Η ειρήνη και η κατάρα επιστρέφουν πίσω

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Η ειρήνη και η κατάρα επιστρέφουν πίσω

Δημοσίευση από Harrys1934 »

Η ΕΙΡΙΝΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΙΣΩ
Διαταγές Αποσ. 197—Εφόσον λοιπόν η Ειρίνη επιστρέφει πάλι σ’ εκείνον που την ευχήθηκε αυτούς που την είχαν επειδή δεν βρίσκει ανταξίους της, πολύ περισσότερο επιστρέφει η κατάρα στο κεφάλι εκείνου που την εκτόξευσε άδικα επειδή δεν είναι άξιος να την δεχθεί εκείνος προς τον οποίον απευθύνεται. Γιατί καθένας που βρίζει άδικα καταριέται τον εαυτόν του .
Το μάθημα τούτο θέλει προσοχή
Εάν είναι ν απευθύνεις ευχή και στον εχθρόν σου ακόμη έχεις μεγαλυτέρα αμοιβή από τον Κύριο, αλλά δεν είναι το ίδιο και στην κατάρα
Δηλαδή αν στείλεις μία κατάρα σε κάποιον που δεν φταίει σε τίποτα, τότε αυτή η κατάρα γυρίζει σε αυτόν που την έστειλε…..
Και σαν καλός Χριστιανός ποτέ δεν θα καταραστείς άνθρωπο, η ίδια η συνείδηση σε κρατά να μην το κάνεις…
Αυτός που είναι μακριά από τον Θεό και φυσικό δι' αυτόν θα είναι να καταραστεί θα γυρίσει πίσω σε αυτόν
Και ο άνθρωπος που δεν είναι κοντα στον Θεό
αλλά κάπου αλλού είναι ,η κατάρα πιάνει πολύ εύκολα εις βάρος του, γιατί ο προστάτης του είναι ο διάβολος που του αρέσει να εκπληρώσει την παραγγελία που του έδωσες….
Παράδειγμα; Εάν καταραστείς έναν και πεις μέχρι το βράδυ να αρρωστήσεις Θα γυρίσει πίσω σε σένα και μέχρι το βράδυ θα αρρωστήσεις εσύ αντί αυτού
Προσοχή λοιπόν
Χάρης
[Αλλά ;ώς ο ληστής ομολογώ Σοι,
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η ΕΙΡΙΝΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΙΣΩ

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Τι ωραια τι καλα...

Μια παροιμια με ειχε μαθει και μενα η γιαγια μου Χαρη...

"Η καταρα ειναι γαιδαρα και γυρναει στον αφεντη της" !

Και εδω μεσα εχουν λεχθει καποιες ενιοτε...

Πως τα φερνει η ζωη...

Χαιρετω :103
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
ester
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ester »

Καλά τα λέτε και μας τα θυμίζετε,
επειδή υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι εξαπολύουν μύδρους,
μέσα στην αφέλειά τους.
Θέλω να πω πως δεν γνωρίζουν τη δύναμη των όσων λένε.
Απλώς το κάνουν από συνήθεια!.

Όμως, φαίνεται ότι η ευχή και κατάρα είναι μια μεγάλη υπόθεση.

Κι ένα ερώτημα. Αν ο γονιός δίνει ευχή στα παιδιά του ακόμη και
για καθημερινά πράγματα (και το παρακάνει) αναρωτιέμαι τότε
αυτό τη ισχύ μπορεί να έχει;
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harrys1934 »

Καλή μου σύντεκνοι θα είναι ίσως η πρώτη φορά που ανταλλάζουμε σκέψεις, και καλά θα κάνεις με όσους έχουν κάποια ερώτηση, αντί να την κουβεντιάζουν με έναν φίλο/φίλη, να γίνεται εδώ η ερώτηση και ας είναι η πιο χαζή ¨η η πιο9 σοφή Πάντα οι απαντήσεις υπάρχουν και είμαστε τόσοι πολλοί που αν δεν ξέρει ο ένας θα ξέρει ο άλλος την απάντηση......... Και η ωφέλεια είναι τεράστια, για κάποιους που θα είχαν την ίδια ερώτηση Αυτές τις μέρες έχει πάρει μία κίνηση μεγάλη το φόρουμ, χάρις των ερωτήσεων και ειδικά τη Βασιλικής και με μερικούς ακόμη που θέτουν ερωτήσεις....... ¨Άλλωστε γιαυτο δεν είμαστε εδώ;;;; Να μαθαίνει ο ένας από τον άλλον;;;

Και έρχουμε στην όμορφη ερώτηση σου καλή μου Εστερ.
Είναι αμέτρητα στην πράξη που ξέρουμε για ευχή των γονέων ¨η κατάρα.
¨Ομως δεν θα πω τις κάθε γειτόνισσας την ιστορία αλλά τι λέει η Γραφή πάνω σε αυτό Σοφία Σειράχ---- Γ--- 9-- Προσπάθησε να πάρεις την ευχή των γωνιών σου γιατί η ευχή του πατέρα στηρίζει το σπίτι......
Η κατάρα όμως της μάνας ξεριζώνει και τα θεμέλια..

Τι τρομερό Να μια αιτία που πολλά ζευγάρια δεν στερεώνονται στον γάμο τους γιατί δεν πήραν την ευχή των γονιών τους δεν ήθελαν να ακούσουν καμία συμβουλή Αν οι γονείς δεν ήσαν λογικοί και κατά θεού μεριά ναι να μην τον ακούσεις αλλά είναι; Έχω δύο ανιψιές πολύ παλούκες στο ζήτημα του γάμου παντρεύτηκαν για πείσμα μόνο και μόνον των γονέων τους Για πείσμα;; Ούτε χρόνο δεν στερέωσε ο γάμος τους
Με μια ωραία ερώτηση πόσα βγήκαν πάνω που είναι θαμμένα μέσα στα βιβλία που λίγοι τα ξέρουν;; Γιαυτο ότι ερώτηση έχεις μη διστάζεις
Χάρης
[Αλλά ;ώς ο ληστής ομολογώ Σοι,
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”