Μέσα στα πλαίσια της θρησκευτικής, κοινωνικής και εθνικής προσφοράς του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης, και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τα εγκαίνια του Ναού, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ναού ανακοινώνει την προκήρυξη υποτροφίας για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Η προκήρυξη της υποτροφίας γίνεται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ 1955 – 1959.

 

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 23 έως 35 ετών και να έχουν εγγραφεί μέσα στο τελευταίο εξάμηνο ή να μπορούν να εγγραφούν άμεσα σε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής και την απόκτηση αναγνωρισμένου διδακτορικού τίτλου.

Το θέμα της διατριβής θα πρέπει να εντάσσεται στην ευρύτερη θεματική περιοχή της συμβολής της ορθόδοξης εκκλησίας της Κύπρου στους εθνικούς αγώνες του Κυπριακού Ελληνισμού.

Η υποτροφία συνίσταται σε μηνιαία καταβολή χρηματικού ποσού ύψους €500.

Για πληροφορίες και έντυπα υποβολής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Ιερού Ναού Φανερωμένης:

Διεύθυνση: Εκκλησία Φανερωμένης, Τ. Θ 21637, 1511 Λευκωσία,

Τηλέφωνο: 22673296

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2011.