Πρόσκληση σε δράση. Ας αντισταθούμε στην κάρτα του Πολίτη
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Πρόσκληση σε δράση. Ας αντισταθούμε.
Θα ειμαι και εγω εκει μαζι με την οικογενεια μου αλλα και φιλους.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδέλφια μου θα ξεκινήσω πρώτα ο Θεός ωχτοκαιμισή και θα είμαι στα κτέλ αθηνων 4 καιμιση το πρωι που να παω να εκκλησιαστω?πως θα έρθω ως το σύνταγμα?θα βρεθούμε μηπώς απο το φόρουμ στην διαδήλωση?επειδη κατεβαίνω μόνος θα ηθέλα να βρέθω εστω με καποιον απο το φόρουμ και τελικά δεν θα επιβαρύνω κανέναν με την διανυκτέρευση δεν χρειάζεται.το κινητο μου είναι 6983275303 και περιμενω ένα τηλέφωνο η απο αποσαλ η απο κάποιον απο το φόρουμ ευλογείτε
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
-
ktistos
- Έμπειρος Αποστολέας

Γιώργο πρώτα ο Θεός εμείς θα κατέβουμε το πρωί. Θα χαρώ πολύ να συναντηθούμε και να τα πούμε!
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδέλφε Θεολόγε μου ευχομαι να σε δυναμώνει η χάρις του Θεού ωστε να προσεύχεσαι αληθηνα και να είσαι αληθινός Θεόλογος οπως λεει ο άγιος Νείλος /αυριο περιμένω τηλέφωνο
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
-
nikoletap
- Συστηματικός Αποστολέας

Μπράβο σε όλους που θα πάνε στην συγκέντρωση και ειδικά σ'αυτούς που θα πάνε από μακριά!!
Δυστυχώς εγώ δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ. Εύχομαι σε όλους σας καλή δύναμη!
Αδελφέ Γιώργο, γιατί δεν πας να εκκλησιαστείς στην Μητρόπολη; Έτσι θα είσαι και κοντά στην συγκέντρωση!
Μιά πρόταση κάνω.
Ο Θεός μαζί σας!
Δυστυχώς εγώ δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ. Εύχομαι σε όλους σας καλή δύναμη!
Αδελφέ Γιώργο, γιατί δεν πας να εκκλησιαστείς στην Μητρόπολη; Έτσι θα είσαι και κοντά στην συγκέντρωση!
Μιά πρόταση κάνω.
Ο Θεός μαζί σας!
Τί ανταποδώσω τω Κυρίω περί πάντων, ών ανταπέδωκέ μοι;
-
efadamop
- Συστηματικός Αποστολέας

π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης για την Κάρτα του Πολίτη.
Αξίζει να το δείτε. Όπως πάντα ο π.Αρσένιος μιλάει απλά, είναι σαφής και κατανοητός, με ξεκάθαρα νοήματα που δεν χωράνε αμφισβήτηση...
http://neaproia.wordpress.com/2011/02/0 ... %84%cf%81/]
Αξίζει να το δείτε. Όπως πάντα ο π.Αρσένιος μιλάει απλά, είναι σαφής και κατανοητός, με ξεκάθαρα νοήματα που δεν χωράνε αμφισβήτηση...
http://neaproia.wordpress.com/2011/02/0 ... %84%cf%81/]
θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για κατι..αυριο θελουμε να κατεβουμε στην πορεια εγω με το συζυγο.εχουμε ομως κ την μικρη μας κορουλα (6 μηνων)..να την παρουμε ή καλυτερα να μεινω εγω σπιτι με το μωρο κ να ερθει μονος του?θα υπαρχουν κ αλλα παιδακια?
Αν πεθανεις πριν πεθανεις, δε θα πεθανεις οταν πεθανεις...
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Καλύτερα να μην το πάρεις.geonutr έγραψε:θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για κατι..αυριο θελουμε να κατεβουμε στην πορεια εγω με το συζυγο.εχουμε ομως κ την μικρη μας κορουλα (6 μηνων)..να την παρουμε ή καλυτερα να μεινω εγω σπιτι με το μωρο κ να ερθει μονος του?θα υπαρχουν κ αλλα παιδακια?
Εγω θα εχω την τριων χρονων κορη μου οπως και ολη η παρεα θα εχει παιδια σε αυτη την ηλικια.geonutr έγραψε:θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για κατι..αυριο θελουμε να κατεβουμε στην πορεια εγω με το συζυγο.εχουμε ομως κ την μικρη μας κορουλα (6 μηνων)..να την παρουμε ή καλυτερα να μεινω εγω σπιτι με το μωρο κ να ερθει μονος του?θα υπαρχουν κ αλλα παιδακια?
Αν για καποιο λογο τα πραγματα στην πορεια δεν πανε καλα -που δεν νομιζω- τοτε θα ειμαστε οι πρωτοι που θα φυγουμε.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ
Μπράβο σε όλους όσους θα πάνε στην διαδήλωση και ειδικά σε αυτούς που είναι από μακριά.
Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να έρθω, αλλά οι υποχρεώσεις για το συσσίτιο δεν μου το επιτρέπουν.
Ελπίζω να γίνει κάτι παρόμοιο και στη Θεσσαλονίκη για να μπορέσουμε κι εμείς να δώσουμε το δυναμικό παρόν.
Καλή δύναμη και οι προσευχές όλων μας θα είναι μαζί σας.
Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να έρθω, αλλά οι υποχρεώσεις για το συσσίτιο δεν μου το επιτρέπουν.
Ελπίζω να γίνει κάτι παρόμοιο και στη Θεσσαλονίκη για να μπορέσουμε κι εμείς να δώσουμε το δυναμικό παρόν.
Καλή δύναμη και οι προσευχές όλων μας θα είναι μαζί σας.
«Πάροικος εγώ εἰμι ἐν τῇ γῇ. Μὴ ἀποκρύψῃς ἀπ᾿ ἐμοῦ τὰς ἐντολάς Σου»