Μασονία
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μασονία
Αδελφοί συγχωρέστε με αν κανώ λάθος αλλα εχώ ακούσει πως οι περισσότεροι στην ελληνική βουλή είναι μασόνοι.Αληθεύει?επίσης εχώ ακούσει πω ο πρώην πατριαρχης Αθηναγόρας ήταν μασόνος...αληθευέι?
αν γνωρίζετε κατι σχετικό ενημερώστε
Χαίρετε εν Κυρίω
αν γνωρίζετε κατι σχετικό ενημερώστε
Χαίρετε εν Κυρίω
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
-
despinael
- Τακτικό Μέλος

http://www.musicheaven.gr/html/modules. ... i&pid=8342
Πηγαινε σε αυτο το σαιτ και θα διαβασεις και άλλα
Πηγαινε σε αυτο το σαιτ και θα διαβασεις και άλλα
Και εκείνος που διψά ας έλθη και εκέινος που το επιθυμεί ας πάρει το νερό της ζωής δωρεάν.
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- agioreiths
- Τακτικό Μέλος

Παιδιά ότι η Ελλάδα έχει πέσει στα χέρια των Μασσώνων εδώ και πολλά χρόνια είναι αλήθεια. Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη σελίδα (η δεύτερη που έδωσε η Δέσποινα, γιατί η πρώτη δεν λειτουργούσε) λέει αλήθεια, αλλά ο τρόπος που τα λέει προσωπικά δεν μου άρεσε. Είναι σαν να λέει ότι ο οποιοσδήποτε είναι ύποπτος για μασσώνος. Ναι όντως ο οποισδήποτε μπορεί να είναι, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, βλέπω ακόμα τους σκύλους και τις γάτες να είναι Μασσώνοι :razz: ... Θα πάθουμε υστερία!! Και όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτό τους βοηθάει ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ μιας και βρίσκουν εύφορο έδαφος!! Αυτό θέλουμε;
Η Μασσωνία είναι μια ομάδα ανθρώπων που πάει κόντρα στον χριστιανισμό. Αν οι χριστιανοί ασχολούνται μαζί της αντί με τον Χριστό τότε η Μασσωνία έχει κερδίσει. Από μας εξαρτάται. Πότε διαβάσαμε για τελευταία φορά Αγία Γραφή; Πότε πήγαμε για τελευταία φορά στον εσπερινό; Σε κάποιο απόδειπνο; Σε κάποια αγρυπνία; Πότε ακούσαμε για τελευταία φορά Πειραϊκή Εκκλησία; (Που ανανέωσε και την σελίδα της κιόλας!!)
Το δικό μας καθήκον να θυμόμαστε όχι των άλλων.... (Που μερικοί έχουν πεθάνει κιόλας!!)
Η Μασσωνία είναι μια ομάδα ανθρώπων που πάει κόντρα στον χριστιανισμό. Αν οι χριστιανοί ασχολούνται μαζί της αντί με τον Χριστό τότε η Μασσωνία έχει κερδίσει. Από μας εξαρτάται. Πότε διαβάσαμε για τελευταία φορά Αγία Γραφή; Πότε πήγαμε για τελευταία φορά στον εσπερινό; Σε κάποιο απόδειπνο; Σε κάποια αγρυπνία; Πότε ακούσαμε για τελευταία φορά Πειραϊκή Εκκλησία; (Που ανανέωσε και την σελίδα της κιόλας!!)
Το δικό μας καθήκον να θυμόμαστε όχι των άλλων.... (Που μερικοί έχουν πεθάνει κιόλας!!)
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Η Μασσωνία είναι μια ομάδα ανθρώπων που πάει κόντρα στον χριστιανισμό. Αν οι χριστιανοί ασχολούνται μαζί της αντί με τον Χριστό τότε η Μασσωνία έχει κερδίσει. Από μας εξαρτάται. Πότε διαβάσαμε για τελευταία φορά Αγία Γραφή; Πότε πήγαμε για τελευταία φορά στον εσπερινό; Σε κάποιο απόδειπνο; Σε κάποια αγρυπνία; Πότε ακούσαμε για τελευταία φορά Πειραϊκή Εκκλησία; (Που ανανέωσε και την σελίδα της κιόλας!!)
Μπραβο ,πολυ ωραιο Evi.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και μονο που μιλάμε για αυτους σημασία τους δίνουμε.΄
Κακός το άνοιξα το θέμα.
Σε ερώτηση που έκανα σε ερημήτι μοναχό για τον Οικουμενικό πατριαρχή τον Αθηναγόρα αν ήταν μασόνος μου απάντησε:Τι σημασία έχει τι ήταν αυτος?
Ας συνεχίσουμε τον πνευματικό αγώνα μας με περισσότερο ζήλο και πολύ μα πολύ αγάπη.
Η εν Χριστώ ζωή ειναι η ποιο ωραία ζωη..
Διάβασα την Γερόντισα Γαβριηλία και έπαθα την πλάκα μου και εγώ οπως είπε και ένας αλλος στο σαιτ.!!!
Πάντοτε Χαιρετε Αδειαλέιπτως προσεύχεσθε εν παντί ευχαριστείτε.
τις πρεσβείες του αποστόλου να χουμε για καλήτερο αγώνα
Κακός το άνοιξα το θέμα.
Σε ερώτηση που έκανα σε ερημήτι μοναχό για τον Οικουμενικό πατριαρχή τον Αθηναγόρα αν ήταν μασόνος μου απάντησε:Τι σημασία έχει τι ήταν αυτος?
Ας συνεχίσουμε τον πνευματικό αγώνα μας με περισσότερο ζήλο και πολύ μα πολύ αγάπη.
Η εν Χριστώ ζωή ειναι η ποιο ωραία ζωη..
Διάβασα την Γερόντισα Γαβριηλία και έπαθα την πλάκα μου και εγώ οπως είπε και ένας αλλος στο σαιτ.!!!
Πάντοτε Χαιρετε Αδειαλέιπτως προσεύχεσθε εν παντί ευχαριστείτε.
τις πρεσβείες του αποστόλου να χουμε για καλήτερο αγώνα
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!