Verichip...Είναι άραγε το χάραγμα?????

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

God_Send έγραψε: Σοβαρευτειτε επιτελους και αφηστε στην ακρη ταυτοτητες και διαβατηρια γιατι αυτα δεν ειναι το σφραγισμα.

Κρατηστε την ανησυχια σας για οταν θα ερθει πραγματικα η ωρα....!
Επειδή θεωρείς ότι η ηλεκτρονικές ταυτότητες δεν είναι κάτι σοβαρό, σου υπενθυμίζω τα λόγια του μακαριστού Γέροντα Παϊσίου :

Το σφράγισμα είναι άρνηση. Ακόμα και η ταυτότητα είναι άρνηση. Όταν έχουν πάνω στην ταυτότητα το σύμβολο του διαβόλου, το 666 και υπογράφω, άρα το αποδέχομαι αυτό το πράγμα. Είναι άρνηση, ξεκάθαρα πράγματα. Αρνείσαι το Άγιο Βάπτισμα, βάζεις άλλη σφραγίδα, αρνείσαι τη σφραγίδα του Χριστού και παίρνεις του διαβόλου. Άλλο είναι που τα νομίσματα έχουν πάνω τους το 666 – «απόδοτε τα του Καίσαρος των Καίσαρι…» - και άλλο η ταυτότητα, που είναι κάτι προσωπικό.
Ακόμη και αν δεχτεί να σφραγιστεί κανείς από αδικαιολόγητη άγνοια, ή αδιαφορία, πάλι χάνει τη Θεία Χάρη και δέχεται δαιμονική ενέργεια».
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Ο Πάτερ δεν είχε να πληρώσει μήτε εφορία μήτε παιδιά να σπουδάσει μήτε έκανε φορολογική δήλωση , μήτε έπαιρνε μισθό από την εργασία του , μήτε ζούσε μέσα στη πόλη και στο άγχος και τις υποχρεώσεις μήτε χρειάστηκε να πάει στο εξωτερικό για κάποιο θέμα φαντάζομαι

Αν εσύ από την άλλη βάζεις το κτηματάκι , τις κοτούλες τα προβατάκια , τη τροφή μου , και με απαλάξεις από την εφορία τα δάνεια το κράτος το μισθό , κτλπ ευχαρίστως να έρθω στο κτηματάκι σου να κάτσουμε να τα λέμε όσο θες

Με αυτό που είπα δεν εννοώ ότι οι "ηλεκτρονικές ταυτότητες" δεν είναι τίποτα σπουδαίο
Και ούτε ότι είναι το 666

Μακριά από μένα το λάθος να βγάλω συμπεράσματα που ίσως είναι λάθος
Ο Καθένας ας ρωτήσει τον πνευματικό του
Καλή Σαρακοστή
God_Send
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από God_Send »

aposal έγραψε:
God_Send έγραψε: Σοβαρευτειτε επιτελους και αφηστε στην ακρη ταυτοτητες και διαβατηρια γιατι αυτα δεν ειναι το σφραγισμα.

Κρατηστε την ανησυχια σας για οταν θα ερθει πραγματικα η ωρα....!
Επειδή θεωρείς ότι η ηλεκτρονικές ταυτότητες δεν είναι κάτι σοβαρό, σου υπενθυμίζω τα λόγια του μακαριστού Γέροντα Παϊσίου :

Το σφράγισμα είναι άρνηση. Ακόμα και η ταυτότητα είναι άρνηση. Όταν έχουν πάνω στην ταυτότητα το σύμβολο του διαβόλου, το 666 και υπογράφω, άρα το αποδέχομαι αυτό το πράγμα. Είναι άρνηση, ξεκάθαρα πράγματα. Αρνείσαι το Άγιο Βάπτισμα, βάζεις άλλη σφραγίδα, αρνείσαι τη σφραγίδα του Χριστού και παίρνεις του διαβόλου. Άλλο είναι που τα νομίσματα έχουν πάνω τους το 666 – «απόδοτε τα του Καίσαρος των Καίσαρι…» - και άλλο η ταυτότητα, που είναι κάτι προσωπικό.
Ακόμη και αν δεχτεί να σφραγιστεί κανείς από αδικαιολόγητη άγνοια, ή αδιαφορία, πάλι χάνει τη Θεία Χάρη και δέχεται δαιμονική ενέργεια».
Το σφραγισμα θα γινεται στο δεξι χερι ή στο μετωπο....ετσι λεει η Αποκαλυψη...και δεν θα υπαρχει επιστροφη...τωρα η χρηση των ειδωλοθυτων ειναι αλλα θεμα. Μην μπερδευουμε τα πραγματα.

Καταλαβαινεις οτι το σφραγισμα θα ειναι κατι, καποιο σημαδι ή οτιδηποτε αλλο επανω σου και δεν θα μπορεις να το ξεφορτωθεις? Την ταυτοτητα ευκολα την πετας οπως και το διαβατηριο και γινεσαι ερημιτης και μετανοεις. Το σφραγισμα της Αποκαλυψης ΟΧΙ!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

God_Send έγραψε:
Το σφραγισμα θα γινεται στο δεξι χερι ή στο μετωπο....ετσι λεει η Αποκαλυψη...και δεν θα υπαρχει επιστροφη...τωρα η χρηση των ειδωλοθυτων ειναι αλλα θεμα. Μην μπερδευουμε τα πραγματα.

Καταλαβαινεις οτι το σφραγισμα θα ειναι κατι, καποιο σημαδι ή οτιδηποτε αλλο επανω σου και δεν θα μπορεις να το ξεφορτωθεις? Την ταυτοτητα ευκολα την πετας οπως και το διαβατηριο και γινεσαι ερημιτης και μετανοεις. Το σφραγισμα της Αποκαλυψης ΟΧΙ!
Αδελφέ μου, μπορείς να την πετάς την ταυτότητα, αλλά έχεις υπογράψει ότι αρνείσαι τον Χριστό! Αυτό προσπαθεί να μας πει ο Γέροντας! Και τους Άγιους που μαρτύρησαν, τους έλεγαν οι ειδωλολάτρες "Απλά αρνηθείτε με τα λόγια τον Χριστό και μέσα σας πιστεύετε ό,τι θέλετε", αλλά δεν το έκαναν, γιατί ακόμη και με το στόμα είναι άρνηση! Πόσο μάλλον με την υπογραφή!
Τώρα αν ο καθένας θεωρεί ότι η δική του άποψη έχει περισσότερη βαρύτητα από αυτήν του Παϊσίου, τότε, ο Θεός να μας λυπηθεί!
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

aposal έγραψε:
God_Send έγραψε:

Αδελφέ μου, μπορείς να την πετάς την ταυτότητα, αλλά έχεις υπογράψει ότι αρνείσαι τον Χριστό! Αυτό προσπαθεί να μας πει ο Γέροντας! Και τους Άγιους που μαρτύρησαν, τους έλεγαν οι ειδωλολάτρες "Απλά αρνηθείτε με τα λόγια τον Χριστό και μέσα σας πιστεύετε ό,τι θέλετε", αλλά δεν το έκαναν, γιατί ακόμη και με το στόμα είναι άρνηση! Πόσο μάλλον με την υπογραφή!
Τώρα αν ο καθένας θεωρεί ότι η δική του άποψη έχει περισσότερη βαρύτητα από αυτήν του Παϊσίου, τότε, ο Θεός να μας λυπηθεί!
Δεν μιλάμε για περισσότερη βαρύτητα
Εγώ τουλάχιστον σου έφερα ένα παράδειγμα
Ολα εύκολα τα λέμε όταν δεν έχουμε παιδιά να σπουδάσουμε , να πληρωθούμε από τη δουλειά μας να πληρώσουμε τη ΔΕΗ μας το Νερό μας , κτλπ
Δεν μιλάω για τον π.Παϊσιο μιλάω γενικά γιατί πολύ εύκολα ξαφνικά τα είδαμε όλα
Από το 1990 έχει ξεκινήσει μια ατέλειωτη πλύση εγκεφάλου με το 666 που πλέον λέμε 666 και γελάμε
Χρησιμοποιούμε αυτό το νούμερο για να κάνουμε πλάκα πλέον στις εκφράσεις μας
Βλέπουμε μια πινακίδα 666 και λέμε "Α του σατανά χαχαχαχα "

Μια έμμονη ιδέα από το πρωί εώς το βράδυ
ΗΜΑΡΤΟΝ
Ρώτησες δεν ρώτησες τον πνευματικό σου ? αν δεν σε ικανοποιεί η απάντησή του πες του το
Καλή Σαρακοστή
God_Send
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

aposal έγραψε:
God_Send έγραψε:

Οπως νομιζεις...οι γνωμες ολων μας σεβαστες, ο καθενας ας πραξει με ευθυνη για τον εαυτο του. Απλα αυτο που λες εσυ δεν αποτελει το σφραγισμα της Αποκαλυψης. Ετσι οπως το θετεις εσυ, δεν χρειαζεται καποιο διαβατηριο για να απαρνηθεις το Θεο...αυτο μπορει να γινει απλα και μονο ζωντας μεσα στην αμαρτια.

Πιστεψτε με οταν θα ερθει η ωρα θα το καταλαβουμε...θα γινει μαζικα και σε συγκεκριμενη χρονικη περιοδο...διαβαστε και λιγο την Αποκαλυψη ρε παιδια...τα εχετε κανει αχταρμα...ολα στο ιδιο καζανι δεν γινεται. Και αν aposal ολα αυτα που λες ειναι το σφραγισμα τοτε ζουμε τις τελευταιες ημερες, τα εσχατα χρονια...που ειναι ο αντιχριστος, που ειναι η μεγαλη θλιψη, που ειναι ο πολεμος του Αρμαγεδωνα, που που που...δεν κολλαει.

Θα σε παρακαλουσα να διαβασεις ενα ολοκληρο κεφαλαιο απο το βιβλιο του π.Μαξιμου "Ο Αντιχριστος ηλθεν" που μιλαει αποκλειστικα για αυτα που λες εσυ και εξηγει. Εκει σιγουρα θα βρεις, και ειμαι 100% σιγουρος, τις απαντησεις που θες. Δεν θυμαμαι πιο κεφαλαιο ειναι μιας και ειμαι στην δουλεια μου αυτη την στιγμη.

Ειρηνη ημην και συγνωμη αν ανεβασα τους τονους.
God_Send
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

lovethink εγραψες: Από το 1990 έχει ξεκινήσει μια ατέλειωτη πλύση εγκεφάλου με το 666 που πλέον λέμε 666 και γελάμε
Χρησιμοποιούμε αυτό το νούμερο για να κάνουμε πλάκα πλέον στις εκφράσεις μας
Βλέπουμε μια πινακίδα 666 και λέμε "Α του σατανά χαχαχαχα "

Μπραβο, ωραιο αυτο που ειπες...και εγω καποια στιγμη ηθελα να το κανω θεμα στο site μου και θα το κανω...!

Οντως το εχουμε ακουσει τοσο πολυ, το εχουμε δει τοσες πολλες φορες σε ταινιες που πλεον μας φαινεται κατι οικειο ή γελαμε. Και να δεις οτι οταν θα μας σφραγιζουν παλι εμεις θα γελαμε και θα λεμε "τι βλακειες"...

Ειναι ακριβως το ιδιο με το οταν ενας συγγραφεας κανει ενα φονο και για να δημιουργησει αλλοθι γραφει ενα βιβλιο ακριβως ιδιο με οτι εκανε. Το ιδιο γινεται και με το 666 και τον Αντιχριστο...ποσο σατανικο, δεν βρισκετε?
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

God_Send έγραψε: Και αν aposal ολα αυτα που λες ειναι το σφραγισμα τοτε ζουμε τις τελευταιες ημερες, τα εσχατα χρονια...που ειναι ο αντιχριστος, που ειναι η μεγαλη θλιψη, που ειναι ο πολεμος του Αρμαγεδωνα, που που που...δεν κολλαει.

Θα σε παρακαλουσα να διαβασεις ενα ολοκληρο κεφαλαιο απο το βιβλιο του π.Μαξιμου "Ο Αντιχριστος ηλθεν" που μιλαει αποκλειστικα για αυτα που λες εσυ και εξηγει. Εκει σιγουρα θα βρεις, και ειμαι 100% σιγουρος, τις απαντησεις που θες. Δεν θυμαμαι πιο κεφαλαιο ειναι μιας και ειμαι στην δουλεια μου αυτη την στιγμη.

Ειρηνη ημην και συγνωμη αν ανεβασα τους τονους.
Αδελφέ μου, εγώ φταίω που μερικές φορές δεν γίνομαι κατανοητός! ΔΕΝ μίλησα για το σφράγισμα, το οποίο όπως αποσαφηνίστηκε σ' αυτήν την ενότητα θα είναι με κάποιο chip.
Στην περίπτωση αυτή μίλησα ότι εκτός από το chip που όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι είναι κάτι φοβερό, ακόμη και η ταυτότητα θα είναι πτώση, θα είναι άρνηση πίστεως! Για τους λόγους που εξηγεί ο Γέροντας και που τους έχω παραθέσει σε προηγούμενά μου μηνύματα στην ενότητα αυτή!
Φυσικά και στην καθημερινή ζωή μπορεί να έχουμε αντίστοιχη άρνηση, αλλά εκείνη θα είναι συνειδητή! Ενώ στην ταυτότητα, πολλοί Χριστιανοί θα ξεγελαστούν και θα νομίζουν ότι δεν είναι τίποτε! Αυτό είναι το πρόβλημα!
Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως έχω ξαναγράψει πιστεύω ακράδαντα ότι η Εκκλησία θα μας προειδοποιήσει να μην τις δεχθούμε!
Καλό Σαββατοκύριακο να περάσουμε όλοι μας και ο Θεός να μας δίνει υπομονή, δύναμη και πίστη!
God_Send
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

:wink: Καλο Σ/Κ αν και για εμενα θα αρχισει μετα τις 9!
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

God_Send έγραψε:διαβαστε και λιγο την Αποκαλυψη ρε παιδια...τα εχετε κανει αχταρμα...
150.000 φορες το ειπαμε αλλά μερικοί επιμένουν.
Τά παντα τα βλέπουν σάν χαραγμα.
Καί ξαναρωτάω για 150000 φορα
Ηρθε ο αντιχριστος;
Εγινε βασιλιάς του κοσμου;
Ζητησε να τον λατρεύσουν σαν θεο;
Τό λέει και η Γραφη και οι Αγιοι ξεκαθαρα .
Πρωτα θα ανακηρυχθη το θηριο Θεος και θα λαλησει η εικονα του και μετα θα τους δωσει το χαραγμα.

...Τότε θα έλθουν να κηρύττουν ο προφήτης Ηλίας και ο δίκαιος Ενώχ...και να λέγουν. Όποιος κάμη υπομονήν και δεν σφραγισθή με την σφραγίδα του αντίχριστου, θέλει σωθή, και εξάπαντος θα τον δεχθή ο Θεός εις τον Παράδεισον, μόνον να μην σφραγισθή, αλλά να κάμνη τον σταυρόν του, διότι η σφραγίδα του σταυρού ελευθερώνει τον άνθρωπον από τα βάσανα του άδου, Προφητεία Αγίου Νείλου

του Μυροβλύτου.

Μάς ειδοποιησε κανεις και δεν το πηραμε χαμπαρι;

Γιατι τοσο θολουρα και φόβος για κατι που δεν υπάρχει ακομα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”