Σελίδα 1 από 2
Η ψυχή μου με βαραίνει!
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 21, 2009 7:39 am
από smarti
Ζητάω ένα μεγάλο συγνώμη από τη Βασιλική και από όλα τα μέλη που σκανδάλισα με τη συμπεριφορά μου. βρησκόμαστε μέσα στη Μεγάλη Τεσσαρακοστή όπου ο Χριστός μας ήρθε να μας διδάξει μετάνοια και αγάπη και συγχώρεση και να πολεμήσουμε με τα πολλά πάθη μας....ώστε μια μέρα να μπει στην ψυχή μας στη ζωή μας ο καλός Χριστούλης. Εγώ το μόνο που έκανα εχθές ήταν να αφήσω να μιλήσει η υπερηφάνεια μου και ο εγωισμός μου....η ψυχή μου με βαραίνει και δεν μπορώ να ηρεμήσω....όλα αυτά που έγιναν ήταν λάθος δικό μου......με κέρδισε η υπερηφάνεια μου ο ατελείωτος εγωισμός μου και έτσι και εγώ από την μεριά μου πλήγωσα έναν άνθρωπο.Βασιλική σου ζητάω δημόσια συγνώμη και είναι μία ειλικρινής συγνώμη.Σας εύχομαι όλους καλό αγώνα και εμένα συγχωρέστε με.Πρώτα ας με συγχωρέσει ο θεός. Άκουγα εχθές το βράδυ τους χαιρετισμούς και ένοιωσα μεγάλη ντροπή απέναντι στη Παναγία μας και στο Χριστό μας....πήγα να προσκυνήσω την Αγία εικόνα της και ντρεπόμουν για την κακία μου και την υπερηφάνεια μου. Σε παρακαλώ Βασιλική αν θες δέξου τη συγνώμη μου!!
Re: Η ψυχή μου με βαραίνει!
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 21, 2009 7:50 am
από eleimon
Re: Η ψυχή μου με βαραίνει!
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 21, 2009 8:05 am
από Byzantine_Spirit
Επειδή ήμουνα κι εγώ παρούσα εχθές σε αυτές τις φάσεις του καυγά, οι οποίες εκτυλίχθηκαν στο θέμα μου για τα ΑΠΑΤΑ POSTS, ίσως θα έπρεπε να κάνω το ίδιο.
Δε το νοιώθω όμως καθόλου να ζητήσω συγνώμη απο τη Βασιλική.
Δε θα ψάξω όμως και απο την άλλη να βρώ το δίκιο μου.
Το μόνο που μπορώ να κάνω με όλη μου τη καρδιά, είναι να ζητήσω απο το Θεό να με συγχωρεί.
Re: Η ψυχή μου με βαραίνει!
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 21, 2009 8:08 am
από Captain Yiannis
Πλέον είναι γεγονός ότι ο Διά-βολος , έχει βάλει την ουρίτσα του για τα καλά εδώ μέσα , και βέβαια αυτό γίνεται επειδή είναι οι μέρες που είναι!!!!!!!!
Αποβολές τσακωμοί και τα λοιπά.
Ειρηνεύετε Ειρηνεύετε
Δόξα τω Θεώ , αυτός Πάντων Ένεκεν
Re: Η ψυχή μου με βαραίνει!
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 21, 2009 8:55 am
από theodora
Έχω την αίσθηση πως σε τέτοιες Άγιες μέρες, μέρες εντονώτερης πνευματικής άσκησης, ο σατανάς δεν έχει άλλη δουλειά από το να κάνει την τρίχα τριχιά και να μας ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι που σε άλλη εποχή του χρόνου
στα ίδια γεγονότα θα απαντούσαμε ή με χιούμορ ή θα αδιαφορούσαμε παντελώς.
Και βρισκόμαστε στο μέσον της Μ. Σαρακοστής ακόμα!!!! Έχει μπόλικη δουλειά για τους αγωνιζόμενους χριστιανούς .........
Θα ήθελα πάρα πολύ αφού στην ζωή μας δίνουμε τόσες και τόσες σκληρές μάχες αυτές τις μέρες, τουλάχιστον να έχουμε έναν χώρο που θα μας ηρεμεί όλους μας. Αυτό εδώ το φόρουμ.
Να λαχταράμε να ανοίγουμε τις σελίδες του για να μοιραζόμαστε πνευματικά αναγνώσματα, πνευματικά ακούσματα (ομιλίες, βιντεάκια, ύμνους), να βρίσκουμε κατάνυξη, ΧΑΡΑ, ειρήνη, να μοιραζόμαστε και να συζητάμε τις ψυχοφέλιμες απορίες μας, ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ (πόσες φορές δεν δακρύζουμε από τα γέλια και κοιτάμε δίπλα μας μην μας περάσουν για τρελλούς –το έχω πάθει στην δουλειά σούργελο...... με έχουν για παρμένη, ιδίως με κάτι αρνιά που έβλεπα και πείναγα....... έβαζα το ακουστικό του τηλεφώνου στο αυτί για να νομίζουν όσοι με έβλεπαν πως γελάω με τον συνομιλητή μου ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ – νάστε καλά!!!! ).
Εύχομαι το μέσον της Σαρακοστής να γίνει η αρχή της πνευματικής όασης αυτού εδώ του φόρουμ, για να έχουμε όλοι μας μιά "γωνίτσα" που θα διαφέρει από όλες τις άλλες της κοινωνίας που ζούμε και παλεύουμε.
Έναν τόπο που θα μας ΑΝΑΠΑΥΕΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ..... ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.
Και εάν ο διά-βολος βάζει την ουρίτσα του και ξεχνάει να την μαζέψει........... τί στην ευχή?
Χριστιανοί είμαστε! Ξέρουμε και να του την κόψουμε, αρκεί να το θέλουμε!

Re: Η ψυχή μου με βαραίνει!
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 21, 2009 9:23 am
από panos0
Γιατι να μπορει να γραψει εδω ο οποιοσδηποτε? Να μπορει να γραψει μονο ο αμεσα ενδιαφερομενος.
Ο κακος ο σατανακος....ολοι την ξερουμε την διηγηση.
Καποτε σε ενα μοναστηρι ενα καλογερος την μ. Τεσσαρακοστη πεινουσε και ηθελε κατι να φαει ειχε λοιπον ενα αυγο και ειπε ας το ψησω νηστεια μπορει να ειναι αλλα δεν πειραζει ελα ομως που δεν ειχε πως να το ψησει...Το μεγαλο κερι υπηρχε αλλα που να το βαλει για να το ψησει? μια στιγμη βλεπει εκεινο το κλειδι το οποιο ειχαν οι παλιες πορτες με τον μεγαλο κυκλο στο τελος και λεει να! εκει θα το βαλω να το ψησω...
Ετυχε ομως ο ηγουμενος να περνα εκεινη την ωρα απο εξω απο το κελι του, και μπαινοντας μεσα για να του πει κατι βλεπει τον καλογερο να εχει βαλει επανω στο κλειδι το αυγο και να το ψηνει. Τι κανεις εκει ρωτα ο ηγουμενος τον μοναχο και αυτος τρομαγμενος απαντα
-Δεν φταιω εγω πατερ, δεν φταιω, ο διαβολος !!!
Και τοτε εμφανιζετα ο διάβολος και λεει
-Ψεμματα! Εγω δεν ηξερα οτι μπορεις να ψησεις το αυγο επανω στο κλειδι.... απο αυτον το εμαθα!!!
Re: Η ψυχή μου με βαραίνει!
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 21, 2009 9:39 am
από LOCKHEART
H κίνηση της SMARTI δηλώνει μεγαλείο ψυχή και μπράβο της για αυτή την εξομολόγηση μετάνοιας για τον θυμό που είχε , αυτές ειναι πράξεις μετάνοιες και γεννήσεως αρέτων.
Αλλά ανεξάρτητα με την πράξη της SMARTI . . . .
Παιδιά μην τα ρίχνουμε και όλα στα ταγκαλάκια αυτές τις μέρες σαν εξιλαστήρια θύματα , δεν λέω υπάρχει μια υποβόσκουσα κατάσταση αλλά καλό ειναι να βάζουμε την συνειδητή μας λογική σκέψη να μπαίνει σαν προοίμιο της πράξης οπότε με τους αυστηρότερους ελέγχους να αποφεύγουμε εκδηλώσεις εμβρασμού που μπορεί να επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα όχι μόνο σε εμάς αλλά και στο πλησίον.
Καλη προαίρεση και αγάπη όχι μονάχα μέρες που ειναι αλλά 365 μέρες :)
ΥΓ. Σάφως είμαστε φθαρτές οντότητες που θυμώνουμε κλπ καλό είναι και το λέω σαν πρόταση (ανεξαρτητα τονίζω απο την πράξη της smart) νε επιλέγουμε επίλυση προσωπικών διαφορών μέσο pm οπότε έτσι δεν θα δημιουργείται πρόβλημα και φυσικά και θα υπάρχει οποιαδήποτε δημοσιότητα των δύο εμπλεκομένων προσώπων
Re: Η ψυχή μου με βαραίνει!
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 21, 2009 11:38 am
από agiooros
LOCKHEART έγραψε:
ΥΓ. Σάφως είμαστε φθαρτές οντότητες που θυμώνουμε κλπ καλό είναι και το λέω σαν πρόταση (ανεξαρτητα τονίζω απο την πράξη της smart) νε επιλέγουμε επίλυση προσωπικών διαφορών μέσο pm οπότε έτσι δεν θα δημιουργείται πρόβλημα και φυσικά και θα υπάρχει οποιαδήποτε δημοσιότητα των δύο εμπλεκομένων προσώπων
Simfonoume.
Mporite na linete tis diafores me PM kai oxi sto forum.
Re: Η ψυχή μου με βαραίνει!
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 21, 2009 12:14 pm
από vasilikirimp
Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να ζητήσω συγνώμη για όποιον στεναχώρησα και παρασύρθηκα σε κουβεντούλες με λόγια α- νόητα.
Καλή υπόλοιπη Σαρακοστή σε όλους μας , με περισσότερη προσευχή και μετάνοια.................
Re: Η ψυχή μου με βαραίνει!
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 21, 2009 12:50 pm
από Harrys1934
¨ ]Καλά που έχουμε και κάποιον να του ρίξουμε τις ευθύνες Και ποιός είναι αυτός;;; Μα ποιός άλλος ο διάβολος . ¨όλα τα στραβά πάνω του τα ρίχνουμε κι εμείς βγαίνουμε ατσάκιστοι.
Σε κάποιο περιστατικό που δεν το θυμάμαι να το πω, αλλά θυμάμαι την ουσία. Κάποιος υποτακτικός που ήθελε να δικαιολογήσει την διαολιά του είπε Γέροντα ο διάβολος φταίει, αυτός με έβαλε να το κάνω.
Πετιέται ο διάβολος από κει που ήταν κρυμμένος και λέει. Ψέματα, αυτό ούτε εγώ το ήξερα από αυτόν το έμαθα
Γειασας παιδάκια μου αγαπημένα