 13 και έναν γιό 11 μηνών. :mrgreen:

:smile:

:102 :102 :102 :103 :103 :103
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Ανδρέα μου, ωραία ήταν η "παραχάραξη" που έκανες! :smile:

Τις νοσταλγώ εκείνες τις εποχές, που τα παιδιά μου ήταν μωράκια! :8

Ημουνα και 30 ετών τότε! :smile: :smile:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Νάσαι καλά Νικηφόρε , την Αγάπη μου και πάλι , βρεθήκαμε ομολογώ , λίγο , στα Μετέωρα πλην όμως ήταν λίγο , εννοώ ότι δεν είχαμε ικανοποιητικό χρόνο .

Γιαυτό και προσπαθώ να οργανώσω την συνάντηση στην Πελοπόννησο , με προοπτική να έχομε χρόνο και να τα πούμε με περισσότερη άνεση.

Καλωσορίζω με την σειρά μου και εγώ τους καινούριους φίλους που βρίσκονται σε αυτό τον χώρο , και εύχομαι σε όλους όμορφες και εποικοδομητικές συζητήσεις προς Δόξαν Θεού.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

panagiotisspy έγραψε:Χαιρετίζω κι'εγώ τον αδελφό μου τον Νικηφόρο!
Αν και τα έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν σε άλλα θέματα.

Τώρα για το καλωσόρισμα είναι κάτι σχετικό αφού, εσύ Νικηφόρε είσαι από το 2005 στο φόρουμ απ'ότι βλέπω, ενώ εγώ μόλις 6 μήνες! Καλώς σε βρήκα λοιπόν!

Εγώ Νικηφόρε είμαι 43 χρονών, με μιά κόρη 13 και έναν γιό 11 ετών.

Προσμένω με ανυπομονησία να συναντηθούμε όλοι μαζί στο Ορος τον Μάϊο! :smile:
Σ' ευχαριστώ Παναγιώτη, επειδή ήταν παράλειψή μου τόσο καιρό, για αυτό έκανα τις συστάσεις μου για όσα μέλη, φίλες κ φίλους, δεν έτυχε να τα πούμε στο forum....
H αγωνία είναι κοινή σε όλους μας για την συνάντησή μας το Μάϊο στο Α.Ο. κ είναι γεγονός ότι ο χρόνος μικραίνει συνέχεια. Να σκεφθεί κανείς ότι ήδη πέρασαν 3 μήνες από την μέρα που συζητήθηκε η ιδέα αυτής της Προσκυνηματική επίσκεψης στο Α.Ο. ε! θα περάσουν κ οι υπόλοιπες 164 μέρες .......
Να είσαι πάντα Καλά!!!! Παναγιώτη.
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Captain Yiannis έγραψε:Νάσαι καλά Νικηφόρε , την Αγάπη μου και πάλι , βρεθήκαμε ομολογώ , λίγο , στα Μετέωρα πλην όμως ήταν λίγο , εννοώ ότι δεν είχαμε ικανοποιητικό χρόνο .

Γιαυτό και προσπαθώ να οργανώσω την συνάντηση στην Πελοπόννησο , με προοπτική να έχομε χρόνο και να τα πούμε με περισσότερη άνεση.

Καλωσορίζω με την σειρά μου και εγώ τους καινούριους φίλους που βρίσκονται σε αυτό τον χώρο , και εύχομαι σε όλους όμορφες και εποικοδομητικές συζητήσεις προς Δόξαν Θεού.
Καλησπέρα Καπετάν-Γιάννη, σε ευχαριστώ για την Αγάπη σου!!!!!. Θα είναι χαρά όλων μας να μπορέσουμε να συναντηθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι στην συνάντηση της Πελοπονήσου.
Να είσαι Πάντα Καλά!!!!!
Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Andreasmas »

nikiforos έγραψε:
Captain Yiannis έγραψε:Νάσαι καλά Νικηφόρε , την Αγάπη μου και πάλι , βρεθήκαμε ομολογώ , λίγο , στα Μετέωρα πλην όμως ήταν λίγο , εννοώ ότι δεν είχαμε ικανοποιητικό χρόνο .

Καλησπέρα Καπετάν-Γιάννη, σε ευχαριστώ για την Αγάπη σου!!!!!. Θα είναι χαρά όλων μας να μπορέσουμε να συναντηθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι στην συνάντηση της Πελοπονήσου.
Να είσαι Πάντα Καλά!!!!!
Να έλθω και εγώ στη συνάντηση αυτή; :20 :20 :20
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Οχι βέβαια Ανδρέα. Να μην έρθεις.

Να μην έρθεις απ την αρχή, εννοώ. Θα πάμε μαζί πιο μετά.
Κατά τα λοιπά, πραγματικά χαίρομαι γιατί νιώθω την αγωνία σας για το προσκύνημα του Μαίου.
Και εγώ αδέρφια μου πράγματι μετράω τις ημέρες,,,
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ »

panagiotisspy έγραψε:
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 62 ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ 26 ΚΑΙ 23 ΕΤΩΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ SITE ΤΥΧΑΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ ΣΝΑ ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΡΘΡΑ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΟΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
Γεια σου αδελφέ Απόστολε.
Το ό,τι δεν γράφεις συχνά, δεν έχει σημασία.
Συμμετοχή είναι και η απλή παρουσία, ακόμα και η ανάγνωση και μόνο.
Ολοι μας είμαστε ισότιμοι, σε αυτόν τον όμορφο δικτυακό χώρο, ο καθένας με τον μικρό ή λίγο μεγαλύτερο ρόλο του.

Αν θυμάμαι καλά, καπου τώρα κοντά πηγαίνεις στο Ορος, καλό προσκύνημα να έχεις.
Να είσαι πάντα καλά.
Καλά θυμάσε δυστυχώς ομως με καθήλωσε ενα κρυολόγημα και δεν τα κατάφερα.Οπως ξέρεις δεν εξαρτάτε τίποτε απο εμάς Αλλος τα κανονίζει.Πιστεύω όμως την αλλη φορά που θα το κανονίσω να μου το επιτέψει ο ΘΕΟΣ να σε εχει παντα καλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”