Θαύμα ("Σημείο") Αγίου Παρθενίου Λαμψάκου...

Συζητήστε με τα μέλη μας για τύχον θαύματα που είδατε, αισθανθήκατε ή σας τα εξιστόρησαν φίλοι και γνωστοί σας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
efthumhs
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Θαύμα ("Σημείο") Αγίου Παρθενίου Λαμψάκου...

Δημοσίευση από efthumhs »

Επιστρέψτε μου να σας διηγηθώ ένα σημείο που αντιλήφθηκα να γίνει σε εμένα απο τον Άγιο Παρθένιο Λαμψάκου (7 Φεβρουαρίου)

Στις 14 Μαρτίου 2007, γυρίζοντας το απόγευμα απο την δουλειά στο σπίτι μου, είχα μια κακή ψυχολογία και έναν δυνατό πόνο πάνω απο τα μάτια μου επεκτεινόμενος στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Έκανα τότε τη σκέψη ότι ίσως (λέω ίσως) να είμαι αυτό που λένε "ματιασμένος". Τότε μου ήρθε μια ιδέα: Έβαλα ένα εικονάκι (πλαστικοποιημένο) του Αγίου Παρθενίου μπροστά μου και αφού γονάτισα είπα το τρισάγιο και μια ευχή που απευθύνεται στον άγιο "δια πάσαν ασθένεια, γοητεία και μαγεία" (κανονικά αυτή πρέπει να διαβάζεται απο ιερείς και μόνο αλλά εγώ στην ανάγκη που ήμουν ήταν δύσκολο να μεταβώ στον ιερέα της ενορίας μου-μολις είχα γυρίσει απο τη δουλειά και επιπλέον ίσως να ήταν και κλειστή η εκκλησία αργα το απογευμα που ήταν τότε).Μόλις λοιπόν διάβασα το τρισάγιο και την ευχή, άλειψα τα μάτια μου που πονούσαν με λαδάκι απο το κατντήλι του Αγίου Παρθενίου που έχω, και όλα κόπηκαν μαχαίρι και δια μιας. Δεν μπορώ να το αποδώσω πουθενά παρά σε επέμβαση του Αγίου Παρθενίου που εχει το χάρισμα να εκδιώκει όλες τις ενέργειες του δαίμονα αλλά και να θεραπεύει τον καρκίνο. Τον ευχαριστώ!
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Ο Θεός δίνει στους ανθρώπους καθημερινά τόσα πολλά θαύματα, που κάνουν τους ανθρώπους να είναι πραγματικά ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΟΙ.

Αλλοίμονο σε όσους θα αρνηθούν πεισματικά τον Θεό !
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ANTREAS »

καλησπερα...εγω οταν εχω καμμια φορα αυτο που λεμε εμεις ματι και εχω μια νευρικοτητα και δεν μπορω να κοιμηθω κανω το πιο απλο πραγμα .κανω τον σταυρο μου και ολα τελειωνουν.αυτο συνιστω να κανουν ολοι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θαύματα”