ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΟΛΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ.solombro έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 41 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ. Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΛΟΥΣΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ. ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΧΩΡΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ , ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ...
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
ο Χριστός σώζει....
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

2 ΤΕΚΝΑ ΠΑΝΑΓΩΤΗ ... ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΜΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ , ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.panagiotisspy έγραψε:Σωστά Στέφανε.
Αλλος λίγο παραπάνω, άλλος λίγο παρακάτω, είμαστε στη γενιά των σαραντάρηδων, με μέσο όρο δύο τέκνων έκαστος!
ο Χριστός σώζει....
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αστα!ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:2 ΤΕΚΝΑ ΠΑΝΑΓΩΤΗ ... ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΜΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ , ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.panagiotisspy έγραψε:Σωστά Στέφανε.
Αλλος λίγο παραπάνω, άλλος λίγο παρακάτω, είμαστε στη γενιά των σαραντάρηδων, με μέσο όρο δύο τέκνων έκαστος!
Εγώ έχω δύο τηλεοράσεις, αλλά και πάλι δε γίνεται τίποτα, μία η γυναίκα μου, μία η κόρη μου, κι'εγώ στο ραδιοφωνάκι!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- aggelosmin
- Βασικός Αποστολέας

Να μαι παλι...Λοιπον αγαπητοι μου φιλοι θελω να σας πω οτι ο solombro(Γιαννης) τυγχανει προσωπικος μου φιλος και θελω να πω οτι ηταν ο ενας που με πηγε στο περιβολι της Παναγιας και τον ευχαριστω θερμα για αυτο.Επισης εχει παει πολλους αλλους φιλους και τους εχει βοηθησει παρα πολυ...Ευχομαι να συναντηθουμε για να τον γνωρισετε και να δειτε για τι καλο και συνετο ανθρωπο προκειται..
Ειμαι περηφανος που εχω τετοιους φιλους...
Να ειστε ολοι καλα..
Ειμαι περηφανος που εχω τετοιους φιλους...
Να ειστε ολοι καλα..
Αν προσθεσεις την αγαπη ολα ωφελουν,αν την αφαιρεσεις τιποτα δεν ωφελει.Η αγαπη ειναι πληρωμα νομου.(Ιερος Αυγουστινος)
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες Άγγελε (aggelos p.) και από εδώ.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γεια σας ονομαζομαι Δημητρης ειμε
απο Δραμα
μενω Σιδηροκαστρο
εργαζομαι Σερρες
με βαση την Καβαλα
ευχομαι να επωφελιθω σε αυτο το καταπληκτικο φορουμ
και...... να βοηθηθητε και εσεις απο τα γραπτα μου
απο Δραμα
μενω Σιδηροκαστρο
εργαζομαι Σερρες
με βαση την Καβαλα
ευχομαι να επωφελιθω σε αυτο το καταπληκτικο φορουμ
και...... να βοηθηθητε και εσεις απο τα γραπτα μου
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς τους όλους

Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
-
frouteboras
- Έμπειρος Αποστολέας

Ti kanete?eiste oloi kala?na pernate kala kai na prosexete,o Kyrios na sas dinei ygeia k ypomoni.Ta leme se kati mines logo douleias...
Run フォクすけ, Run

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γεια σου βρε Ηλία (φρουτέμπορα)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Επιστροφή μελών προσκυνηματικής εκδρομής απο το Άγιο Όρο
Καλώς ήλθες Κώστα στην παρέα μας .kostasellas έγραψε:Καλησπέρα, ειμαι νεο μελος και διαβασα ολο το Forum σχετικά με την εκδρομή σας στο Αγιον Ορος.
Πρέπει απο οτι καταλαβαινω να περάσατε υπέροχα.
Βοηθεια σας.
Εύχομαι να ωφεληθείς τα μέγιστα.
Έχω την εντύπωση ότι ίσως σε ξέρω .
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς