Ο άνθρωπος που απομακρύνεται από τον Θεό, ανάπαυση ψυχική δεν βρίσκει ούτε στην πρόσκαιρη αυτή ζωή αλλ' ούτε και στην αιώνια. Διότι, όποιος δεν πιστεύει στον Θεό και στην μέλλουσα αιώνια ζωή, μένει απαρηγόρητος και σ΄αυτή την ζωή, καταδικάζει και την ψυχή του αιώνια.
Γενέθλιον της Θεοτόκου τη 8η - 9 - 1980
Κουτλουμουσιανό Κελλί "Παναγούδα"
'Aγιον Όρος
Μοναχός Παϊσιος
Τέλος και τω Θεώ δόξα.
Πόσο μόνος και εξαθλιωμένος μπορεί να νοιώσει κανείς σ΄αυτή τη ζωή αν δε πιστέψει στη μετά τον Θάνατο ύπαρξή του;Αρκεί άραγε αυτό για να μη φοβάται κανείς το Θάνατο;
Η μεταθάνατον ζωή
Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η μεταθανατον ζωή
Αυτό είναι ένα από τα κυριότερα , κατά την ταπεινή μου γνώμη , στοιχεία , που θα πρέπει να αντλήσουμε , όσον αφορά τον σκοπό της ελεύσεως του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού.
Όπως μου έλεγε ένας Αγιορείτης Πατέρας
« Ο Χριστός μας έλυσε το μετά θάνατον πρόβλημα».
Τι άλλο να θέλουμε για να τον αγαπήσουμε με όλο μας το είναι , με όλη μας την δύναμη.
Θα μου πεις , είναι εγωιστικό , να θέλεις να πάρεις για να δώσεις. Τι αγάπη είναι αυτή?
Ξέρω και γω. Μικρός είμαι , και μου φαίνεται ότι δεν μπορώ να φτάσω σε μεγάλα πράματα.
Αλλά για φαντάσου να σου χαρίζουν αιώνια ζωή , και μάλιστα καλή.
Δόξα τω Τριαδικό Θεώ.
Όπως μου έλεγε ένας Αγιορείτης Πατέρας
« Ο Χριστός μας έλυσε το μετά θάνατον πρόβλημα».
Τι άλλο να θέλουμε για να τον αγαπήσουμε με όλο μας το είναι , με όλη μας την δύναμη.
Θα μου πεις , είναι εγωιστικό , να θέλεις να πάρεις για να δώσεις. Τι αγάπη είναι αυτή?
Ξέρω και γω. Μικρός είμαι , και μου φαίνεται ότι δεν μπορώ να φτάσω σε μεγάλα πράματα.
Αλλά για φαντάσου να σου χαρίζουν αιώνια ζωή , και μάλιστα καλή.
Δόξα τω Τριαδικό Θεώ.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η μεταθανατον ζωή
Μάρθα , Μάρθα .........
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.