Σελίδα 1 από 1

Aπό το ρωμαιοκαθολικισμό στην Ορθοδόξη Εκκλησία.

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 17, 2009 5:23 pm
από pilotos
Μαρσέλ Καμπένα :από το ρωμαιοκαθολικισμό στην Ορθοδόξη Εκκλησία.
Μια ακόμα μεταστροφή που δείχνει την αναγκαιότητα της Ορθόδοξης παρουσίας και ιεραποστολής.


( http://ierapostoli.wordpress.com/2009/0 ... el_kabena/ )

Σας ευχαριστούμε που ενισχύετε νοερά με προσευχές την Ορθόδοξη Ιεραποστολή. Διαβάστε που υπάρχουν ανάγκες και κινητοποιήστε τον περίγυρο σας,τους συγγενείς, τους φίλους, την ενορία σας, τον σύλλογό σας. Η Αγάπη του Χριστού μας καλεί και αύριο στον πανελλήνιο έρανο για τη Γάζα, και στη συλλογή φαρμάκων για την Αφρική και για όλα τα κράτη.

Όσο περισσότερο συμμετέχουμε σε έργα αγάπης, τόσο περισσότερο δοξάζεται ο Θεός και η Εκκλησία Του. Διαδώστε τις ειδήσεις της ιεραποστολής παντού, με κάθε πρόσφορο μέρο. Μην αφήσετε τους Ιεραποστόλους μόνους τους στο δύσκολο έργο τους. Τι κοστίζει μια ανάρτηση, μερικά εμαιλ, μερικά sms ; Καλή συνέχεια, καλή δύναμη σε όλους μας.

Ο Μέγας Αντώνιος και ο Άγιος Αθανάσιος μας δείχνουν το δρόμο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και της αντιαιρετικής ενημέρωσης. Καλούνται όσοι φέρουν τα ονόματά τους ( αλλά όλοι μας ) να τους μιμηθούμε ΑΜΕΣΑ, σε κάθε χώρο, σε κάθε χώρα.