Δημόσια συγγνώμη και διευκρίνηση.

Συζητήσεις περί της Ορθοδόξου Ιεραποστολής.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
pilotos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημόσια συγγνώμη και διευκρίνηση.

Δημοσίευση από pilotos »

Θα ήθελα και μέσα από το φόρουμ να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τον π. Ιωνά για την αναδημοσίευση ( χωρίς τη δική του άδεια ή ευλογία ) κειμένων και φωτογραφιών από το μπλογκ και την ιστοσελίδα του. Ότι έγινε ( η αναδημοσίευση ) , έγινε καλοπροαίρετα, και πάντα ζητούσα την ενίσχυση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ταϊβάν είτε απευθείας, είτε μέσω του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Θεσσαλονίκης. Στον π. Ιωνα έστειλα και προσωπικό εμαιλ , όπου του δίνω τις εξηγήσεις που, πιθανόν, θα ήθελε. Λυπάμαι που τον στεναχώρησα και του έβαλα ( άθελά μου ) πρόβλημα στην ιεραποστολική του εργασία.

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, αναστέλλω για μια εβδομάδα τη λειτουργία του μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής, μέχρι να ζητήσω άδεια από όλους τους αρμόδιους φορείς της ( Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής, Πατριαρχεία, Μητροπόλεις, Ορθόδοξες Ιεραποστολές, Ορθόδοξους Ιεραποστολικούς Συλλόγους ) την ευλογία για την αναδημοσίευση κειμένων τους, για την προβολή του έργου της Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής. Και πάλι ζητώ συγγνώμη δημοσίως και καλώ όποιον νομίζει ότι δεν θα έπρεπε να έχω αναρτήσει κείμενά του στο μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής .να μου το γνωστοποιήσει για να τα διαγράψω από μπλογκ, στο εμαιλ : pilotos91@pathfinder.gr

( http://ierapostoli.wordpress.com/2009/02/08/taiwa/ )
Και πάνω σε αυτή την πέτρα θα οικοδομήσω την Εκκλησία μου και δεν θα την κατανικήσουν ΠΟΤΕ οι δυνάμεις του Άδη ( Ματθ, 16:18 )
( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos )
giorgospa
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Re: Δημόσια συγγνώμη και διευκρίνηση.

Δημοσίευση από giorgospa »

διαβασα στο www.floga.gr περι ιεραποστολής,ισως χρησιμα για όλους μας..
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Δημόσια συγγνώμη και διευκρίνηση.

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Επικροτώ το έργο σου σεβαστέ αγωνιστή Πιλότε.

Θεωρώ ότι , ότι έκανες το έκανες προς δόξα Θεού.

Δόξα τω Θεώ
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ορθόδοξη Ιεραποστολή”