"Ο Αντίχριστος ήλθεν 1983 - 2013"
Συντονιστής: Συντονιστές
Ο Αντιχριστος θα ειναι δημοσιος υπαλληλος πως αλλιως θα μπορει να σφραγισει τοσα δισεκατομμυρια κοσμο???εεε???
...επειδη τα πραγματα θα ειναι δυσκολα ο Κυριος για τη στηριξη των πιστων θα αποκαλυψει εναν Οσιο, και ο οποιος ειναι κρυμμενος στα βουνα της Βοιωτιας, ετσι ληγοντος του 21ου αιωνος θα γνωρισουμε τον
:prayer: Όσιο Αρσένιο τον Νεοφανή..
...επειδη τα πραγματα θα ειναι δυσκολα ο Κυριος για τη στηριξη των πιστων θα αποκαλυψει εναν Οσιο, και ο οποιος ειναι κρυμμενος στα βουνα της Βοιωτιας, ετσι ληγοντος του 21ου αιωνος θα γνωρισουμε τον
:prayer: Όσιο Αρσένιο τον Νεοφανή..
Ομολογώ ότι στις Ιστορίες είσαι καλή ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ , οπότε μπορείς να δεις εδώ άλλη μια ( ιστορία ) του γέροντα Παισιου .
http://img.pathfinder.gr/clubs/files/76075/1.html
περιληπτικά σου λέω ότι και αυτός συμφωνεί πως το Χ= 600 , Ξ = 60 , s ΣΤ΄= 6
-
Yunan
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλησπέρα!
Μετά από πολύ καιρό ξανασυνδέθηκα μόλις πριν λίγο.
Τί να πρωτοδιαβάσω, δεν ξέρω...
Όπως επίσης δεν γνωρίζω αν έρθει ή όχι ο αντίχριστος το 2018-2019 νωρίτερα ή αργότερα.
Στο παρελθόν πολλές φορές είχε ακουσθεί ότι είχε έρθει, όπως για παράδειγμα με τον Χίτλερ κατά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο.
Αυτό που σίγουρα γνωρίζω είναι ότι κάποτε θα έρθει το τέλος μου σε αυτή τη ζωή και μπορεί να έρθει πολύ πριν τη Δευτέρα Παρουσία, ίσως σε λίγα λεπτά και τότε θα με βρει συνδεδεμένο στο ιντερνετ, μπροστα σε ένα laptop.....
Χριστός Ανέστη!
Μετά από πολύ καιρό ξανασυνδέθηκα μόλις πριν λίγο.
Τί να πρωτοδιαβάσω, δεν ξέρω...
Όπως επίσης δεν γνωρίζω αν έρθει ή όχι ο αντίχριστος το 2018-2019 νωρίτερα ή αργότερα.
Στο παρελθόν πολλές φορές είχε ακουσθεί ότι είχε έρθει, όπως για παράδειγμα με τον Χίτλερ κατά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο.
Αυτό που σίγουρα γνωρίζω είναι ότι κάποτε θα έρθει το τέλος μου σε αυτή τη ζωή και μπορεί να έρθει πολύ πριν τη Δευτέρα Παρουσία, ίσως σε λίγα λεπτά και τότε θα με βρει συνδεδεμένο στο ιντερνετ, μπροστα σε ένα laptop.....
Χριστός Ανέστη!
-
AnastasiaD
- Συστηματικός Αποστολέας

Σευχαριστω για τη καταπληκτικη γραφη αλλα βλεπεις δε ζει ο Παισιος για να μου το ξαναγραψει για να κανω ταυτοποιηση της γραφης και της υπογραφης τουtomR έγραψε:Ομολογώ ότι στις Ιστορίες είσαι καλή ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ , οπότε μπορείς να δεις εδώ άλλη μια ( ιστορία ) του γέροντα Παισιου .
-
AnastasiaD

ξερεις ο παισιος γιαυτο δε θελει να ανοιχτει ο ταφος του, ξερει εκεινοςVoliotis έγραψε:Καλά. Με αυτή τη λογική ούτε οι άγιοί μας ζούνε, ούτε ο συγγραφέας της Αποκάλυψης, ούτε οι Ευαγγελιστές.
Συνεπώς, δεν έχουμε αποδείξεις για το τίποτα και καταλήγουμε στο επίπεδο του Αγνωστικισμού. Όντως, αν αρχίσουμε να αμφισβητούμε τα πάντα, αργά ή γρήγορα θα γίνει κι αυτό.
περαν τουτου απο αυτα που ελεγε και εκανε ο παισιος υπαρχει μια διαφορα στη ν ερμηνεια και στη συγγραφη...οποτε πολλα πραγματα προστιθενται "ηθελημενα και μη" οποτε αστο, εννοωντας πως ο μετα το παισιο υπαρχει ο κινδυνος της παρερμηνειας
-
AnastasiaD

τυχαινει να γραφω μερικα απο αυτα που λεει ο παισιος, λες να ειχα τοσο πολυ την ευλογια του που να " συμπιπτουνε " οι αποψεις μας?AnastasiaD έγραψε:ξερεις ο παισιος γιαυτο δε θελει να ανοιχτει ο ταφος του, ξερει εκεινοςVoliotis έγραψε:Καλά. Με αυτή τη λογική ούτε οι άγιοί μας ζούνε, ούτε ο συγγραφέας της Αποκάλυψης, ούτε οι Ευαγγελιστές.
Συνεπώς, δεν έχουμε αποδείξεις για το τίποτα και καταλήγουμε στο επίπεδο του Αγνωστικισμού. Όντως, αν αρχίσουμε να αμφισβητούμε τα πάντα, αργά ή γρήγορα θα γίνει κι αυτό.
περαν τουτου απο αυτα που ελεγε και εκανε ο παισιος υπαρχει μια διαφορα στη ν ερμηνεια και στη συγγραφη...οποτε πολλα πραγματα προστιθενται "ηθελημενα και μη" οποτε αστο, εννοωντας πως ο μετα το παισιο υπαρχει ο κινδυνος της παρερμηνειας
παντως σιγουρα ενας αλλος παισιος δεν ειμαι καθοτι ζω στον αμαρτωλο κοσμο
Ναι , αλλά αγαπητή μου , με αυτήν σου την λογική , ο Παισιος δεν ζει . . . .και για το δικό σου το επιχείρημα ( ιστορία ) και άρα ο τρόπος που απέρριψες το δικό μου λειτουργεί ανασταλτικά και για το δικό σου , και αφού εσύ ήσουν αυτήν που ανέφερες πρώτη τον Παισιο ( ως βάση στήριξης απόψεως ) ,και εσύ που ( πρώτη ) τον ( αποδυνάμωσες ) ,άρα εσύ είσαι αυτήν που με τον συλλογισμό σου αναιρείς τον εαυτό σου .AnastasiaD έγραψε:Σευχαριστω για τη καταπληκτικη γραφη αλλα βλεπεις δε ζει ο Παισιος για να μου το ξαναγραψει για να κανω ταυτοποιηση της γραφης και της υπογραφης τουtomR έγραψε:Ομολογώ ότι στις Ιστορίες είσαι καλή ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ , οπότε μπορείς να δεις εδώ άλλη μια ( ιστορία ) του γέροντα Παισιου .
Άρα λοιπόν όλη σου επιχειρηματολογία καταρρέει από την προσπάθεια σου να επιχειρηματολογήσεις, νομίζω πως και εδώ πρέπει να συμφωνήσεις μαζί μου ε, Αναστασία ?
-
AnastasiaD

Den εχει σημασιαtomR έγραψε:Ναι , αλλά αγαπητή μου , με αυτήν σου την λογική , ο Παισιος δεν ζει . . . .και για το δικό σου το επιχείρημα ( ιστορία ) και άρα ο τρόπος που απέρριψες το δικό μου λειτουργεί ανασταλτικά και για το δικό σου , και αφού εσύ ήσουν αυτήν που ανέφερες πρώτη τον Παισιο ( ως βάση στήριξης απόψεως ) ,και εσύ που ( πρώτη ) τον ( αποδυνάμωσες ) ,άρα εσύ είσαι αυτήν που με τον συλλογισμό σου αναιρείς τον εαυτό σου .AnastasiaD έγραψε:Σευχαριστω για τη καταπληκτικη γραφη αλλα βλεπεις δε ζει ο Παισιος για να μου το ξαναγραψει για να κανω ταυτοποιηση της γραφης και της υπογραφης τουtomR έγραψε:Ομολογώ ότι στις Ιστορίες είσαι καλή ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ , οπότε μπορείς να δεις εδώ άλλη μια ( ιστορία ) του γέροντα Παισιου .
Άρα λοιπόν όλη σου επιχειρηματολογία καταρρέει από την προσπάθεια σου να επιχειρηματολογήσεις, νομίζω πως και εδώ πρέπει να συμφωνήσεις μαζί μου ε, Αναστασία ?
Ναι, ναι, ναι (τρεις οπως η Αγια Τριαδα) τοτε αδυνατω να επιχειρηματολογησω στα δικα σου ματια, μετρα και σταθμα
-
AnastasiaD

Τι κανει και ο πονηρος,,,και μη φανταζεσαι δε καθομαι στον υπολογιστη για να σου απαντω, εχω και αλλες ασχολιες ευτυχωςAnastasiaD έγραψε:Den εχει σημασιαtomR έγραψε:Ναι , αλλά αγαπητή μου , με αυτήν σου την λογική , ο Παισιος δεν ζει . . . .και για το δικό σου το επιχείρημα ( ιστορία ) και άρα ο τρόπος που απέρριψες το δικό μου λειτουργεί ανασταλτικά και για το δικό σου , και αφού εσύ ήσουν αυτήν που ανέφερες πρώτη τον Παισιο ( ως βάση στήριξης απόψεως ) ,και εσύ που ( πρώτη ) τον ( αποδυνάμωσες ) ,άρα εσύ είσαι αυτήν που με τον συλλογισμό σου αναιρείς τον εαυτό σου .AnastasiaD έγραψε: Σευχαριστω για τη καταπληκτικη γραφη αλλα βλεπεις δε ζει ο Παισιος για να μου το ξαναγραψει για να κανω ταυτοποιηση της γραφης και της υπογραφης του
Ναι, ναι, ναι (τρεις οπως η Αγια Τριαδα) τοτε αδυνατω να επιχειρηματολογησω στα δικα σου ματια, μετρα και σταθμα
αλλα σε περιπτωση που δεν ειχα αλλες ασχολιες, αναρωτιεμαι τι φιλοσοφει και ο πονηρος....