Πίνετε πολλούς φραπέδες;

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Πίνετε πολλούς φραπέδες;

Δημοσίευση από Evi_J »

Η ερώτηση αυτή σίγουρα δεν φαίνεται να έχει σχέση με κάποιο θρησκευτικό θέμα. Και σίγουρα φαίνεται παράξενη. Όμως σας διαβεβαιώνω ότι δεν ρωτάω από κοτσομπολιό. Έχω λόγους που ρωτάω. Την ιδέα μου την έδωσε ο dionysisgr επειδή πρόσφατα έκανε και αυτός ένα θέμα. Και θέλω να διαπιστώσω κάτι. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε 3 πράγματα:

1) Πίνετε πολλούς φραπέδες;
2) ΠΟΥ τους πίνετε; Στο σπίτι ή στο δρόμο;
3) Σε τι ποσοστό τους πίνετε στο σπίτι και σε τι ποσοστό στον δρόμο; Π.χ 2 στον δρόμο και 3-4 στο σπίτι;

ΥΓ: Διονύση μην ρωτήσεις πως μου έδωσες αυτήν την ιδέα γιατί θα επακολουθήσουν αποριές και ερωτήσεις και μπορεί να προδωθούμε. :D Στο κάτω-κάτω θα σας εξηγήσω μετά.
Άβαταρ μέλους
ntinoula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ntinoula »

Πίνετε φραπέδες; 8O

:D :D :D
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
kleanthis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από kleanthis »

ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΙΝΟΥΜΕ... ΠΟΛΛΟΥΣ...

ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ ΟΜΩΣ???
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Παίζει ρόλο και το πώς;;; Σκέτο, με γάλα κλπ;;
Carlos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Carlos »

Ο φρέντο μετράει για φραπες ή ο φραπές είναι κάτι πολύ ιερό για να το νωθεύουμε? :D
kleanthis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Carlos έγραψε:Ο φρέντο μετράει για φραπες ή ο φραπές είναι κάτι πολύ ιερό για να το νωθεύουμε? :D

:P :P :P :P :P :P
Carlos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Carlos »

Εγώ πίνω πολύ τσίπουρο, μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Κλεάνθης!! χαχα
kleanthis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Carlos έγραψε:Εγώ πίνω πολύ τσίπουρο, μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Κλεάνθης!! χαχα
ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΣ... ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΙΕΙ 12 ΜΠΥΡΕΣ..... ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ....!!! ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ.. ΘΥΜΑΣΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.....ΧΑΧΑΧΑΧ :razz:
Carlos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Carlos »

kleanthis έγραψε:
Carlos έγραψε:Εγώ πίνω πολύ τσίπουρο, μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Κλεάνθης!! χαχα
ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΣ... ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΙΕΙ 12 ΜΠΥΡΕΣ..... ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ....!!! ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ.. ΘΥΜΑΣΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.....ΧΑΧΑΧΑΧ :razz:
Καλά ε, αν γίνει σεισμός οταν με το καλό ξαναβρεθούμε θα αρχίσω να σκεφτομαι σοβαρα μήπως φταίνε οι μπυρες!!! χαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Όταν σας ρώτησα και διευκρίνησα μάλιστα ότι δεν ρωτάω απλά για κοτσομπολιό αλλά υπάρχει λόγος, το έκανα με την ιδέα ότι θα απαντήσετε και ανάλογα, όχι με αστεία βρε παιδιά..... Η ερώτηση μου έχει σχέση με κάποιο ηθικό (ή πνευματικό όπως το πάρει κανείς) θέμα που με απασχολεί.

Ίσως δεν το διευκρίνησα καλά. Ουσιαστικά αυτό που ρωτάω είναι: πόσο ασχολήστε με ένα καθημερινό πράγμα όπως π.χ ο καφές; Στο σπίτι σας (δηλ οικογενειακώς) με αγαπημένα πρόσωπα κάνοντας εσείς τον κόπο, ή στον δρόμο, "στο πόδι", δίνοντας λεφτά και οπυ μετά φεύγετε -συνήθως τρέχοντας- να π.χ προλάβετε το λεωφορείο; Δηλ πόση σημασία δίνετε σε αυτή την συνήθεια; Και βέβαια όταν λέω "καφές" εννοώ το ποιο συνηθισμένο ρόφημα. Δεν με νοιάζει αν είναι με γάλα ή διπλή ζάχαρη ούτε αν είναι φραπεδάκι, ή ελληνικός. Και δεν με νοιάζει αν είναι καφές ή πορτοκαλάδα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η συνήθεια σας για μια τόσο εύκολη διαδικασία.

Αν δεν θέλετε να απαντήσετε τουλάχιστον σταματήστε τα αστεία.
Ευχαριστώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”