Ο εποικισμός της Ελλάδας
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Ο εποικισμός της Ελλάδας
γίνεται σφοδρή ανταλλαγή απόψεων. Πολλά επιχειρήματα και ενδιαφέροντα.
Με τον τρόπο που ερχονται οι λαθρομετανάστες και τους αφήνουν να δουλευουν μαυρα και ανεξέλεκτα κλπ γίνεται τεραστια ζημια στον ήδη πληγωμένο και μπερδεμένο τόπο. Βεβαια τους αγαπάμε σαν ανθρώπους, αλλά τους φέρνουν με αυτόν τον τρόπο για πονηριά. Διότι τόσα χρόνια δεν ερχονταν, τώρα ερχονται εκατοντάδες χιλιαδες. Σε αυτήν την πονηριά ορισμένων κέντρων εξουσίας κάτι πρέπει να κάνουμε σαν έλληνες αλλά και σαν χριστιανοί. Αντιδρώντας σε πολλά επίπεδα. Σαν χριστιανοί. Το τι ακριβώς είναι μεγάλο και πολύπλοκο θέμα, ο καθενας εχει τις θεσεις, τα επιχειρηματά του τα οποία τα εκθέτει. Σεβόμενος και των άλλων. Ε, καμιά φορά ξεφεύγουμε σαν άνθρωποι. Νομίζω όμως ότι το ζήτημα είναι τι ακριβώς χειροπιαστές λύσεις προτείνει ο καθένας…αν έχει να προτείνει. Ώστε οι αλλοι να του πουν…συμφωνώ ή διαφωνώ κλπ.. και μετά ο καθείς επιλέγει να επηρεαστεί ή όχι. Ανταλλαγή επιχειρημάτων κάνουμε στην τελική..κλπ.
Με τον τρόπο που ερχονται οι λαθρομετανάστες και τους αφήνουν να δουλευουν μαυρα και ανεξέλεκτα κλπ γίνεται τεραστια ζημια στον ήδη πληγωμένο και μπερδεμένο τόπο. Βεβαια τους αγαπάμε σαν ανθρώπους, αλλά τους φέρνουν με αυτόν τον τρόπο για πονηριά. Διότι τόσα χρόνια δεν ερχονταν, τώρα ερχονται εκατοντάδες χιλιαδες. Σε αυτήν την πονηριά ορισμένων κέντρων εξουσίας κάτι πρέπει να κάνουμε σαν έλληνες αλλά και σαν χριστιανοί. Αντιδρώντας σε πολλά επίπεδα. Σαν χριστιανοί. Το τι ακριβώς είναι μεγάλο και πολύπλοκο θέμα, ο καθενας εχει τις θεσεις, τα επιχειρηματά του τα οποία τα εκθέτει. Σεβόμενος και των άλλων. Ε, καμιά φορά ξεφεύγουμε σαν άνθρωποι. Νομίζω όμως ότι το ζήτημα είναι τι ακριβώς χειροπιαστές λύσεις προτείνει ο καθένας…αν έχει να προτείνει. Ώστε οι αλλοι να του πουν…συμφωνώ ή διαφωνώ κλπ.. και μετά ο καθείς επιλέγει να επηρεαστεί ή όχι. Ανταλλαγή επιχειρημάτων κάνουμε στην τελική..κλπ.
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αυτός ο Θεομπαίχτης το έφερε .... και σύ το πήρεςThomas15n έγραψε:Τα παράπονά σου στον Χρυσοχοϊδη που το έφερε γιά ψήφιση άρον άρον μέσα στην σαρακοστή δεν το έφερα εγώ.Captain Yiannis έγραψε:Κλειδώστε το το ρημάδι το θέμα επιτέλους....
που βρήκατε μέσα στην Σαρακοστή να το λύσετε.......
Κύριε ελέησον......................................................
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Ξέρεις τί βλέπω δεν θέλετε να δείτε τί συμβαίνει γύρω σας, με αφορμή την κρίση μας αφανίζουν, ξεδιπλώνουν το σχέδιο της άλωσης της Ελλάδας και τον αφανισμό των Ελλήνων, και μιλάμε γιά απόψεις!trader21 έγραψε:Θωμά νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να είσαι τόσο επιθετικός με αυτόυς που έχουν διαφορετικές απόψεις από σένα.
Στο παρόν forum ο καθένας λέει τη γνώμη του, αυτό που πιστεύει είτε είναι σωστό είτε είναι λανθασμένο. Το να επιβάλει όμως κάποιος την άποψη του δεν είναι νομίζω πρέπον.
Γράφουμε σε χριστιανικό forum, ας φερόμαστε τουλάχιστον όπως μαs διδάσκει η θρησκεία μας, με αγάπη για τον πλησίον μας.
Ποιές διαφορετικές απόψεις και επιβολή απόψεων, δεν βλέπεις τί γινεται γύρω σου; Ζεις σε άλλη χώρα εσύ και σε άλλη εγώ.
Μας στραγγαλίζουν οικονομικά με κάθε μέσο, μας διαλύουν σε κοινωνικό επίπεδο μας υπονομεύουν σε εθνικό αλλά και βιολογικό επίπεδο. Εσύ τί βλέπεις ότι όλα πάνε καλά; Περιμένεις να σε φτάσει και εσένα η φωτιά και μετά να φωνάζεις ότι τσουρουφλίστηκες! Μη φοβάσαι αν συνεχίσουν τα πράγματα θα καείς και εσύ, όπως έχουν ήδη καεί πολλοί.
Η ιστορία δεν περιμένει κανένα μας, τα γεγονότα τρέχουν.
Εντάξει Καπετάν Γιάννη δίκιο έχεις, μην ξεχάσεις όμως να βάλεις το ξυπνητήρι...Captain Yiannis έγραψε:Αυτός ο Θεομπαίχτης το έφερε .... και σύ το πήρεςThomas15n έγραψε:Τα παράπονά σου στον Χρυσοχοϊδη που το έφερε γιά ψήφιση άρον άρον μέσα στην σαρακοστή δεν το έφερα εγώ.Captain Yiannis έγραψε:Κλειδώστε το το ρημάδι το θέμα επιτέλους....
που βρήκατε μέσα στην Σαρακοστή να το λύσετε.......
Κύριε ελέησον......................................................
Νομίζω μια λύση είναι να γαντζωθούμε πιο πολύ στα εθνικά, στα ζητήματα της πίστεως αλλά να συνεργαζόμαστε στα πρακτικά ζητήματα με τους ξένους. Αφού μας τους φόρεσαν καπέλο. Επίσης να πάρουμε γνώμες από γέροντες αν πρεπει η όχι να γίνουν διαμαρτυρίες ή συλλαλητήρια κλπ σε ζητήματα πίστεως που εχουν να κάνουν με την κοινωνία.
Πχ συνεχώς περνάνε νόμους υπερ μεταναστών που ζημιώνονται τα θρησκευτικά μας.
Πχ το τζαμί κλπ. Να πιέσουμε να βγουν να μιλήσουν έμπειροι πνευματικοί. Αν το κρίνουν σκόπιμο. Γιατί κάποιοι πρέπει να οργανώνουν τα ζητήματα. Ένα δεύτερο, νομίζω πρεπει να καταρτιστούν ιεραποστολικά σχολεια ώστε να μαθαίνουν τα δικά μας παιδιά αλλά και και των μεταναστών. Που ουτε γνωρίζουν τι εστί εξομολόγηση. Ας μην τα θέλουν, αλλά να τη σέβονται. Να ξέρουν να κάνουν το σταυρό τους σωστά, και ας μην τον κάνουν. Όχι άλλη άγνοια.
νομίζω απο λύσεις και δράση πάσχουμε...αλλά δεν ξέρουμε και τί να κάνουμε..
Πχ συνεχώς περνάνε νόμους υπερ μεταναστών που ζημιώνονται τα θρησκευτικά μας.
Πχ το τζαμί κλπ. Να πιέσουμε να βγουν να μιλήσουν έμπειροι πνευματικοί. Αν το κρίνουν σκόπιμο. Γιατί κάποιοι πρέπει να οργανώνουν τα ζητήματα. Ένα δεύτερο, νομίζω πρεπει να καταρτιστούν ιεραποστολικά σχολεια ώστε να μαθαίνουν τα δικά μας παιδιά αλλά και και των μεταναστών. Που ουτε γνωρίζουν τι εστί εξομολόγηση. Ας μην τα θέλουν, αλλά να τη σέβονται. Να ξέρουν να κάνουν το σταυρό τους σωστά, και ας μην τον κάνουν. Όχι άλλη άγνοια.
νομίζω απο λύσεις και δράση πάσχουμε...αλλά δεν ξέρουμε και τί να κάνουμε..
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νάναι ευλογημένοΕντάξει Καπετάν Γιάννη δίκιο έχεις, μην ξεχάσεις όμως να βάλεις το ξυπνητήρι...
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Το θέμα το έβαλα όχι γιά ανταλλαγή απόψεων, αλλά να προβληματιστούμε να αντιδράσουμε στις τοπικές μας κοινωνίες ώστε να μην περάσουν τα σχέδιά τους γιά τον αφανισμό μας στον ίδιο μας τον τόπο.
Ήδη κάποιοι περιφερειάρχες έχουν πει οχι, και δεν επιθυμούν να γίνουν τα στρατόπεδα αυτά.
Όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες πρέπει να γυρίσουν στις χώρες τους ή να πάνε σε χώρες που μπορούν να τους απορροφήσουν και να τους εντάξουν όπως το κρίνουν σκόπιμο. Η Ελλάδα δεν μπορεί έχει κορεστεί εδώ και καιρό δεν μπορεί να τους απορροφήσει είναι πάρα πολλοί και μάλιστα όταν αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης και οι ίδιοι οι έλληνες.
Μας δημιουργούν μόνο προβλήματα και στην κοινωνία μας αλλά και αυτοί δεν έχουν προοπτική γιά καλύτερη ζωή.
Κάθε μέρα στο αεροδρόμιο σταματούν δεκάδες που θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα και τους συλλαμβάνουν κρατώντας τους εδώ, το πρωϊ το άκουσα να το λένε σε δημοσιογράφο οι αστυνομικοί του αεροδρομίου, διότι βγάζουν πλαστά διαβατήρια και όταν τους συλλαμβάνουν αυτοί φωνάζουν ότι θέλουν να φύγουν από εδώ γιατί δεν βρίσκουν δουλειά και σπίτι.
Ήδη κάποιοι περιφερειάρχες έχουν πει οχι, και δεν επιθυμούν να γίνουν τα στρατόπεδα αυτά.
Όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες πρέπει να γυρίσουν στις χώρες τους ή να πάνε σε χώρες που μπορούν να τους απορροφήσουν και να τους εντάξουν όπως το κρίνουν σκόπιμο. Η Ελλάδα δεν μπορεί έχει κορεστεί εδώ και καιρό δεν μπορεί να τους απορροφήσει είναι πάρα πολλοί και μάλιστα όταν αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης και οι ίδιοι οι έλληνες.
Μας δημιουργούν μόνο προβλήματα και στην κοινωνία μας αλλά και αυτοί δεν έχουν προοπτική γιά καλύτερη ζωή.
Κάθε μέρα στο αεροδρόμιο σταματούν δεκάδες που θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα και τους συλλαμβάνουν κρατώντας τους εδώ, το πρωϊ το άκουσα να το λένε σε δημοσιογράφο οι αστυνομικοί του αεροδρομίου, διότι βγάζουν πλαστά διαβατήρια και όταν τους συλλαμβάνουν αυτοί φωνάζουν ότι θέλουν να φύγουν από εδώ γιατί δεν βρίσκουν δουλειά και σπίτι.
- trader21
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θωμά δεν με κατάλαβες νομίζω, αυτό που γράφω ειναι ότι δεν χρειάζεται να είμαστε εριστικοί, σε χριστιανικό forum γράφουμε στο κάτω κάτω, ο καθένας έχει την άποψη του, ας την σεβαστούμε.Thomas15n έγραψε:Ξέρεις τί βλέπω δεν θέλετε να δείτε τί συμβαίνει γύρω σας, με αφορμή την κρίση μας αφανίζουν, ξεδιπλώνουν το σχέδιο της άλωσης της Ελλάδας και τον αφανισμό των Ελλήνων, και μιλάμε γιά απόψεις!trader21 έγραψε:Θωμά νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να είσαι τόσο επιθετικός με αυτόυς που έχουν διαφορετικές απόψεις από σένα.
Στο παρόν forum ο καθένας λέει τη γνώμη του, αυτό που πιστεύει είτε είναι σωστό είτε είναι λανθασμένο. Το να επιβάλει όμως κάποιος την άποψη του δεν είναι νομίζω πρέπον.
Γράφουμε σε χριστιανικό forum, ας φερόμαστε τουλάχιστον όπως μαs διδάσκει η θρησκεία μας, με αγάπη για τον πλησίον μας.
Ποιές διαφορετικές απόψεις και επιβολή απόψεων, δεν βλέπεις τί γινεται γύρω σου; Ζεις σε άλλη χώρα εσύ και σε άλλη εγώ.
Μας στραγγαλίζουν οικονομικά με κάθε μέσο, μας διαλύουν σε κοινωνικό επίπεδο μας υπονομεύουν σε εθνικό αλλά και βιολογικό επίπεδο. Εσύ τί βλέπεις ότι όλα πάνε καλά; Περιμένεις να σε φτάσει και εσένα η φωτιά και μετά να φωνάζεις ότι τσουρουφλίστηκες! Μη φοβάσαι αν συνεχίσουν τα πράγματα θα καείς και εσύ, όπως έχουν ήδη καεί πολλοί.
Η ιστορία δεν περιμένει κανένα μας, τα γεγονότα τρέχουν.
Ξέρεις δε ζω αλλού ούτε στο κόσμο μου, στο κέντρο της Αθήνας μένω και βιώνω καθημερινά άσχημες καταστάσεις. Σίγουρα και εγώ και τα παιδιά μου θα θέλαμε να μέναμε σε πιο ασφαλές περιβάλλον αλλά αυτό δε μου δίνει το δικαίωμα να πάρω το νόμο στα χέρια μου. Ελπίζω οι δύσκολες στιγμές που ζούμε ως Έλληνες να ευαισθοποιήσουν το κράτος και να πάρει αποφάσεις για το κοινό καλό.
οταν έρχονται με καίκια 3 η ώρα τη νύχτα μεσω θαλάσσης και πάνε σε κάποια επαρχία κλπ, άντε να αστυνομεύσεις όλα τα θαλάσσια σύνορα. Αδύνατο.
Νομίζω λόγω των εσχάτων που λέμε και της ψύξης της αγάπης μας θα κατακλυστούμε με δαυτους. Νομίζω με τόσες τρύπες που έχουν αφήσει (ελλειψη αστυνόμευσης κλπ), τους βλέπουν οι εργολάβοι σα μαυρο χρυσό. Ο πολίτης δίχως ελέγχους και απελάσεις δεν μπορει να κανει σχεδόν τίποτα. Δηλαδή τι να κάνει? Να πάει να τους διωξει με το ιχ του!? Γιαυτό ειπα πρόχειρα τα δυο παραπάνω, μάθηση κ περιχαρακωση μέσω επίσημης πολιτειας. Να πιεστούν οι πολιτικοί που παίρνουν χαλαρές αποφάσεις τύπου. .ταλάρα.
Στις πλάτες των άλλων. Εμείς παρόλα αυτά τους αγαπάμε. Αλλά είναι δισεκατομμύρια!
Μη γίνουμε και εμείς όπως οι ΄χωρες τους νομίζω! Εκεί από τη φτώχεια ούτε συνταξεις παιρνουν, ούτε σχολείο ούτε ΙΕΚ ούτε νοσοκομεία! Ασπιρίνη και βότανα! κλπ
Νομίζω λόγω των εσχάτων που λέμε και της ψύξης της αγάπης μας θα κατακλυστούμε με δαυτους. Νομίζω με τόσες τρύπες που έχουν αφήσει (ελλειψη αστυνόμευσης κλπ), τους βλέπουν οι εργολάβοι σα μαυρο χρυσό. Ο πολίτης δίχως ελέγχους και απελάσεις δεν μπορει να κανει σχεδόν τίποτα. Δηλαδή τι να κάνει? Να πάει να τους διωξει με το ιχ του!? Γιαυτό ειπα πρόχειρα τα δυο παραπάνω, μάθηση κ περιχαρακωση μέσω επίσημης πολιτειας. Να πιεστούν οι πολιτικοί που παίρνουν χαλαρές αποφάσεις τύπου. .ταλάρα.
Στις πλάτες των άλλων. Εμείς παρόλα αυτά τους αγαπάμε. Αλλά είναι δισεκατομμύρια!
Μη γίνουμε και εμείς όπως οι ΄χωρες τους νομίζω! Εκεί από τη φτώχεια ούτε συνταξεις παιρνουν, ούτε σχολείο ούτε ΙΕΚ ούτε νοσοκομεία! Ασπιρίνη και βότανα! κλπ
Δεν υπάρχει θέμα εριστικού και μη εδώ, εριστικές είναι οι καταστάσεις που ζούμε και που τις έφεραν βάσει σχεδίου, τίποτε μα τίποτε στην Ελλάδα δεν έχει γίνει τυχαία κι ας φαίνεται έτσι, όπου θέλει το ψευτορωμαίικο αυτό κράτος λειτουργεί άψογα (καταστολή λαϊκών αντιδράσεων) και αλλού δεν λειτουργεί σχεδόν καθόλου όπως με τους λαθρομετανάστες που το αφήσαν σκόπιμα να διογκωθεί σε τέτοιο βαθμό γιά να το χρησιμοποιήσουν μετά όπως του βολεύει, ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.trader21 έγραψε:Θωμά δεν με κατάλαβες νομίζω, αυτό που γράφω ειναι ότι δεν χρειάζεται να είμαστε εριστικοί, σε χριστιανικό forum γράφουμε στο κάτω κάτω, ο καθένας έχει την άποψη του, ας την σεβαστούμε.
Ξέρεις δε ζω αλλού ούτε στο κόσμο μου, στο κέντρο της Αθήνας μένω και βιώνω καθημερινά άσχημες καταστάσεις. Σίγουρα και εγώ και τα παιδιά μου θα θέλαμε να μέναμε σε πιο ασφαλές περιβάλλον αλλά αυτό δε μου δίνει το δικαίωμα να πάρω το νόμο στα χέρια μου. Ελπίζω οι δύσκολες στιγμές που ζούμε ως Έλληνες να ευαισθοποιήσουν το κράτος και να πάρει αποφάσεις για το κοινό καλό.
Το ότι ζεις στο κέντρο της Αθήνας μπορεί να επιβεβαιώσεις όσα λέγονται, που θα πάει αυτό το χάλι θα φοβόμαστε στον τόπο μας να πάμε σε κάποιες περιοχές με τον φόβο μην μας ληστέψουν ή μη μας μαχαιρώσουν στα καλά καθούμενα.
Την δευτέρα που μας πέρασε κάποιος επιχείρησε να μπεί στο σπίτι μου στις δέκα το βράδυ έβγαλε την κλειδαριά και έφυγε μόλις κατάλαβε ότι υπήρχαν κάποιοι μέσα που δεν κοιμόντουσαν. Και αν γινόταν κάτι με εμένα και τον διαρρήκτη θα έβρισκα και εγώ τον μπελά μου μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, εδώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει πιά, τί λέμε τώρα.