Ο σπόρος του σιναπιού ΛΟΥΚΑ ΙΖ 6-

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Ο σπόρος του σιναπιού ΛΟΥΚΑ ΙΖ 6-

Δημοσίευση από Harrys1934 »

Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΠΙΟΥ ΛΟΥΚΑ- ΙΖ -6-

Πριν μία ώρα είδα ένα θέμα όταν η ΠΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ¨η κάτι έτσι.

Όταν άρχησα να διαβάζω πριν χρόνια, συνέχεια είχα ερωτήσεις. Γιατί Αυτό; Γιατί εκείνο; Έπρεπε να έχω κάποιον δίπλα μου να τον ρωτώ. Με τον καιρό. άρχησα να βρίσκω τις απαντήσεις σε άλλα κεφάλαια των Γραφών.
Έως έφτασα σε μιά ερώτηση, και ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω γιατί είδα ότι κανείς δεν σώζεται. Και εξηγώ. Έχω μπροστά μου το Λουκά Ευαγγέλιο και στο σημείο ΙΖ - 6 - Εάν είχατε πίστη σαν το σπόρο του σιναπιού και λέγατε σε αυτό το βουνό να σηκωθεί και να πέσει στην θάλασσα θα γινόταν
Και έχουμε ερμηνεία που λέει ότι ο σπόρος του σιναπιού είναι ο μικρότερος όλων, αλλά άμα φυτρώσει, γίνεται σαν το δένδρο και κουρνιάζουν τα πουλιά. Εδώ είναι το μπλέξιμο μου. Ο σπόρος είναι μικρός σαν την μύτη του βελονιού.
Και γίνεται το θαύμα. Μα εγώ δεν θέλω να κάνω θαύμα, αλλά να σωθώ θέλω μόνο. Άρα πόσος θα είναι ο σπόρος ο δικός μου;;; Δεν φαίνεται πουθενά, Άρα δεν σώζουμε τι θέλω και παιδεύουμε,
Όμως έχω .ένα προτέρημα ¨η μειονέκτημα, όταν έχω δυσκολία θα φέρω τα πάνω κάτω να βρω την λύση.
Έχει βάλει κανείς από εσάς λευκοπλάστη;;; ¨Η αν όχι θα έχετε ακούσει πως καίγονται αυτοί που το βάζουν; Η γυναίκα ,μου είχε βάλει πολλές φορές, μέχρι που μου είπε να τον βγάλω την ίδια ώρα
Λοιπόν φίλοι μου καλοί εκεί είναι η λύσις. ¨ότι το λευκοπλάστη φτιάχνεται από τον σπόρο του σιναπιού και καίει. Αυτό ερμηνεύει ο Κύριος να καίγεστε από την πίστη σαν το σινάπι και όχι από το μέγεθος αυτού.
Με αγάπη στους φίλους μας
Χάρης
[Αλλά ;ώς ο ληστής ομολογώ Σοι,
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”