Σελίδα 1 από 2

Το μάθημα των Θρησκευτικών

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 07, 2009 7:52 pm
από Domna
Ενδιαφέρουσα συζήτηση για τους νέους, την Εκκλησία, τον Θεό, το μάθημα της θεολογίας στα σχολεία, το διάλογο με τα παιδιά και την αναζήτηση του Θεού. Εκπομπή Αρχονταρίκι, 2008 με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

http://www.pigizois.net/afieromata/vide ... a_et_1.htm

Re: Το μάθημα των Θρησκευτικών

Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 09, 2009 6:09 pm
από zefs2008
εγω παντως θελω να μεινει γιατι ειναι το αγαπημρνο μου μαθημα

Re: Το μάθημα των Θρησκευτικών

Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 10, 2009 6:21 am
από filotas
Το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς:

viewtopic.php?f=10&t=7539&hilit=%CE%B8% ... F%8E%CE%BD

Re: Το μάθημα των Θρησκευτικών

Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 10, 2009 6:29 am
από Domna
Φιλότα , υπερβάλλεις σιγα σιγα :45 :45 :45

Re: Το μάθημα των Θρησκευτικών

Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 10, 2009 6:47 am
από Domna
Θέλω να εκφράσω εδώ την αγανάκτηση μου που την έχω εδώ και πάρα πολύ καιρό . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν προσθέτει κάποιος από το φόρουμ ένα θέμα το οποίο έχει συζητηθεί κιόλας μετά αμέσως απαντάει κάποιος και λέει ότι υπάρχει κιόλας αυτό το θέμα . Ε , και ;;; Και αν υπάρχει ;;;;;; Αυτός που πρόσθεσε το συγκεκριμένο θέμα είχε μήπως χρόνο ή όρεξη ή διάθεση να ψάχνει εαν υπάρχει αυτό το θέμα κιόλας ;;;; Εξάλλου εαν είναι καινούριο μέλος μπορεί να μην γνωρίζει πως και που να κοιτάξει για να δει εαν υπάρχει αυτό το θέμα που θέλει να προσθέσει !!! Εγώ σκέφτομαι επίσης και τους επισκέπτες του φόρουμ . Θα υπάρχουν άτομα που θα μπαίνουν για λίγο μόνο στο φόρουμ για να δουν τι θέματα υπάρχουν αυτή την στιγμή , διαβάζουν όσα είναι ενδιαφέρον και μετά φεύφουν πάλι . Εγώ κάποτε έτσι έκανα .
:45 :45 :45 :45 :45 :45

Re: Το μάθημα των Θρησκευτικών

Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 10, 2009 6:52 am
από Domna
Ζητάω συγγνώμη αλλά ήθελα από καιρό να το πω αυτό !!!
Φιλότα , συγγνώμη δεν μπορώ να δω τι σχέση έχει τώρα το βίντεο που έβαλα με την συζήτηση που έγινε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα ;;;;

Re: Το μάθημα των Θρησκευτικών

Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 10, 2009 12:04 pm
από agiooros
Βρε Δόμνα δεν είπε κανείς να μην δημοσιεύσεις αλλά αφού υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα μην ανοίγεις καινούριο αλλά πρόσθεσε το από κάτω. Το ίδιο θα φαίνεται στους επισκέπτες.
Είναι καλό όταν υπάρχει ένα ίδιο θέμα να μην ανοίγουμε νέο γιατί μετά είναι δύσκολο να το βρούμε ενώ αν είναι μαζεμένα τα θέματα μπορούμε να τα βρίσκουμε καλύτερα.

Re: Το μάθημα των Θρησκευτικών

Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 10, 2009 12:14 pm
από Domna
Συγγνώμη , δεν το ήξερα ότι θα είναι δύσκολα μετά να το βρεις εαν υπάρχει δύο φορές .
Και τι κάνω μετά , εαν υπάρχει το θέμα κιόλας αλλά δημοσιεύτηκε πριν δύο ή τρία χρόνια ;;;
Νομίζεις ότι έχω όρεξη να ψάχνω για να βρω πάλι το θέμα ;;;; Δηλαδή θα πρέπει μετά να κοιτάω όλα τα θέματα από την αρχή που δημοσιεύτηκαν για να δω εαν υπάρχει αυτό θέμα που θέλω να δημοσιεύσω ;;;

Re: Το μάθημα των Θρησκευτικών

Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 10, 2009 12:21 pm
από Domna
Πάντως θα πρέπει να κάνετε κάτι για αυτούς που δεν κατέχουν τίποτα από υπολογιστές .
Αφού να φανταστείτε πριν περίπου δύο χρόνια μου έστειλε κάποιος πμ γιατί δεν ήξερε το πως να δημοσιεύσει ένα θέμα . Και εγώ στην αρχή πολύ δυσκολεύτηκα .
Επίσης έγραψα κάποια φορά ότι είμαι τρία χρόνια μέλος και δεν ξέρω ακόμη πως μπορώ να βάλω μια φωτογραφία ή εικόνα στο φόρουμ .

Re: Το μάθημα των Θρησκευτικών

Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 10, 2009 12:24 pm
από Domna
Συγγνώμη και πάλι αλλά αγανακτώ εαν δεν καταλαβαίνω κάτι και προπάντως με τους υπολογιστές .