Αγαπάτε Αλλήλους
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αγαπάτε Αλλήλους
Ηθελα να σας ρωτησω,εσεις το εχετε καταφερει αυτο?Δηλαδη να αγαπατε ολον τον κοσμο?Και αυτους που δεν σας συμπαθουν και αυτους που σας δημιουργουν προβληματα?Την αληθεια ομως εεεε??????????
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
georgeva
- Βασικός Αποστολέας

Αγαπητη Σμαρω τωρα ειναι σαν να ρωτας αν φτασαμε στο 3ο σταδιο της πνευματικης ζωης,στον Αγιασμο μας.Οχι εγω δεν εχω φτασει,αυτα τα μετρα ειναι δωρεα του ΘΕΟΥ.Μπορει να αγωνιζεσαι συμφωνα με την ασκηση των Αγιων Πατερων και να μην φτασουμε ποτε στο 3ο σταδιο.Αυτα τα μετρα ειναι δωρεα του Αγιου Πνευματος.
Ο Αγιος δεν γνωριζει οτι ειναι αγιος.Ειναι το παραδοξο οτι οσο πιο καθαροι γινομαστε τοσο πιο βρωμικοι αισθανομαστε.
Οσο αγαπας νομιζεις οτι δεν εφτασες στην πραγματικη αγαπη.Και αυτο συνεχιζεται μεχρι το τελος.
Ο αγιος Γεροντας Αμβροσιος μου ελεγε :που θα παω εγω;ελεγε για τον εαυτο του,φανταστειτε, τωρα τι να εμεις;Exω ζησει θαυματα απο τον αγιο Γεροντα Αμβροσιο.Αν θελετε μπορω να τα δημοσιευσω.Τα εχω βαλει και σε αλλη σελιδα.Φοβερες εμπειριες διορασεως και προορασεως.
Ο Αγιος δεν γνωριζει οτι ειναι αγιος.Ειναι το παραδοξο οτι οσο πιο καθαροι γινομαστε τοσο πιο βρωμικοι αισθανομαστε.
Οσο αγαπας νομιζεις οτι δεν εφτασες στην πραγματικη αγαπη.Και αυτο συνεχιζεται μεχρι το τελος.
Ο αγιος Γεροντας Αμβροσιος μου ελεγε :που θα παω εγω;ελεγε για τον εαυτο του,φανταστειτε, τωρα τι να εμεις;Exω ζησει θαυματα απο τον αγιο Γεροντα Αμβροσιο.Αν θελετε μπορω να τα δημοσιευσω.Τα εχω βαλει και σε αλλη σελιδα.Φοβερες εμπειριες διορασεως και προορασεως.
Ο ΕΓΕΙΡΩΝ ΑΠΟ ΓΗΣ ΠΤΩΧΟΝ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΑΣ ΑΝΥΨΩΝ ΠΕΝΗΤΑ(ψαλμ.112)
- panosgreece
- Κορυφαίος Αποστολέας

- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μηπως θα μπορουσες να τα δημοσιευσεις και εδω?Σιγουρα θα μας ωφελησουν!!!!!!!!georgeva έγραψε:Αγαπητη Σμαρω τωρα ειναι σαν να ρωτας αν φτασαμε στο 3ο σταδιο της πνευματικης ζωης,στον Αγιασμο μας.Οχι εγω δεν εχω φτασει,αυτα τα μετρα ειναι δωρεα του ΘΕΟΥ.Μπορει να αγωνιζεσαι συμφωνα με την ασκηση των Αγιων Πατερων και να μην φτασουμε ποτε στο 3ο σταδιο.Αυτα τα μετρα ειναι δωρεα του Αγιου Πνευματος.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.