Πολιτικός Γάμος

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

virgin
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Re: Πολιτικός Γάμος

Δημοσίευση από virgin »

Επειδή εύκολα μπορούμε να λέμε την γνώμη μας και χάρη στο φορουμ παίρνω το θάρρος να πω
"δεν ξέρω πώς να την αποτρέψω από αυτό το πράγμα," με προσευχή και γεννηθήτω το θέλημα Σου
οι γέροντες λένε να μη δίνουμε γενικά
τη γνώμη μας προσπαθώντας να ανοίξουμε τα μάτια του άλλου
θέλω να πω είναι και με το συμπάθειο αγενές
δλδ κάτι που ταίριασε σε μας κάτι που το αντιλαμβανόμαστε ως ωφέλιμο
να διορθώσουμε να δώσουμε χείρα βοήθείας ...να μήν ανακατευόμαστε ακούγεται απόκοσμο τοξέρω
και σνομπ αλλά αν ο άλλος θέλει να δοκιμάσει αυτό ή εκείνο
και η διακριτική και από απόσταση αντιμετώπιση απο την άλλη ενός θέματος φαίνεται ως αδιαφορία
Κάποιες σκέψεις παραθέτω δεν ξέρω ... με προσευχή και γεννηθήτω το θέλημα Σου.
Άβαταρ μέλους
theodora
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodora »

"δεν ξέρω πώς να την αποτρέψω από αυτό το πράγμα,"
Την ίδια άποψη έχω κι εγώ virgin, πως θα πρέπει να ερωτηθούμε από τον άλλον για να εκφράσουμε την άποψή μας.
Εδώ πρόκειται για ενήλικες, με γονείς και αδέρφια............ Εάν όλοι αυτοί δεν έχουν καμία αντίρρηση, πώς να έρθει ο τρίτος (η ξαδέλφη για πχ) να πει την κουβέντα του?
Ίσως όμως με κάποιον έμμεσο τρόπο και με πάρα πολλή αγάπη να εκφράζαμε την ευχή μας για την συντόμευση και του μυστηρίου προκειμένου να ευλογηθεί η νέα τους ζωή.
Και βεβαίως το καλύτερο από την δική μας την μεριά είναι να προσευχόμαστε και να παρακαλάμε όλα όσα θέλουμε να τους πούμε, να τους τα ψιθυρίσει η Παναγιά μας και οι Άγγελοι στο αυτί της ψυχής τους... όπως ακριβώς κάνουμε και για τα ανηπάκοα και ζωηρά παιδιά μας.
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
kleanthis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από kleanthis »

ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΣΑΣ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΛΘΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΩΤΟΥ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ . ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ.ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΣΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ). ΕΠΙΣΗΣ ΝΙΚΟ (FILOTAS), ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ. ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΕ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΒΙΟ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΟΧΙ.ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΑΚΟΣ..

Υ.Γ. ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΠΑΤΑΩ ΤΟ < ΥΠΟΒΟΛΗ> ΚΑΙ.....
Άβαταρ μέλους
pepiixthis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από pepiixthis »

Φίλοι τα γνωρίζω όλα αυτά που μου είπατε, απλά στεναχωρέθηκα που άκουσα ακόμα μια φορά και απο συγγενικό προσωπο ότι επιλέγει τον πολιτικό , όταν λέω ότι σκέφτομαι πως να την αποτρέψω , 1ον δεν θα πράξω κάτι χωρίς την συμβουλή του πνευματικού μου, και αν έρθει η ωρα να μιλήσω θα προσπαθήσω να μιλήσω με αγάπη και σεβασμό με τα θέλω του αλλουνου, όσο μπορω πάντοτε γιατί όταν με βομβαρδίζουν με πιάνει ένας εκνευρισμός(θλίψη θα έλεγα που δεν έχω τον λόγο να μεταφέρω τα πιστευω μου), εννοειτε πως ότι και να πω εγώ θα γίνει το Θέλημα Του Πατέρα μας.
Φίλε μου Virgin άμα δεν μιλήσεις εσύ που υποτίθεται έχεις κάποια πιστεύω και κάποιες γνώσεις, πως θα ανοίξεις τα μάτια του άλλου να δει το ΦΩΣ ? όλοι από κάποιόν μάθαμε ,όλοι κάτι είδαμε, από κάπου ξυπνήσαμε, δεν είπαμε να του το επιβάλεις με το ζόρι, απλά να του μιλήσεις και η καρδιά σου ελπίζει ότι θα τον μεταπειση τον άλλον.
Ευχαρίστω όλους σας για τις απαντήσεις
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”