Βαθιά Πίστη
Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές
Βαθιά Πίστη
Βαθιά Πίστη
Αλήθεια πόσο βαθιά Πίστη μας κατέχει όλους μας;
Μπορούμε σε καιρό νηστείας να πηγαίνουμε σε κέντρα διασκεδάσεως;
Κρατάμε σοβαρά την νηστεία όπως ορίζει η Εκκλησία;
Προσευχόμαστε;
Εξομολογούμαστε ;
Μετανοούμε από τα λάθη μας;
Κάνουμε το Απόδειπνο; Πρωινή προσευχή; προσευχή τραπέζης;
Προσέχουμε τη λέμε και τη κάνουμε για να μην σκανδαλίσουμε τον αδελφό μας;
Έχουμε πνευματικό σωστών για να μας οδηγήσει στην Ουράνια Βασιλεία Του Θεού μας, γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε;
Και άλλα πολλά ερωτήματα, γι’ αυτό έχουμε βαθιά Πίστη;
Αλήθεια πόσο βαθιά Πίστη μας κατέχει όλους μας;
Μπορούμε σε καιρό νηστείας να πηγαίνουμε σε κέντρα διασκεδάσεως;
Κρατάμε σοβαρά την νηστεία όπως ορίζει η Εκκλησία;
Προσευχόμαστε;
Εξομολογούμαστε ;
Μετανοούμε από τα λάθη μας;
Κάνουμε το Απόδειπνο; Πρωινή προσευχή; προσευχή τραπέζης;
Προσέχουμε τη λέμε και τη κάνουμε για να μην σκανδαλίσουμε τον αδελφό μας;
Έχουμε πνευματικό σωστών για να μας οδηγήσει στην Ουράνια Βασιλεία Του Θεού μας, γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε;
Και άλλα πολλά ερωτήματα, γι’ αυτό έχουμε βαθιά Πίστη;
- Byzantine_Spirit
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Βαθιά Πίστη
Βαθειά πίστη έχω, απο πλευράς ότι είμαι ακλόνητη σε αυτό που πιστεύω και σίγουρη γι' αυτό που πιστεύω χωρίς αμφιβολίες. Πιστεύω σε κάτι εν ολίγοις, που με καλύπτει πλήρως.
Η πράξεις μου όμως, πάντα χωλαίνουν σε πολλά πράγματα.
ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ....
προσπαθώ μέρα με τη μέρα.
Και αυτή είναι λέξη κλειδί κατά τη γνώμη μου: Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ....
«Ο λύχνος του σώματος εστίν ο οφθαλμός· εάν ουν ο οφθαλμός σου απλούς η, όλον το σώμα σου φωτεινόν έσται.»
Βαθια Πιστη : Ξερεις ποσοι γνωριζουν οτι δεν πρεπει να ερωτοτροπουν την ημερα των Xριστουγεννων?
Οπότε δεν εισαι ετοιμη για το Ποτήριο Του Χριστού.Byzantine_Spirit έγραψε:Βαθειά πίστη έχω, απο πλευράς ότι είμαι ακλόνητη σε αυτό που πιστεύω και σίγουρη γι' αυτό που πιστεύω χωρίς αμφιβολίες. Πιστεύω σε κάτι εν ολίγοις, που με καλύπτει πλήρως.
ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ....
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

πέφτεις και ξανασηκώνεσε ... εγώ πάντως την ώρα του απόδειπνου ακόμη δουλευω...επίσης σε τραπέζι για να φάω κάθομαι μόνο το βράδυ... σς δούμε τί πραγματικά είναι εφικτό με τόσο τρελούς ρυθμούς που τρέχουμε όλοι.
Τον αδερ΄φό σου και τους γονείς σου τους αγαπάς έστω κι αν δε τους βλέπεις κάθε μέρα.. έτσι νομίζω και με την πίστη ...
το ερώτημα είναι : την κουβαλάμε μέσα μας;;;;
Τον αδερ΄φό σου και τους γονείς σου τους αγαπάς έστω κι αν δε τους βλέπεις κάθε μέρα.. έτσι νομίζω και με την πίστη ...
ο Χριστός σώζει....
- Byzantine_Spirit
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όλα τα συζητώ με τον πνευματικό μου pan.pan έγραψε: Οπότε δεν εισαι ετοιμη για το Ποτήριο Του Χριστού.
«Ο λύχνος του σώματος εστίν ο οφθαλμός· εάν ουν ο οφθαλμός σου απλούς η, όλον το σώμα σου φωτεινόν έσται.»
Μονο τα Χριστούγεννα;koga έγραψε:Βαθια Πιστη : Ξερεις ποσοι γνωριζουν οτι δεν πρεπει να ερωτοτροπουν την ημερα των Xριστουγεννων?
Συχωραμε αδελφε αλλα μην δικαιολογισε. Δηλαδη στο Θεο δεν θα δοσουμε τιποτα;ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:πέφτεις και ξανασηκώνεσε ... εγώ πάντως την ώρα του απόδειπνου ακόμη δουλευω...επίσης σε τραπέζι για να φάω κάθομαι μόνο το βράδυ... σς δούμε τί πραγματικά είναι εφικτό με τόσο τρελούς ρυθμούς που τρέχουμε όλοι.
Αυτά φίλε δεν είναι βαθιά πίστη αλλά σκέτη πίστη θα έλεγα. Είναι αυτά που όπως λέει το Ευαγγέλιο οφείλουμε σαν δούλοι που ήμαστε να πράττουμε.Βαθιά πίστη είναι να αγαπάς τον εχθρό σου και να εύχεσαι γιά αυτόν που σε καταδιώκει,να μοιράσεις τα υπάρχοντα σου στους φτωχούς ,να αγαπάς τον θεό σου τόσο που να δώσεις το αίμα σου γι αυτόν όπως έκαναν οι μάρτυρες.Και άλλα που έπραξαν αυτοί που σήμερα τους τιμάμε στην Εκκλησία ως Αγίους.Μερικοί σημερινοί χριστιανοί επειδή εκκλησιάζονται,και έχουν μιά καλή συμπεριφορά μπορεί να νομίσουν ότι αυτό είναι.Βαθιά πίστη είναι να εξουδενώσης τον παλαιό σου εαυτό που ξέρει να κρύβεται παντού.
- Byzantine_Spirit
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σωστότατο!efraim21 έγραψε:Αυτά φίλε δεν είναι βαθιά πίστη αλλά σκέτη πίστη θα έλεγα. Είναι αυτά που όπως λέει το Ευαγγέλιο οφείλουμε σαν δούλοι που ήμαστε να πράττουμε.Βαθιά πίστη είναι να αγαπάς τον εχθρό σου και να εύχεσαι γιά αυτόν που σε καταδιώκει,να μοιράσεις τα υπάρχοντα σου στους φτωχούς ,να αγαπάς τον θεό σου τόσο που να δώσεις το αίμα σου γι αυτόν όπως έκαναν οι μάρτυρες.Και άλλα που έπραξαν αυτοί που σήμερα τους τιμάμε στην Εκκλησία ως Αγίους.Μερικοί σημερινοί χριστιανοί επειδή εκκλησιάζονται,και έχουν μιά καλή συμπεριφορά μπορεί να νομίσουν ότι αυτό είναι.Βαθιά πίστη είναι να εξουδενώσης τον παλαιό σου εαυτό που ξέρει να κρύβεται παντού.