Συνάντηση στον τάφο του γέροντα Παϊσίου στις 18.10.2008
Συντονιστής: Συντονιστές
-
greekboy1981
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Εγώ εχω πάει στον τάφο του Γέροντα Παϊσιου με τους γονείς μου γυρίζοντας απο Χαλκιδική που ημασταν για διακοπές .... προσκύνησα και την κάρα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη ( Βοήθεια μας....) και τον ταφο του γ.Παϊσιου... και οταν φυγαμε , στον δρόμο καθ'οδον για Κομοτηνη ενιωθα τόση γαλήνη μεσα μου....σάν να εφυγε ενα βάρος απο πάνω μου....
επειδή δέν θα μπορέσω να ερθω , αν και το θέλω πάρα πολυ , οι δουλειές μου με κρατούν απασχολημένο....άνάψτε κι ενα κεράκι για μένα και αν γίνει παρακληση , μνημονέυστε τα ονοματα Κωνσταντίνος , Καναριά , Μαρία , Πάρης και Ευάγγελος υπερ υγείας ...και υπερ ανάπαυσης ψυχών τα ονοματα Ευαγγελία , Μαρία (θεία μου και κορη της γιαγιάς μου Ευαγγελίας που εχουν πεθάνει) Κυριάκος και Λουλούδα ..
ευχαριστώ εκ των προτέρων......
Θεοδόση εχεις και το αγαπημένο μου όνομα και την ίδια ομάδα με μένα εισαι! ΠΑΟΚ ειμαι κι εγω... ελα ΜΣΝ kyrialan@otenet.gr βαλε στην λιστα φίλων σου και θα τα πούμε!
επειδή δέν θα μπορέσω να ερθω , αν και το θέλω πάρα πολυ , οι δουλειές μου με κρατούν απασχολημένο....άνάψτε κι ενα κεράκι για μένα και αν γίνει παρακληση , μνημονέυστε τα ονοματα Κωνσταντίνος , Καναριά , Μαρία , Πάρης και Ευάγγελος υπερ υγείας ...και υπερ ανάπαυσης ψυχών τα ονοματα Ευαγγελία , Μαρία (θεία μου και κορη της γιαγιάς μου Ευαγγελίας που εχουν πεθάνει) Κυριάκος και Λουλούδα ..
ευχαριστώ εκ των προτέρων......
Θεοδόση εχεις και το αγαπημένο μου όνομα και την ίδια ομάδα με μένα εισαι! ΠΑΟΚ ειμαι κι εγω... ελα ΜΣΝ kyrialan@otenet.gr βαλε στην λιστα φίλων σου και θα τα πούμε!
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μήπως να έρθω κι εγώ; Μετά της Μαρίας, βεβαίως.
Αφού θ' ανέβουμε που θ ανέβουμε ένα Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη να το κανονίσω 18-19 Οκτώβρη!
Δεν θα έχω και τον Διονύση παρέα, οπότε αποκλείεται να μας βρει τυφώνας στο δρόμο (όπως την άλλη φορά)!
Θα μπορούσε μήπως να έρθει και κάποιος από τους Νικολάδες; Εν τάξει, ο Διαχειριστής πάει για βουλευτής Ευβοίας και δύσκολα θα αφήσει τους ψηφοφόρους του, ειδικά τώρα που μυρίζει ...εκλογές, ο Ζ όμως που δεν έχει οδηγικά προβλήματα;
Αφού θ' ανέβουμε που θ ανέβουμε ένα Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη να το κανονίσω 18-19 Οκτώβρη!
Δεν θα έχω και τον Διονύση παρέα, οπότε αποκλείεται να μας βρει τυφώνας στο δρόμο (όπως την άλλη φορά)!
Θα μπορούσε μήπως να έρθει και κάποιος από τους Νικολάδες; Εν τάξει, ο Διαχειριστής πάει για βουλευτής Ευβοίας και δύσκολα θα αφήσει τους ψηφοφόρους του, ειδικά τώρα που μυρίζει ...εκλογές, ο Ζ όμως που δεν έχει οδηγικά προβλήματα;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αυτό που είπε ο Διονύσης φοβόμουν! Ότι θα με συνοδεύσει μέχρι τη Λάρισα!
Δεν βαριέσαι! Ευκαιρία να ρωτήσουμε τις αδελφές κατά πόσον μερικά που λένε ότι είπε ο Γέροντας είναι αληθή (σε προφητείες αναφέρομαι). Καθότι έχω ακούσει ότι οι μοναχές αμφισβητούν κάποια από αυτά.
Δεν βαριέσαι! Ευκαιρία να ρωτήσουμε τις αδελφές κατά πόσον μερικά που λένε ότι είπε ο Γέροντας είναι αληθή (σε προφητείες αναφέρομαι). Καθότι έχω ακούσει ότι οι μοναχές αμφισβητούν κάποια από αυτά.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πρώτα ο θεός!!
Συναντηση : 18.10.2008 στο τάφο του Πατερα Πα'ι'σιου ,στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου που βρίσκεται στην Σουρωτή.
ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 4 μ.μ
nektarios
smarti με 4 παιδιά,πρώτα ο Θεός!
nikolaos-9 με τη σύζυγο,παιδί , μητέρα και πεθερά!
Ο μισός Filotas
vasiliki με παιδί
Teri κι ό,τι άλλο βρει (πρώτα ο Θεός!)
konstantinoupolitis
Ktistos με συζυγο και 3 παιδια!!
perivleptos με τη σύζυγο
costisk
Kostantinosve
Aposal με τη σύζυγo
dionisos gr με τη σύζυγo?
Συνεχίζεται..................
Συναντηση : 18.10.2008 στο τάφο του Πατερα Πα'ι'σιου ,στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου που βρίσκεται στην Σουρωτή.
ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 4 μ.μ
nektarios
Ο μισός Filotas
vasiliki με παιδί
konstantinoupolitis
perivleptos με τη σύζυγο
costisk
Kostantinosve
Aposal με τη σύζυγo
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εγώ έθεσα προϋπόθεση να μην έρθει ο Διονύσης!!!smarti έγραψε:Πρώτα ο θεός!!
ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 4 μ.μ
nektarios
Ο μισός Filotas
vasiliki με παιδί
konstantinoupolitis
perivleptos με τη σύζυγο
costisk
Kostantinosve
Aposal με τη σύζυγo
Η αυτός ή εγώ : Διαλέξτε!!