Σελίδα 1 από 1

Δολιοφθορά οργανώσεων στο "Αντιαιρετικό Εγκόλπιο"

Δημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 22, 2009 1:50 pm
από angieholi
ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΓΚΟΛΠΙΟ" -
http://www.egolpio.com/
egolpio 1.jpg
Μια ορθόδοξη σελίδα το Αντιαιρετικό Εγκόλπιο, με πολύ μεγάλο αντιαιρετικό έργο, βάλλεται από τους ενοχλουμένους αιρετικούς.
http://anavaseis.blogspot.com/
egolpio 2.jpg
Όταν πατάς στην σελίδα http://www.egolpio.com/ σου βγάζει μια Προειδοποίηση, ότι :
egolpio 3.jpg
«Προειδοποίηση- η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να προκαλέσει ζημία στον υπολογιστή σας!»

Αγνοήστε την προειδοποίηση αν δείτε ένα κόκκινο πίνακα που γράφει:

" Η σελίδα έχει αναφερθεί ως κακόβουλη! "


Αυτή η ιστοσελίδα στο http://www.egolpio.com έχει αναφερθεί ως μια σελίδα κακόβουλων επιθέσεων και έχει φραγεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις ασφαλείας σας.

Οι ιστοσελίδες επιθέσεων προσπαθούν να εγκαταστήσουν προγράμματα στον υπολογιστή σας τα οποία υποκλέπτουν προσωπικές σας πληροφορίες, χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας για να επιτίθενται σε άλλους υπολογιστές και βλάπτουν το σύστημα σας.

Μερικές ιστοσελίδες εγκαθιστούν επίτηδες κακόβουλο λογισμικό, αλλά σε αρκετές αυτό γίνεται χωρίς την γνώση ή την συγκατάθεση των ιδιοκτητών τους.


Έχει επιλογές -> « Μακριά από εδώ», «Γιατί έχει γίνει φραγή αυτής της ιστοσελίδας;»Και κάτω δεξιά με μικρά γραμματάκια έχει .... «Αγνόηση αυτής της προειδοποίησης»
ΠΑΤΗΣΤΕ επάνω σε αυτό και όταν σας βάλει στην σελίδα πάνω δεξιά βγαίνει μια κόκινη μπάρα που έχει 2 επιλογές:1) «Να φύγω από εδω» 2) «Δεν είναι μια σελίδα κακόβουλων επιθέσεων»
Πατήστε πάνω στο 2) γιατί με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε την google εν είδη ψηφοφορίας ότι το περιεχόμενο της συγκεκριμένης σελίδας ΔΕΝ είναι κακόβουλο.

Είναι πολύ σημαντικό να το κάνουμε για να βοηθήσουμε μια Ορθόδοξη σελίδα η οποία βάλλεται και απειλήται να κλείσει από την ενόχληση που προκαλεί στους αιρετικούς.


Μεταδώστε το για να βοηθήσουμε την σελίδα.

Αναφορές στα sites:
http://orthodoxipisti-3.blogspot.com/
http://orthodox-watch.blogspot.com/2009 ... iocom.html
http://orthodoxi-pisti.blogspot.com/200 ... iocom.html
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2 ... iocom.html
http://www.orthodoxyhub.gr/index.php?op ... &Itemid=57

Re: Δολιοφθορά οργανώσεων στο "Αντιαιρετικό Εγκόλπιο"

Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 26, 2010 6:03 pm
από angieholi
Το ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ λειτουργεί ξανά
http://egolpio.wordpress.com/
egolpionredirect.jpg
Η σελίδα μας μετά από πολλές ‘δοκιμασίες’ λειτουργεί ξανά σε νέα μορφή και σε νέο ασφαλή σέρβερ.Δυστυχώς δεν ήταν δυνατό να χρησιμοποιήσουμε την ίδια διεύθυνση http://www.egolpio.com (προσωρινά). Η νέα μας διεύθυνση είναι www.egolpion.com. Για λίγο καιρό θα υπάρχει ανακατεύθυνση από την παλιά διεύθυνση στη νέα, προς βοήθεια και εξυπηρέτηση των αναγνωστών μας.
Ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοήθησαν για να λειτουργήσει ΞΑΝΑ το Εγκόλπιο.
Ευχαριστώ και όλους όσους συμπαραστάθηκαν με ενδιαφέρον και ανησυχία όσο καιρό η σελίδα υπολειτουργούσε. Ο Θεός να σας ευλογεί και να ανταποδώσει την αγάπη. Στόχος μας ήταν και παραμένει ΕΝΑΣ. Η ενημέρωση του Ορθόδοξου πληρώματος για τον κίνδυνο των Αιρέσεων και των νεοχαρισματικών σεκτών και καταστροφικών λατρειών!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με τη βοήθεια Του Θεού.

Αναδημοσίευση από:
http://orthodox-watch.blogspot.com/2010 ... _8238.html