Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Εύγε! Ότι και να πω είναι λίγο! Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι τι να πω...... ευωδία Χριστού. Με υπολογίζετε αν θέλετε . Οσο για το πόσο αξίζει το μικρό ποσό που μπορεί να συνεισφέρει ο καθένας αν δεν κάνω λάθος η μόνη, και σίγουρα η μεγαλύτερη, περίπτωση ελεημοσύνης που μνημονέυει ο Χριστός μας είναι .... το δίλεπτο της χήρας άρα.....πάντα τέτοια!
«Ιδού βαδίζω…» Κύριε, δέξου με
ξεχνώντας τον πολύ μου ρύπο…
Εσύ που ακούς τον κρυφό πόθο μου
και της καρδιά μου κάθε χτύπο.
Αν θυμάμαι καλά στην προηγούμενη προσπάθεια δεν είχαμε μαζευτεί τόσοι πολλοί έτσι?
Πάντως Smarti αν μπορείτε "γκαζώστε" το λίγο γιατί μερικοί μερικοί με νύχια και με δόντια το κρατάμε
το χαρτζηλικάκι!!!