τσιπ
Συντονιστής: Συντονιστές
Εμένα με στεναχωρεί που εύκολες συμβουλές τις δίνουν όσοι είναι στα μοναστήρια που έχουν τους κήπους τους τις κοτούλες τους τα αμπέλια τους όλα τα αγαθά και δεν χρειάζετε να πάρουν τίποτα απέξωkostas8888 έγραψε:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΨΗΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ .
ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ????
ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΗ
ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ
ΑΝΩΔΥΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lovethink και πάλι είμαι απόλυτα σύμφωνος μαζί σου.
Αγαπητή 123 μήπως πανικοβάλεσαι χωρίς λόγο; Μήπως μιλάμε περισσότερο για τον εξαποδώ παρά για το Θεό;
Τσιπάκια έχουν μπει πλέον παντού. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι αυτό το χάραγμα. Αν φυσικά μπορείς να ζεις απλά ακόμη καλύτερα. Αλλά δυστυχώς δε μπορείς να αποκλείσεις εντελώς την τεχνολογία από τη ζωή σου.
Εξάλλου αφού μιλάμε για το 666, το χάραγμα είναι για το μέτωπο, όχι για τις κάρτες, τα κινητά και τους σκύλους.
Και μη μιλάτε άλλο για ιμάμ και κολοκυθάκια, κάποιοι κάνουμε και δίαιτα, εντάξει; :D :D :D :D :D
Αγαπητή 123 μήπως πανικοβάλεσαι χωρίς λόγο; Μήπως μιλάμε περισσότερο για τον εξαποδώ παρά για το Θεό;
Τσιπάκια έχουν μπει πλέον παντού. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι αυτό το χάραγμα. Αν φυσικά μπορείς να ζεις απλά ακόμη καλύτερα. Αλλά δυστυχώς δε μπορείς να αποκλείσεις εντελώς την τεχνολογία από τη ζωή σου.
Εξάλλου αφού μιλάμε για το 666, το χάραγμα είναι για το μέτωπο, όχι για τις κάρτες, τα κινητά και τους σκύλους.
Και μη μιλάτε άλλο για ιμάμ και κολοκυθάκια, κάποιοι κάνουμε και δίαιτα, εντάξει; :D :D :D :D :D
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
εχουν τεθεί πολλαπλά θέματα στο παρόν θέμα αλλά θα πάρω θέση σε καναδυό απο αυτά.
1. Τσιπάκι γενικώς
Ελεος με τα τσιπάκια και τις χαράξεις και το 666. Μόνο και με την χρήση της λέξης "τσιπάκι" κάποιοι αλλοφριώνουν. Ηρεμα ρε παιδιά. Στις πιστωτικές κάρτες ή τις cash cards που σήμερα όλοι μας χρησιμοποιούμε η γνησιότητα ήταν καταγεγραμμένη στην μαύρη μαγνητική ταινία στην πίσω πλευρά. Επειδή όμως τα δεδομένα αυτά μπορούν να αντιγραφούν σε άλλη πλαστή κάρτα έγινε η αλλαγή με τσιπάκι όπου τα δεδομένα δεν μπορούν να αντιγραφούν άρα δεν μπορούν να μας κλέψουν. Εάν είναι να ζήσουμε ασφαλέστεροι στο μέλλον κάτω απο αρμονική συμβίωση χωρίς δολοφονίες κλοπές, απαγωγές κλπ δέχομαι να βάλω τσιπάκι.
2. Τσιπάκι στα κατοικίδια
Είναι υποχρεωτικό και όλοι πρέπει να το τοποθετήσουν στα κατοικίδια ώστε κάποιοι οι ασυνείδητοι που τα κρατούν για λίγο και μετά τα παρατάνε, να βρίσκονται εύκολα και να τους αποδίδεται ευθύνη και πρόστιμο
3. Μοναστήρια και κηπουρική
Οι λαχανόκηποι των μοναστηριών δεν φτάνουν για τις μεγάλες ανάγκες που έχουν τα μοναστήρια απο τον σταθερό πληθυσμό και τους επισκέπτες. Δεν είναι κοτούλες και ντοματιές και το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Είναι κανονική επίσκεψη στην λαχαναγορά του Ρέντη ή της θεσσαλονίκης για μαζικές ή αγορα ή συνεργασία με εξωτερικό προμηθευτή για παράδοση μέρα παραμέρα των αναγκών σε τρόφιμα.
4. κινητά και ... τσιπάκια
Εχω ξανααναφερθεί στο θέμα. Με τα κινητά κάποιοι ξέρουν ανα πάσα στιγμή που βρισκόμαστε. Με τους δορυφόρους, μας βλέπουν κιόλας. Ομως, εάν είμαστε τυχεροί και έχουμε βρεί το ταίρι μας, τότε μέσα στην εν χριστώ οικογενειακή γαλήνη και ασφάλεια κανένα τσιπάκι δεν μπορεί να μας χαλάσει την ζαχαρένια μας. Και μακαρι όλοι μας να έχουμε την ζαχαρένια αυτή. Αυτό που εγώ βλέπω είναι όλοι διακαώς την ψάχνουν. Γιατί γμτ να μας τρώει το άγχος ...
1. Τσιπάκι γενικώς
Ελεος με τα τσιπάκια και τις χαράξεις και το 666. Μόνο και με την χρήση της λέξης "τσιπάκι" κάποιοι αλλοφριώνουν. Ηρεμα ρε παιδιά. Στις πιστωτικές κάρτες ή τις cash cards που σήμερα όλοι μας χρησιμοποιούμε η γνησιότητα ήταν καταγεγραμμένη στην μαύρη μαγνητική ταινία στην πίσω πλευρά. Επειδή όμως τα δεδομένα αυτά μπορούν να αντιγραφούν σε άλλη πλαστή κάρτα έγινε η αλλαγή με τσιπάκι όπου τα δεδομένα δεν μπορούν να αντιγραφούν άρα δεν μπορούν να μας κλέψουν. Εάν είναι να ζήσουμε ασφαλέστεροι στο μέλλον κάτω απο αρμονική συμβίωση χωρίς δολοφονίες κλοπές, απαγωγές κλπ δέχομαι να βάλω τσιπάκι.
2. Τσιπάκι στα κατοικίδια
Είναι υποχρεωτικό και όλοι πρέπει να το τοποθετήσουν στα κατοικίδια ώστε κάποιοι οι ασυνείδητοι που τα κρατούν για λίγο και μετά τα παρατάνε, να βρίσκονται εύκολα και να τους αποδίδεται ευθύνη και πρόστιμο
3. Μοναστήρια και κηπουρική
Οι λαχανόκηποι των μοναστηριών δεν φτάνουν για τις μεγάλες ανάγκες που έχουν τα μοναστήρια απο τον σταθερό πληθυσμό και τους επισκέπτες. Δεν είναι κοτούλες και ντοματιές και το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Είναι κανονική επίσκεψη στην λαχαναγορά του Ρέντη ή της θεσσαλονίκης για μαζικές ή αγορα ή συνεργασία με εξωτερικό προμηθευτή για παράδοση μέρα παραμέρα των αναγκών σε τρόφιμα.
4. κινητά και ... τσιπάκια
Εχω ξανααναφερθεί στο θέμα. Με τα κινητά κάποιοι ξέρουν ανα πάσα στιγμή που βρισκόμαστε. Με τους δορυφόρους, μας βλέπουν κιόλας. Ομως, εάν είμαστε τυχεροί και έχουμε βρεί το ταίρι μας, τότε μέσα στην εν χριστώ οικογενειακή γαλήνη και ασφάλεια κανένα τσιπάκι δεν μπορεί να μας χαλάσει την ζαχαρένια μας. Και μακαρι όλοι μας να έχουμε την ζαχαρένια αυτή. Αυτό που εγώ βλέπω είναι όλοι διακαώς την ψάχνουν. Γιατί γμτ να μας τρώει το άγχος ...
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

Τι σε κάνα δυό βρε ψεύτη ? σε όλα πήρεςeortologio_gr έγραψε:εχουν τεθεί πολλαπλά θέματα στο παρόν θέμα αλλά θα πάρω θέση σε καναδυό απο αυτά....
Εγώ διαφωνώ διότι και αυτό που λες λίγο ακραίο μου κάνειeortologio_gr έγραψε: 1. Τσιπάκι γενικώς
Εάν είναι να ζήσουμε ασφαλέστεροι στο μέλλον κάτω απο αρμονική συμβίωση χωρίς δολοφονίες κλοπές, απαγωγές κλπ δέχομαι να βάλω τσιπάκι. ....
Διαφωνώ διότι α) είναι ανθυγειηνό για τα ζώα επικίνδυνο για την υγεία τους πληγή ή ότι άλλοeortologio_gr έγραψε: 2. Τσιπάκι στα κατοικίδια
....
β) δεν είναι κονσέρβα είναι ζωντανό πλασματάκι που δεν έχει τη δυνατότητα να πει ναι ή όχι δε θέλω
γ) Μπορεί κάποιος πάλι να το παρατήσει ή να το σκοτώσει ή να το πνίξει να το πετάξει να του κόψει το αυτί που έχει το τσιπ , αν κάποιος είναι απάνθρωπος βρίσκει τρόπους
Ναι αλλά όπως και να το κάνεις κινδυνεύεις ΠΟΛΥ λιγότερο σε μοναστήρι παρά έξω στη κοινωνία από όλες τις απόψειςeortologio_gr έγραψε: 3. Μοναστήρια και κηπουρική
...
Οσο για το ταίρι μας ...... αχ ναι :D
Κακό εννοείς δεν θα πάρει κανείς κάρτα Eurobank μετά αφού και στις δυό περιπτώσεις δεν συμφέρει να πάρει κανείςtigris έγραψε:Καλό ακούγεται για την διαφημιστική καμπάνια της eurobank.lovethink έγραψε:ο φιλεύσπλαχνος που πήρε τη πιστωτική με το τσιπ θα πάει στη κόλαση , ενώ ο άκαρδος που δεν πήρε τη πιστωτική με το τσιπ θα πάει στο παράδεισο
Τη κατέστρεψες την Eurobank