Σελίδα 1 από 1

Ο Τίμιος Σταυρός από τα Ιεροσόλυμα στη Θεσσαλονίκη, 9ος 2010

Δημοσιεύτηκε: Δευ Σεπ 13, 2010 2:04 pm
από Teri
Από την Ι.Μ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι ο Τίμιος Σταυρός θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στον Ι.Ν.Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, από τις 12 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, επί τη ευκαιρία της εορτής της παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού (14/9).
Ο Τίμιος Σταυρός έφτασε δια θαλάσσης από τα Ιεροσόλυμα, έγινε η υποδοχή Του στη νέα παραλία και μετά με λιτανευτική πομπή κατέληξε στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως (Μιαούλη με Δελφών)

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω αφίσα (κάντε κλικ επάνω της για μεγέθυνση) καθημερινά θα τελούνται Θεία Λειτουργία, Αγιασμός, Ευχέλαιο, Παράκληση, Χαιρετισμοί και Αγρυπνία έως την ερχόμενη Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, οπότε και μετά τη θεία λειτουργία ο Τίμιος Σταυρός θα επιστρέψει στα Ιεροσόλυμα όπου φυλάσσεται.

Περισσότερα στην Ιστοσελίδα της Ι.Μ.Θ.