Ορθόδοξη εκκλησία στο Μπουρούντι.

Συζητήσεις περί της Ορθοδόξου Ιεραποστολής.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
pilotos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1281
Εγγραφή: Δευ Μάιος 08, 2006 5:00 am

Ορθόδοξη εκκλησία στο Μπουρούντι.

Δημοσίευση από pilotos »

Η Ορθόδοξη Εκκλησία στο Μπουρούντι.
( http://ierapostoli.wordpress.com/2009/0 ... ndi_pxooi/ )

Υπολογίζουμε ότι υπάρχουν περίπου 20 κράτη στο κόσμο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Ορθόδοξη Ιεραποστολή ή Εκκλησία. Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε και αυτή την έλλειψη ;

Περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις ή ενέργειες για την Εβδομάδα της Εξωτερικής Ιεραποστολής.
( http://agiooros.net/forum/viewtopic.php?f=27&t=8540 )

Αν προλάβουμε θα αναρτήσουμε ένα άρθρο για την Έκθεση βιβλίου στην οποία συμμετέχει και η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ταϊβάν. Και θα είναι πικρό ... για όλους μας, που δεν κάνουμε τίποτα !
Και πάνω σε αυτή την πέτρα θα οικοδομήσω την Εκκλησία μου και δεν θα την κατανικήσουν ΠΟΤΕ οι δυνάμεις του Άδη ( Ματθ, 16:18 )
( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos )
pilotos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1281
Εγγραφή: Δευ Μάιος 08, 2006 5:00 am

Re: Ορθόδοξη εκκλησία στο Μπουρούντι.

Δημοσίευση από pilotos »


Χτες βράδυ ο π. Ιωνάς Γρηγοριάτης ανέβασε στο μπλογκ Άρωμα Ασίας κάποια σχόλια και μερικά βίντεο από την Έκθεση Βιβλίου στη Ταϊβάν. Δεν ξέρω τι θα αισθανθείτε όταν δείτε αυτά τα σχόλια και τα βίντεο… Προσωπικά ένοιωσα ντροπή και θλίψη, που δεν μπορώ ( λόγω οικογενειακών, επαγγελματικών υποχρεώσεων ,έλλειψης χρημάτων για τα αεροπορικά εισιτήρια) να είμαι εκεί, να δώσω ένα μικρό χέρι βοηθείας. Ντρέπομαι τη νεοφώτιστη Πελαγία ( προσλήφθηκε ως απλή μεταφράστρια και γνώρισε την Ορθόδοξη πίστη και βαπτίστηκε ) που θα μας "δικάσει" όλους τους Νεοέλληνες της λούφας, της καφετέριας, της διασκέδασης, της αδράνειας, της αδιαφορίας, της καλοπέρασης, της μακαριότητας, που έχουμε δίπλα μας ναούς και ιερείς και τους περιφρονούμε και εκκλησιαζόμαστε 3-4 φορές το χρόνο και δεν έχουμε Μυστηριακή ζωή ! Λυπάμαι που βλέπω τους ρωμαιοκαθολικούς και τους αιρετικούς να έχουν τόσους μισσιονάριους σε όλες τις χώρες και εμείς ... Θρηνώ όταν βλέπω τους "θεούς" του βουδισμού και του ινδουισμού μέσα στα βίντεο και εμείς να είμαστε απόντες, για να τους πούμε ότι "Χριστός Ετέχθη, Ανέστη"! Πως θα δούμε "πρόσωπο Θεού" ; Να ζητήσουμε το έλεος Του και τη συγχώρεσή Του, γιατί πραγματικά είμαστε ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ μπροστά στην αυτοθυσία και την αγάπη για την Ορθοδοξία των νεοφώτιστων.

( http://ierapostoli.wordpress.com/2009/0 ... an_ntropi/ )
Και πάνω σε αυτή την πέτρα θα οικοδομήσω την Εκκλησία μου και δεν θα την κατανικήσουν ΠΟΤΕ οι δυνάμεις του Άδη ( Ματθ, 16:18 )
( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos )
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ορθόδοξη Ιεραποστολή”