Παράκληση στον Ουράνιο Πατέρα μας

Καθημερινά πνευματικά μηνύματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
theodore
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Παράκληση στον Ουράνιο Πατέρα μας

Δημοσίευση από theodore »

Πατέρα σε παρακαλώ βοήθησε όλα τα παιδιά του κόσμου.Ιδιαίτερα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα νοητικής υστέρησης.Προχθές μπήκε στο ταξί που οδηγούσα ένα τέτοιο παιδί συνοδευόμενο απο την μητέρα του και μια Θεία του.Σε όλη την διαδρομή έβγαζε άναρθρες κραυγές και κτυπούσε το κεφάλι του στο παράθυρο.Εκείνες τις στιγμές ψιθύριζα και ερωτούσα...γιατί Θέε μου.
ΕΣΥ Θεέ μου γνωρίζεις καλύτερα, απαντούσα στον ευατό μου.
Οταν φθάσαμε στον προορισμό μας με ερώτησε η μετέρα του τι οφείλει.Απάντησα τίποτα.Τότε βγάζει χρήματα η μητέρα και μου τα αφήνει στο κάθισμα του συνοδηγού.Τα παίρνω και βγαίνω απο το ταξί και της λέω πάρτε τα και ανάψτε ένα κερί για μένα στην Παναγιά.
Τότε μου απαντά δεν δέχομαι να μην σε πληρώσω και άναψε εσύ ένα κερί για τον Γιώργο...
Αξιοπρέπεια, μεγαλοσύνη, πίστη, θάρρος απο μια μητέρα με μεγάλο και βαρύ σταυρό.
Σταμάτησα το ταξί 50 μέτρα πιο κάτω και έκρινα τον ευατό μου που αρκετές φορές ολιγοπιστώ και θαύμασα την πίστη αυτής της μητέρας.Τα δάκρυα μου που κύλησαν μετά απο αυτό ήταν δάκρυα αγάπης ,συμπόνοιας και θαυμασμού για αυτή την Μάνα.Πόσο μικρός είσαι είπα στον ευατό μου όταν ορισμένες φορές λιγοψυχείς ακόμη και με τον μικρό σταυρό που κουβαλάς...
Ουράνιε Πατέρα δώσε δύναμη σε αυτές τις οικογένειες.Αυτά τα παιδιά είναι Αγγελοι απο την ώρα που γεννήθηκαν.Δυνάμωσε τα φτερά τους να πετάξουν έστω για λίγο...

Ό Κύριος είναι ο φίλος μας. Ό μοναδικός φίλος πού δεν μας εγκαταλείπει στις δυσκολίες της ζωής. «Ύμείς φίλοι μου εστέ, όταν ποιήτε όσα εγώ εντέλλομαι υμίν».

Γεννηθήτω το Θέλημα σου...
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

:(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
Άβαταρ μέλους
zafeiris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ

Δημοσίευση από zafeiris »

tkostop έγραψε:Πατέρα σε παρακαλώ βοήθησε όλα τα παιδιά του κόσμου.Ιδιαίτερα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα νοητικής υστέρησης.Προχθές μπήκε στο ταξί που οδηγούσα ένα τέτοιο παιδί συνοδευόμενο απο την μητέρα του και μια Θεία του.Σε όλη την διαδρομή έβγαζε άναρθρες κραυγές και κτυπούσε το κεφάλι του στο παράθυρο.Εκείνες τις στιγμές ψιθύριζα και ερωτούσα...γιατί Θέε μου.
ΕΣΥ Θεέ μου γνωρίζεις καλύτερα, απαντούσα στον ευατό μου.
Οταν φθάσαμε στον προορισμό μας με ερώτησε η μετέρα του τι οφείλει.Απάντησα τίποτα.Τότε βγάζει χρήματα η μητέρα και μου τα αφήνει στο κάθισμα του συνοδηγού.Τα παίρνω και βγαίνω απο το ταξί και της λέω πάρτε τα και ανάψτε ένα κερί για μένα στην Παναγιά.
Τότε μου απαντά δεν δέχομαι να μην σε πληρώσω και άναψε εσύ ένα κερί για τον Γιώργο...
Αξιοπρέπεια, μεγαλοσύνη, πίστη, θάρρος απο μια μητέρα με μεγάλο και βαρύ σταυρό.
Σταμάτησα το ταξί 50 μέτρα πιο κάτω και έκρινα τον ευατό μου που αρκετές φορές ολιγοπιστώ και θαύμασα την πίστη αυτής της μητέρας.Τα δάκρυα μου που κύλησαν μετά απο αυτό ήταν δάκρυα αγάπης ,συμπόνοιας και θαυμασμού για αυτή την Μάνα.Πόσο μικρός είσαι είπα στον ευατό μου όταν ορισμένες φορές λιγοψυχείς ακόμη και με τον μικρό σταυρό που κουβαλάς...
Ουράνιε Πατέρα δώσε δύναμη σε αυτές τις οικογένειες.Αυτά τα παιδιά είναι Αγγελοι απο την ώρα που γεννήθηκαν.Δυνάμωσε τα φτερά τους να πετάξουν έστω για λίγο...

Ό Κύριος είναι ο φίλος μας. Ό μοναδικός φίλος πού δεν μας εγκαταλείπει στις δυσκολίες της ζωής. «Ύμείς φίλοι μου εστέ, όταν ποιήτε όσα εγώ εντέλλομαι υμίν».

Γεννηθήτω το Θέλημα σου...
πόσο δίκιο έχεις.......
ο καιρός γαρ εγγυς
sokratism
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από sokratism »

Πόσο δύναμη έχει αυτή η Μάνα για να μεγαλώσει το παιδί αυτό. Πικρό ψωμί τρώει κάθε μέρα. Για μερικούς αδερφούς μας η ζωή εδώ στον κόσμο αυτό είναι ένας καθημερινός ανελέητος σταυρός.
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

αγαπητε φιλε tkostop θα σου πω κατι που μου ειπε ο γεροντας αρσενιος στην παναγουδα οταν του ειπα οτι ειμαι οδηγος taxi :

ευλογημενε ποσα κιλα εισαι ; του λεω γεροντα 77 κιλα

και μου λεει ποσα κιλα εισαι οταν βγενεις απο το ταξι ;

αυτο το λεω για αυτα που ακουμε καθε μερα με τοσο κοσμο.

Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν στα χερια τους μεγαλο σταυρο
και συνεχιζουν με δυναμη ψυχης .

ΕΤΣΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ.
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Μηνύματα”