Δαιμονικά πειράγματα στην αδερφή μου καλόγρια

Συζητήστε με τα μέλη μας για τύχον θαύματα που είδατε, αισθανθήκατε ή σας τα εξιστόρησαν φίλοι και γνωστοί σας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
balloo
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 107
Εγγραφή: Κυρ Μαρ 26, 2006 6:00 am
Επικοινωνία:

Δαιμονικά πειράγματα στην αδερφή μου καλόγρια

Δημοσίευση από balloo »

Η αδερφη μου ειναι καλογρια σε ενα μοναστηρι.το επελεξε και πηγε ομολογω και οχι απο απογοητευσηι. μια βραδυα της συνεβει το εξης.
αφου τελιωσε το κανονα της επεσε να κοιμηθει εσβησε τη λαμπα πετρελαιου..τοτε αρχισαν να ακουγονται τακ τακ με ριθμο στη πορτα. σηκωνετε αναβει τη λαμπα και μεχρι να πλησιασει τη πορτα να δει πιος ειναι τα τακ τακ ολο και χαμηλωναν σε ενταση μεχρις ωτου σταματησαν. πιστεψε οτι θαταν ο αερας. μετα σβηνει τη λαμπα πετραιου και πισσα σκοταδι αντε παλι το τικ τακ με ρυθμο τικ τακ τικ τακ με ριθμο λες και καποιος χτυπαει τη πορτα επιτηδες. αντε παλι αναβει τη λαμπα μεχρι να παει στη πορτα ολο και χαμηλωνε σε ενταση και σταματησε. το ιδιο επαναλαμβανοταν πολλεσ φορεσ αφου κοντεψε να τρελαθει στην αρχη δεν υποψιαστηκε τι ναχε συμβει. μετα κατι καταλαβε και φοβηθηκε
τοτε σολο το κελι της αρχισε να γινετε ενας πανικοσ. το τικ τακ οχι μονο ακουγοταν αλλα σα να χτυπουσαν σιδεριεσ μεσα στο κελι και να γινετε χαλασμος κυριου.αυτο γινοταν μεσα στο κελι και οχι απ εξω. φωναζε παναγια μου και τετοια και ουτε τη φωνη της δε μπορουσε να ακουσει γινοταν μεσα στο κελι ενας πανικος. σα να χτυπανε 100 σιδεριες μαζι μεταξυ τους. μετα βγηκε εξω εντρομη και πηγε σε μια αλλη καλογρια σενα κελι διπλα. επαθε τη πλακα της. ο διαβολος κυνηγα πολυ τους μοναχους ειδικα. εχω να σας πω κιαλλες ιστοριες μαλλον περιστατικα αληθινα αλλα αλη μερα ειμαι απο ταξιδι και λιγο κουρασμενη.
:-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θαύματα”