εκτρώσεις..
Συντονιστής: Συντονιστές
Φίλες και φίλοι καλημέρα
Με αυτό που έγραψα χθές για το Misha δεν σημαίνει ότι θεωρούσα ότι οι αγαπητές κυρίες δεν επαρκούσαν και για αυτό ανησηχούσα, κάθε άλλο. Χθές όμως ήταν τιμητική μέρα για τον φίλο μας το Μιχάλη (Misha).
Σήμερα θα πάω λίγο να τον κοντράρω για τους ετεροδόξους και ιδιαίτερα τους φίλους του παλαιού εορτολογίου. Με ενοχλεί πολυ, όχι τόσο που δεν σέβονται τον Πατριάρχη και τους άλλους Εκκλησιαστικούς ηγέτες, όσο ότι αμφισβητούν τους σύγχρονους Αγίους και τους πολυτιμότερους ιεράρχες που έχουμε (Αναστάσιο, Νικόλαο κλπ. )
Με αυτό που έγραψα χθές για το Misha δεν σημαίνει ότι θεωρούσα ότι οι αγαπητές κυρίες δεν επαρκούσαν και για αυτό ανησηχούσα, κάθε άλλο. Χθές όμως ήταν τιμητική μέρα για τον φίλο μας το Μιχάλη (Misha).
Ionas έγραψε:Τώρα ήλθε ο Misha, ησύχασα. Τώρα μπορώ να φύγω.Χαιρετώ όλες τις κυρίες (Dirfys, 123,...), τους κυρίους(.....), ακόμη και τον "άσπονδο φίλο μου". Ας φωνάζει
Σήμερα θα πάω λίγο να τον κοντράρω για τους ετεροδόξους και ιδιαίτερα τους φίλους του παλαιού εορτολογίου. Με ενοχλεί πολυ, όχι τόσο που δεν σέβονται τον Πατριάρχη και τους άλλους Εκκλησιαστικούς ηγέτες, όσο ότι αμφισβητούν τους σύγχρονους Αγίους και τους πολυτιμότερους ιεράρχες που έχουμε (Αναστάσιο, Νικόλαο κλπ. )
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
lovethink έγραψε:Την γλύτωσα δηλαδή εγώ για σήμεραIonas έγραψε: Σήμερα θα πάω λίγο να τον κοντράρω για τους ετεροδόξους και ιδιαίτερα τους φίλους του παλαιού εορτολογίου. )[/b]![]()
![]()
Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή οι ετερόδοξοι και οι παλαιού εορτολογίου
Δεύτερα Τετάρτη οι υπόλοιποι
εγω που ειμαι?ποια μερα να ξερω..
καλημερα σε ολους....