Eξωκκλήσι

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
balloo
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Eξωκκλήσι

Δημοσίευση από balloo »

Πανω απο το σπιτι μου ειναι δασος και εχει δρομο που βγαινεις σε ενα εξωκκλησι.Παω συχνα εκει γιατι μαρεσει. Μια μερα πηγα με μια κυρια απο τη Βουλγαρια και αναψα τα καντηλια αυτη βγηκε εξω και την εβλεπα πηγα και γω να βγω εξω και ακουστηκε απο πισω μου ενας πολυ δυνατος θορυβος μεσα απο το ιερο.Κοιταξα δεν ειχε πεσει κατι πηγα γυρω γυρω απ εξω ουτε πετρα ουτε ανοιχτο παραθυρο τιποτα.Μετα μια αλλη μερα τοπα σαυτον πουχει το εξωκκλησι κ μουπε οτι κιαυτος τον ακουει κ αλλοι τον ακουνε..Τωρα τι ηταν δε ξερω αλλα ακουστηκε μεσα στην εκκλησια και ηταν πολυ δυνατος.
:-)
balloo
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: εξωκκλησι

Δημοσίευση από balloo »

Θα σας πω κ ενα αλλο ισως μερικοι με παρεξηγησουν αλλα το γραφω.Δε τοχω πει σεκανενα μεχρι τωρα ουτε συγγενη μου. Θυμαμαι μια πολυ βαθια εικονα απο το παιδικη ηλικια.Ειναι τοσο εντονη κ μεχει προβληματισει.
Μια φορα(ημουν σε ηλικια νηπιακη περιπου) θυμαμαι που ειχα παει με τη μανα μου στην εκκλησια.Στεκομασταν δεξια μπροστα και ειχαμε καλη εικονα.Πρεπει να ηταν μεγαλη γιορτη γιατι θυμαμαι ειχαν βγει εξω πολλοι ιερεις και ψελνανε.Εγω ειχα ανυσηχια και εκανα φασαρια.Τοτε η μανα μου για να μου αποσπασει τη προσοχη να μη κανω φασαρια μουδειξε με το χερι της μπροστα τους ιερεις πουχαν βγει εξω.Εγω κοιταξα μπροστα αλλα παρατηρισα πανω ψιλα γινοταν μια αλλη λειτουργια με εντυπωσιασε ειδα αλλα προσωπα ζωντανα που περιφερονταν πανω ψιλα και προσπαθουσα να πεισω τη μανα μου να τα δει της εδειχνα ψιλα αλλα εκεινη δεν εδεινε σημασια.Επιμενα για αρκετη ωρα με ειχε εντυπωσιασει της ελεγα κοιτα κοιτα εκει και της εδειχνα ..δε θυμαμαι λεπτομεριες το μονο που θυμαμαι ηταν οτι εβλεπα καποια προσωπα να κοινουνται πανω ψιλα αλλα η μανα μου για καποιο λογο δε τα εβλεπε..αυτα
:-)
Άβαταρ μέλους
paulina
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paulina »

Ελένη μου, μικρό και αθώο παιδάκι που ήσουν επέτρεψε ο Θεός να δεις τη Λειτουργία των Ουρανών με τα καθαρά μάτια της παιδικής σου ψυχής. Τα παιδιά βλέπουν πολλά και δεν το καταλαβαίνουν. Πρόσφατα ένα παιδάκι ήταν στην αγκαλιά της μητέρας του και στον Χερουβικό ύμνο έδειχνε με το χεράκι του ψηλά μέσα στο ιερό λέγοντας στη μητέρα του "Μαμά, δες τα αγγελάκια που πετάνε!" και χαμογελούσε...
«Πάροικος εγώ εἰμι ἐν τῇ γῇ. Μὴ ἀποκρύψῃς ἀπ᾿ ἐμοῦ τὰς ἐντολάς Σου»
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

balloo έγραψε:Θα σας πω κ ενα αλλο ισως μερικοι με παρεξηγησουν αλλα το γραφω.Δε τοχω πει σεκανενα μεχρι τωρα ουτε συγγενη μου. Θυμαμαι μια πολυ βαθια εικονα απο το παιδικη ηλικια.Ειναι τοσο εντονη κ μεχει προβληματισει.
Μια φορα(ημουν σε ηλικια νηπιακη περιπου) θυμαμαι που ειχα παει με τη μανα μου στην εκκλησια.Στεκομασταν δεξια μπροστα και ειχαμε καλη εικονα.Πρεπει να ηταν μεγαλη γιορτη γιατι θυμαμαι ειχαν βγει εξω πολλοι ιερεις και ψελνανε.Εγω ειχα ανυσηχια και εκανα φασαρια.Τοτε η μανα μου για να μου αποσπασει τη προσοχη να μη κανω φασαρια μουδειξε με το χερι της μπροστα τους ιερεις πουχαν βγει εξω.Εγω κοιταξα μπροστα αλλα παρατηρισα πανω ψιλα γινοταν μια αλλη λειτουργια με εντυπωσιασε ειδα αλλα προσωπα ζωντανα που περιφερονταν πανω ψιλα και προσπαθουσα να πεισω τη μανα μου να τα δει της εδειχνα ψιλα αλλα εκεινη δεν εδεινε σημασια.Επιμενα για αρκετη ωρα με ειχε εντυπωσιασει της ελεγα κοιτα κοιτα εκει και της εδειχνα ..δε θυμαμαι λεπτομεριες το μονο που θυμαμαι ηταν οτι εβλεπα καποια προσωπα να κοινουνται πανω ψιλα αλλα η μανα μου για καποιο λογο δε τα εβλεπε..αυτα
ποιος απο εμας ειναι αξιος και ικανος να σε παρεξηγηση ;

κανεις ......μονο ο θεος .

ευλογησον .
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”