Διακωμώδηση του Μυστικού Δείπνου από σήριαλ στο MEGA

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Διακωμώδηση του Μυστικού Δείπνου από σήριαλ στο MEGA

Δημοσίευση από angieholi »

Αγαπητοί αδερφοί, το ιδιωτικό κανάλι MEGA με το καινούργιο του σήριαλ "Κάψε το σενάριο", έχει σήμερα το βράδυ στις 23.10 ένα επεισόδιο,
στο οποίο διακωμωδούν τον Μυστικό Δείπνο και όχι μόνο.

Μπορείτε εδώ να παρακολουθήσετε το τρέϋλερ http://www.megatv.com/kapsetosenario/default.asp
που προκαλεί λύπη, θλίψη και οργή, για το πως ορισμένοι άνθρωποι, μπορούν τόσο απερίσκεπτα και αλόγιστα να Ιεροσυλούν και να βλασφημούν.
Και ας μην πούμε πάλι το γραφικό, αν είμασταν σε Μουσουλμανική Χώρα αν θα επιτρεπόταν κάτι αντίστοιχο και τι θα γινόταν αν τελικά επροβάλλετο το επεισόδιο....

Αν κάποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί μπορεί να στείλει ένα εμαιλ στο κανάλι, συμπληρώνοντας την φόρμα στην Ιστοσελίδα του καναλιού ή να τηλεφωνήσει στο 2106903000.

Ο Θεός να τους ελεήσει και να τους φωτίσει να καταλάβουν το λάθος τους.... διότι σε πολλές σκέψεις με βαζει η μετέπειτα πορεία καθενός που πήρε μέρος σε αυτή την Ιεροσυλία.... και ο νοών νοείτο!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Διακωμώδιση του Μυστικού Δείπνου από σήριαλ στο MEGA

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

οι Μουσουλμάνοι συνάνθρωποί μας σκοτώνουν σε τέτοιες περιπτώσεις... Εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε! Και δεν παρακολουθώ τηλεόραση εδώ και κάτι χρόνια γι αυτό το λόγο... Ευχαριστώ ζουζούνα :25
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
GeorgiosM
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από GeorgiosM »

τα τερατώδη αποτελέσματα της αγνοίας.
στην άγνοια του κοσμάκη θερίζει καρπους το κακό και πλακώνει τους ανθρώπους.
καλά λες Αγγελική...ο Θεος να τους ελεήσει/
τα χει κανει παλιοτερα το ιδιο καναλι. δεν μπορει να λεει ο καθενας ο,τι θέλει δημόσια πια.
γιατί δε χλευαζει τους εβραιους ή τους μουσουλμανους? γιατί ξέρει ότι η αγάπη των χριστιανών θα τους γλιτώσει απο τις καρπαζιες,
αλλά το καναλι δεν το βλεπω για πολύ καιρό ακόμη καλά...
κάτσε να τα μαζεψουμε να τα αναφερουμε στους ιεραρχες να δεις τι θα γινει κάποτε με δαυτα...
με τις πέτρες θα το παρουν το καναλι...κάποτε...ως τοτε προσευχή...κ ο,τι πουν οι ποιμένες. αυτοι θα δωσουν περισσότερο λόγο για αυτά.
αλλα θα μου πεις κ με τις εκτρωσεις τί έγινε...που ειναι κληρος κ λαος?
γιαυτο λέμε ότι ειμαστε στα εσχατα...
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Αν και με δυσκολία πέτυχα κάποιον στο τηλέφωνο στο Mega, εντούτοις μου έδωσαν το fax 210 6981501, του Γραφείου Τύπου (αν θυμάμαι καλά) και έστειλα εκεί την παρακάτω επιστολή:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
προς το κανάλι Mega
για το αποψινό επεισόδιο της σειράς “Κάψε το Σενάριο”

“Χριστός Ανέστη” είναι ο χαιρετισμός που εμείς οι Χριστιανοί, με χαρά
εκφωνούμε αυτές τις μέρες.

Διότι για μας, πράγματι ο Χριστός γεννήθηκε, δίδαξε και θαυματούργησε,
σταυρώθηκε και αναστήθηκε και ενδόξως ανελήφθη εις τους ουρανούς.

Έτσι λοιπόν με πολύ λύπη και θλίψη, παρατηρούμε πόσο εύκολα κάποιοι
άνθρωποι, κάποιοι Έλληνες, πιθανότατα βαπτισμένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί,
μπορούν ελαφριά τη καρδία, να διακωμωδούν απερίσκεπτα και χωρίς
ενδιασμό την Ορθόδοξη Πίστη μας.

Λυπούμεθα βαθύτατα για την άγνοια των συνανθρώπων μας, που δεν μπορούν
να ξεχωρίσουν τα Ιερά και τα Όσια και όλα μαζί, τα βάζουν σε ένα τσουβάλι
και τα θυσιάζουν στον βωμό της τηλεθέασης.

Αλίμονο όμως, αν περιμένει κανείς κάτι καλό και θετικό, από τέτοιους είδους
ιερόσυλες ενέργειες.

Με αυτό τον τρόπο και τα λίγα αυτά λόγια, διάλεξα να διαμαρτυρηθώ, ως
Ορθόδοξη Χριστιανή και να εκφράσω τις έντονες αντιθέσεις μου, για το αποψινό
επεισόδιο της σειράς “κάψε το σενάριο”, που διακωμωδεί τον Χριστανισμό.

Όχι βέβαια ότι αυτό θα έχει κάποιο αντίκτυπο σε σας, διότι ούτε ένας,
δεν βρέθηκε να διαμαρτυρηθεί, από τους συντελεστές σας, ώστε να μην
κινηματογραφηθεί αυτό το έκτρωμα, αλλά γιατί εγώ θα νιώθω ότι έχω την
συνείδησή μου καθαρή και έκανα το χρέος μου, ως Έλληνας και Ορθόδοξος
πολίτης αυτής της χώρας.

Μετά τιμής, Χ. Αγγελική
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

Μπράβο Ζουζούνα μου... αλλά ρε παιδάκι μου "Ελληνίδα πολίτης" Γυναίκες--- είμαστε! Γυναικάρες... μάλιστα :mrgreen: :wink:
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Από το blog Αναβάσεις του αγαπητού μας μέλους και αδερφού Σπύρου.
http://anavaseis.blogspot.com/2012/04/mega-channel.html

Η νέα ασεβής & υβριστική εκπομπή "Κάψε το σενάριο" του νεοεποχίτικου Mega Channel

Όπως μας ενημέρωσε ο αγαπητός Αντώνιος Κ. το Mega Channel έχει προγραμματίσει για σήμερα εκπομπή υπό τον τίτλο ''κάψε το σενάριο" με την οποία διακωμωδεί τον Μυστικό Δείπνο του Κυρίου μας.
Βλέπετε τρέϊλερ:

Ήδη αρκετοί αδελφοί έχουμε δραστηριοποιηθεί και στέλνουμε από χτές ηλεκτρονικά μηνύματα διαμαρτυρίας: http://www.megatv.com/article.asp?catid=14670 ή προβαίνουμε σε τηλέφωνα διαμαρτυρίας: τηλ.κέντρο Mega 210.6903000

Σας επισυνάπτω κάποια από τα μηνύματα που έχουμε αποστείλει:

«Καλησπέρα σας και Χριστός Ανέστη, έχει διαδοθεί ευρέως ότι στο αυριανό (19/4/2012) επεισόδιο της σειράς "Κάψε το σενάριο" που προβάλλεται από το κανάλι σας, διακωμωδούνται γεγονότα της ζωής του Χριστού που περιγράφονται στο Ιερό Ευαγγέλιο.
Ακριβώς λόγω της ιερότητας του Ευαγγελίου και της αγάπης που τρέφουν στο πρόσωπο του Χριστού οι συνειδητοποιημένοι χριστιανοί ορθόδοξοι, που στη χώρα μας αντιπροσωπεύουμε ομολογουμένως έναν αρκετά μεγάλο αριθμό πολιτών, θα ήταν -αν μη τι άλλο-δείγμα σεβασμού και ευαισθησίας του καναλιού σας απέναντι στην ελευθερία της θρησκευτικής συνειδήσεως κάθε ανθρώπου να μην προσβάλλεται καμία θρησκεία, πόσο μάλλον η ορθόδοξη πίστη που όχι τυχαίως αποτελεί την επίσημη θρησκεία της χώρας μας.

Επειδή βεβαίως ουσιαστικά δεν δεσμεύεστε να προβάλλετε οτιδήποτε, τουλάχιστον ας τεθεί εις γνώσιν σας ότι θα εκτεθείτε στις νόμιμες συνέπειες και κυρώσεις, εφόσον επιβεβαιωθεί η προβολή τέτοιων προσβλητικών προς το πρόσωπο του Χριστού ή της ζωής του, αναφορών, οι οποίες δεν συνάδουν προς το αίσθημα λατρείας των πολιτών αυτής της χώρας που τον πιστεύουν και ομολογούν τον Ιησού Χριστόν.

Διαφημιστικό φιλμάκι του καναλιού σας υπό τον τίτλο ''κάψε το σενάριο'' παρουσιάζει εκπομπή η οποία θα προβληθεί αύριο και διακωμωδεί τον Μυστικό Δείπνο του Κυρίου. Μπορείτε να πιστεύετε οτιδήποτε, δεν σας επιτρέπεται όμως να διακωμωδείτε και να θίγετε την πίστη του 98,2% των ορθοδόξων Ελλήνων.
Βέβαια δεν θα τολμούσατε ποτέ να διακωμωδείσετε τον Αλλάχ ή τον Θεό των Εβραίων ή τα ιερά σύμβολα τους διότι οι συνέπειες των ενεργειών σας θα γίνονταν άμεσα αντιληπτές.
Ως ελάχιστη πράξη ευαισθησίας προς το θρησκευτικό αίσθημα του Ορθόδοξου Ελληνικού λαού καλείστε να αποσύρετε την απαράδεκτη αυτή εκπομπή.
Σε κάθε πάντως περίπτωση επιφυλασσόμαστε για τις περαιτέρω νόμιμες, εις βάρος του καναλιού σας, ενέργειες.
Εννοείτε δε ότι θα μεριμνήσουμε για την ενημέρωση οικείων, φίλων και συλλόγων ώστε να μην παρακολουθούν πλέον το πρόγραμμα σας.»

Εμείς σαν Αναβάσεις πρέπει να σας θυμήσουμε ένα ακόμη μέρος από το αποδομητικό και νεοεποχήτικο πάζλ που μετέχει το mega channel, την εξαιρετικά άθλια και ασεβή σειρά που προώθησε ήδη από το 2010, το "Ουκ αν λάβεις", παρά τις έντονες διαμαρτυρίες εκατοντάδων και χιλιάδων ανθρώπων.

Δείτε ένα ελάχιστο δείγμα για να θυμηθείτε, και σαφώς όλη η υπόλοιπη σειρά δεν σταματά να γελοιοποιεί τα πρόσωπα του Ιησού Χριστού, των Αποστόλων, του Αρχαγγέλου Γαβριήλ, να παρουσιάζει κομμένα κεφάλια, αίμα παντού, και ότι άλλο άρρωστο φανταστεί ένας ανισόρροπος νους, κρίνοντας μάλιστα την άθλια παραγωγή ως κατάλληλη για παιδιά, με την γονική συναίνεση!
GeorgiosM
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ΜΙΧΣ έγραψε:Μπράβο Ζουζούνα μου... αλλά ρε παιδάκι μου "Ελληνίδα πολίτης" Γυναίκες--- είμαστε! Γυναικάρες... μάλιστα :mrgreen: :wink:
καταρχήν συγχαρητήρια για τις κινήσεις σας αλλά πολύ φοβαμαι ότι πολύ απλά δίνουν επίτηδες ενα ασχετο φαξ
και μετά όπως ειναι όλα τα φαξ πιανουν όλο το πακέτο και το πετάνε στα σκουπίδια...
θα αφηναν το φαξ χωρις χαρτί για να μην ξοδευονται,
αλλά επειδή θα θυμώσουν και θα ζητήσουν αλλο τηλεφωνο φαξ αμα δε δουλευει...
του βαζουν.... :? :? :?
paratiritis88
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Re: Διακωμώδηση του Μυστικού Δείπνου από σήριαλ στο MEGA

Δημοσίευση από paratiritis88 »

Είδα τό τρέϊλερ, αγανάκτησα, καί απέστειλα στο Mega τήν παρακάτω διαμαρτυρία...

( Ελπίζω να προλάβει να το δεί κάποιος από αυτούς πρίν το πετάξουν - διαγράψουν στον γνωστό κάλαθο των αχρήστων...)

« Είμαι τακτικός τηλεθεατής τού καναλιού σας καί ώς εκ τούτου έχω ένα παραπάνω δικαίωμα διαμαρτυρίας γιά τό σποτάκι πού παρουσιάζετε "κάψε τό σενάριο".

Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος , προσβάλετε τήν θρησκευτική πίστη μου, καί δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το κάνετε αυτό, πέραν τού αλαζονικού δικαιώματος πού παίρνετε από τον τηλεοπτικό σταθμό πού σήμερα σάς δίνει...
Οί διαμαρτυρίες είναι πολλές, τό γνωρίζω καί τό γνωρίζετε...

Εάν αυτά τά άθλια "αστεία" καί δήθεν ευφυή σενάρια τά είχατε παίξει σε άλλες χώρες να είστε βέβαιοι ότι θα σάς είχαν τρίψει τίς κεραίες τού Σταθμού καί τών Αναμεταδοτών σας στά μούτρα σας, μιά καί με τήν θρησκευτική πίστη αυτών τών λαών, γιά προφανείς λόγους, λίγοι παίζουν...

Ώς εκ τούτου, σεβαστείτε τήν ευγένεια με τήν οποία οί Χριστιανοί τηλεθεατές σας, σάς συμπεριφέρονται, ακόμη καί μέσα στήν δίκαιη αγανάκτησή τους καί πάψετε να τούς προκαλείτε μ΄ αυτές τίς γελοιότητες καί μάλιστα Πασχαλιάτικα...

Κι΄όσο για τον σεναριογράφο καί σκηνοθέτη αυτής τής αθλιότητας το άριστο θα ήταν να τούς στέλνατε καί τούς δύο σε κανένα χωριό για "μετεκπαίδευση" να φυλάνε γαλιά καί να χαχανίζουν μαζί τους !

Ξέρετε πώς...»

paratiritis88
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

ΜΕΓΑΛΕ!!!

ΧΜΧΜΧΜ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ, ΕΝΝΟΩ.... :mrgreen: :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8
GeorgiosM
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

αγαπητέ φίλε παρατηρητή αυτά είναι!!
βεβαια κανονικα εχω ακούσει ότι αντίστοιχα θερμή μπορει να ειναι η προσευχή μας για το θέμα,
αλλά επειδή αλλη η θεωρία και άλλη η πράξη,,,και εμεις αγιοι δεν γιναμε ακόμη....
μου φαίνεται καλα τους τα κοπάνισες! :lol: :lol:
(και νομιζω δεν πεφτω σε κατάκριση!) :7 :7
δηλαδή αν ερθει ο άλλος και σε ρίξει σε αγανάκτηση εσύ σωνει και καλα θα σηκωθείς να φύγεις
να βαλεις τα κλαματα? πες του κ μια κουβεντα!μπρρρ...!
γαλιά καταλαβα τις γαλοπούλες...χαχαχα! τι πλακα...:mrgreen: :mrgreen:
αιντε γιατι γεμίσαμε συνταξιουχους και σιωπηλούς αγιασμένους σε αυτήν την χωρα!
θα ρωτησω κ τον πνευματικό μου σχετικώς...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”